Mesél az elvarázsolt erdő – A PANDORA 2013-as őszi kollekciója

Törékeny nőiesség, klasszikus elegancia, varázslatos lények és az őszi természet élettel teli energiája – misztikus világba kalauzol minket a Pandora öt új ékszer szettből álló őszi kollekciója, mely szeptember 2-án került az üzletekbe.

kep3

Az természet változó szépsége és titokzatossága kel életre a PANDORA új kollekciójában, mely az elvarázsolt erdő világát idézi. Fák között élő növények, misztikus nimfák és erdei lények, kifinomult és nőies motívumok, formabontó párosítások és színek teszik egyedülállóvá az új kreációkat. A kollekció üveg díszei kézi megmunkálású, egyedi csiszolású olasz muránói üvegből készültek, melyek most a kifutók színeihez igazodva, apró buborékokkal frissültek fel.

Feather Story

Az életet és a szabadságot szimbolizáló toll dominálja ezt az igazán különleges, letisztult szettet. A nőies jelkép kifinomult charmokon, nyakláncokon, gyűrűkön és fülbevalókon egyaránt megjelenik.

Vintage Nostalgia

A régmúlt idők stílusának modern értelmezéséből született vintage kollekció arany és sterling ezüst áttört mintás charmjait, medáljait és fülbevalóit szikrázó zöld spinell ékkövek díszítik. A klasszikus eleganciát egy khaki színű szövet karkötő öltözteti modern köntösbe.

Organic Mix

Meleg őszi színek és változatos alapanyagok jellemzik ezt az egyszerűséget és pompát ötvöző stílust.

pandora-ősz-2013-organic-mix-06

A New Heritage

Hagyomány és romantika randevúja modern környezetben – új örökséget hagy ránk a Pandora ezzel a páratlan kollekcióval, melyben sterling ezüstbe és aranyba öntött, fekete zománccal díszített művészi virágok és áttört minták uralkodnak.

Colour Splash

Vibráló színárnyalatok dobják fel a sötét napokat idén ősszel a vidám és klasszikus stílus találkozásából létrejött kollekció darabjainak köszönhetően.

pandora-ősz-2013-colour-splash-06

A világ harmadik legnagyobb ékszermárkájaként jegyzett PANDORA új kollekciójával további lehetőségek nyílnak az egyéni érzések és személyiség kifejezésére. A PANDORA ékszerek koncepciója az emlékek ékszerekben való megörökítése és az egyéniség kifejezése. Az évek során egy-egy alkalomból kapott vagy vásárolt karkötődíszekből az egyéni stílusnak és az aktuális öltözetnek megfelelő ékszer szettek alakíthatóak ki, együtt hordva pedig egyéni történeteket mesélnek el.

A PANDORA ékszergyártó vállalatot 1982-ben alapította a dán aranyműves Per Enevoldsen és felesége Winnie Enevoldsen Koppenhágában. A vállalat mára több mint 65 országban van jelen, és közel 5 000 személyt foglalkoztat szerte a világban. Értékesítési helyeinek száma eléri 10 000-et, ebből több mint 550 márkaboltként működik. A PANDORA 2000-ben szabadalmaztatta a kreatív, személyre szabható karkötő-koncepcióját, amely gyorsan meghozta a számára a nemzetközi sikereket, és a világ harmadik legnagyobb ékszermárkájává tette. A PANDORA kizárólag eredeti alapanyagokat használ fel ékszereihez, és a gyártás során kiemelt szerepet kap az ékszerek kézi megmunkálása.

Az őszi kollekció 2013. szeptember 2-től elérhető a márkaüzletekben és a hivatalos partnereknél.

Webáruház: http://www.serebro.hu/pandora-?gclid=CM-_lPHUwbkCFcRQ3godok8AGQ

Kapcsolat:
Buzás Andrea
PS:PRovocative
Telefon: (+36) 1 782 4246
Mobil: (+36) 20 428 6073
E-mail: andrea.buzas@psprovocative.com
Cím: 1092 Budapest, Ráday u. 41.
Webcím: http://psprovocative.com

 

 

Related Posts

Ékszerbe zárt értékek – Forradalmi kollekciót mutatott be a PANDORA

Mi motiválja a nőket? Mi az a belső érték, amely tereli és kíséri őket egy életen keresztül, mi az, amire támaszkodhatnak, amikor csapkodnak felettük a…

Itt vannak a Pandora új karácsonyi ékszerszettjei

December 24-ig kaphatók a boltokban a Pandora kedvezményes árú, személyre szabható karácsonyi szettjei. Az összeállítások mellett a téli kollekció játékos és nőies darabjai is elérhetőek.

Diké – a porcelánba álmodott érzés

A HUNGORO Ékszer és Csokoládé kiállításon mutatta be először a Hollóházi Porcelángyár új divatékszer kollekcióját, melyet DIKÉ márkanév alatt jelenít meg a piacon.

Finom frissítő a kókusz és az ananász szépítő erejével

Új dimenzióban mutatkozik be a Karib-szigetek ihlette Pina Colada. A KOKO Pina Microdrink valódi ananászból és kókuszvízből készül, mentes az adalékanyagoktól, a hozzáadott cukortól és…