Bemutató: Samsung Galaxy Buds Pro fülhallgató

Bemutató: Samsung Galaxy Buds Pro fülhallgató

A Samsung új generációs fülhallgatót mutat be, a Galaxy Buds Prót. Az új okoseszköz kiemelkedő hangzást, hívásminőséget, intelligens aktív zajszűrést és sokoldalú csatlakoztathatóságot biztosít. Mindezt modern és letisztult formában. A Galaxy Buds Pro a vállalat eddigi legfejlettebb vezeték nélküli fülhallgatója, amellyel a felhasználók a legtöbbet hozhatják ki a munkából és a szórakozásból is.

„A felhasználók olyan technológiákat keresnek, amelyek az új életstílusuk mellett is használhatók. A vezeték nélküli fülhallgatók pedig megfelelnek az újfajta körülményeknek, éppen ezért magasabb elvárásokat támaszthatnak feléjük – mondta el TM Roh, a Samsung Mobilkommunikációs üzletágának vezetője és elnöke. – A Galaxy Buds Pro egy fontos mérföldkő ebben a kategóriában, hiszen kiemelkedő hangzásával a leghétköznapibb feladatok is emlékezetesek lehetnek.”

Lenyűgöző hang- és hívásminőség

A prémium fülhallgatók egyik legfontosabb jellemzője a hangzás. Legyen szó zenehallgatásról futás közben vagy podcastokról munkába menet, a hangminőség számít igazán. A Galaxy Buds Pro minden korábbinál teljesebb hangzással érkezik. A 11 milliméteres mélynyomóval mélyebb a basszus, a 6,5 milliméteres magashangszóróval pedig tisztábbak a magas hangok és minimális a torzítás. A Galaxy Buds Pro a Samsung eddigi legjobb hangélményét nyújtja. A dinamikus hangzásnak köszönhetően a ritmusos hip-hop és a nagyívű klasszikus dallamok is úgy szólalnak meg, ahogy azt az előadók megálmodták.

A fülhallgatók nem csak szórakozásra használhatók, az elmúlt évben a munkahelyi kommunikáció fontos eszközeivé váltak, a hívások minősége pedig kiemelkedően fontos. A Galaxy Buds Pro három mikrofonnal és a Hangfelvevő egységgel felismeri a felhasználók hangját és gondoskodik arról, hogy mindig érthető és tisztán hallható legyen. Az egyik külső mikrofon magas jel-hang arányának köszönhetően még hatékonyabban szűri ki a háttérzajokat. A Samsung új Szélvédő technológiájával a hívások még tisztábbak maradnak, még ha viharos körülmények között is indítják őket. A Buds Pro formájának köszönhetően kisebb felületen van kitéve a szélnek, a különleges hálós rács pedig kiszűri a szél zúgását.

Intelligens aktív zajszűrés, vezeték nélküli kialakítás

A Galaxy Buds Pro segítségével a felhasználók csak azt hallgatják majd, amit valóban szeretnének. Az eszköz a Samsung vezeték nélküli fülhallgatók eddigi legfejlettebb aktív zajszűrésével érkezik . A felhasználók könnyedén fókuszálhatnak a munkára vagy éppen a kikapcsolódásra, anélkül, hogy bármi megzavarná őket. A háttérzaj akár 99 százalékkal csökkenthető , és személyre szabható. A Környezet hangjai funkcióval a környezeti hangok akár 20 decibellel is felhangosíthatók, így a felhasználók beállíthatják azt a számukra megfelelő szintre. Ennek köszönhetően a felhasználók még a legsűrűbb időszakban is több feladatra koncentrálhatnak egyszerre, a megfelelő hangerő mellett.

Az aktív zajszűrés és a Környezet hangjai automatikusan működik együtt, így a környezethez alkalmazkodva a lehető legjobb hangélményt érik el. A Galaxy Buds Pro felismeri a beszédet , és automatikusan képes váltani a közeli hangok felerősítése és kiiktatása között. Az eszköz érzékeli, amikor a felhasználó beszél, ilyenkor a zene kikapcsol, még akkor is, ha a Környezet hangjai használatban van, a zajszűrés pedig ki van kapcsolva. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy a felhasználók még hatékonyabban kommunikálhassanak és ez teszi a Galaxy Buds Pro-t a mindennapok ideális eszközévé.

Zökkenőmentes Galaxy élmény

A felhasználóbarát Galaxy Buds Pro fülhallgató a Galaxy ökoszisztéma fontos része. A használat alapján a fülhallgató kapcsolata automatikusan átvált a Galaxy okostelefonok és táblagépek között, így nincs szükség manuális beállításokra . Így, ha a felhasználók éppen egy videót néznek a Galaxy Tab S7 táblagépen, miközben a Galaxy S21 készülékre egy bejövő hívás érkezik, az Auto Switch szünetelteti a videó lejátszását és a Galaxy Buds Pro segítségével válaszol a bejövő hívásra. A hívás befejezése után a fülhallgató azonnal visszakapcsol a tabletre és a videó folytatódik.

A későbbiekben a Galaxy Buds Pro-t más Galaxy eszközökhöz, például a Galaxy S21 okostelefonhoz csatlakoztatva, tovább bővíthető a hangélmény. A Galaxy Buds Pro készüléken a Dolby Head TrackingTM technológiával érkező 360 Audionak köszönhetően valósághű, magával ragadó hangélményben lehet része a felhasználóknak, bárhol is legyenek. A vloggerek könnyedén rögzíthetik a hangjukat és a környezeti hangokat a Galaxy Buds Pro és a Galaxy S21 mikrofonjainak szinkronizálásával. A Galaxy Buds Pro Játék módban minimálisra csökkenti a hang késleltetését, ez pedig a Galaxy S21 teljesítményével és a lenyűgöző kijelzőjével együtt új szintre emeli a játékélményt.

Nem számít, hogyan használják a Galaxy Buds Pro fülhallgatót, az akkumulátor élettartama miatt nincs szükség aggodalomra. Teljes feltöltés után akár nyolcórányi zenehallgatás is elérhető, amely további 20 órával növelhető a vezeték nélküli töltőtokkal. Az aktív zajszűrés használata esetén is ötórányi használati idő érhető el, további 13 órányi tartalékkal a tokban . Ha mégis lemerülne a készülék, mindössze ötperces töltési idővel újabb egyórányi lejátszási idő nyerhető .

Stílusos és átgondolt kialakítás

A Galaxy Buds Pro készüléket nem csak használni kényelmes, de a kialakítása is szemet gyönyörködtető. A fülhallgató a Galaxy Buds Live ikonikus formavilágát viszi tovább az új, még inkább ergonomikus tervezéssel és kivitelezéssel. A vezeték nélküli fülhallgató magasabb szintre emeli a hangzás minőségét, miközben természetesebben simul a fülkagylóba. Az új kialakításnak köszönhetően az eszköz kisebb felületen érintkezik a bőrrel, így komfortosabb és a felhasználók kevésbé érezhetik a fülhallgatót a fülükben.

A Galaxy Buds Pro tervezői figyeltek a felhasználók nyugalmára is. A készülék a Galaxy Buds sorozat történetének eddigi legmagasabb, IPX7 vízállóságával érkezik, és amiatt sem érdemes aggódni, hogy a készülék esetleg eltűnik. A SmartThings Find alkalmazással a fülhallgatók a Bluetooth® hatótávolságán és látótávolságon kívül, vagy annál messzebb is akár megtalálhatók . A Galaxy Buds Pro gyártása során az eddigieknél kevesebb hulladék keletkezik, a szükséges anyagok 20 százaléka a fogyasztóktól származó környezettudatos, újrahasznosított anyag (PCM).

A Galaxy Buds Pro elérhetősége

A készülék fekete, ezüst és lila színben érkezik, amelyek kiválóan illenek a Galaxy S21 sorozathoz. A Galaxy Buds Pro Magyarországon január 29-től elérhető 89.990 Ft-os ajánlott fogyasztói áron. A készüléket január 14., 17:00 és 28., 23:59 között előrendelők Vezeték nélküli töltőt kapnak ajándékba, amelyet a fülhallgatóval együtt vehetnek át a promócióban résztvevő viszonteladóknál.

Related Posts

A Samsung a CES 2020 kiállításon jelentette be az “Élmények Korszakát”

A Samsung a 2020-as CES kiállításon nyitotta meg az “Élmények Korszakát”. A vállalat a jövőben az emberközpontú innovációra helyezi a hangsúlyt, amely a hardveres és…

Tanúsítványokkal ismerték el a 2018-as Samsung Smart TV-k biztonságosságát

Több, világszinten is ismert tanúsítással foglalkozó szervezet ismerte el a Samsung Electronics Smart TV-khez kapcsolódó, Samsung Knox technológiát is magába foglaló biztonsági megoldását. A Samsung…

Megérkezett a Samsung első, Thunderbolt 3 csatlakozós monitora

A CJ791 QLED monitor Thunderbolt 3 csatlakozóval fokozza a teljesítményt és még tökéletesebb tartalommegjelenítést biztosít a professzionális felhasználóknak és a szórakozni vágyóknak egyaránt.

A Samsung új szintre emelte a sportolók és a rajongók közötti kapcsolatot az olimpián

A Samsung Electronics – a vezeték nélküli eszközök kategóriában az olimpiai játékok nemzetközi partnere – a sportolók és a rajongók közötti kapcsolattartás és digitális kommunikáció…