Ékszerbe zárt értékek – Forradalmi kollekciót mutatott be a PANDORA

Mi motiválja a nőket? Mi az a belső érték, amely tereli és kíséri őket egy életen keresztül, mi az, amire támaszkodhatnak, amikor csapkodnak felettük a hullámok, mi az az örökség, amit szeretnének átadni önmagukból? Ezekre a kérdésekre keresték a választ a PANDORA tervezői, amikor megalkották az egy karcsú ezüst karkötőből és a hozzá tartozó, szimbolikus jelentéssel felruházott charmsorozatból álló ESSENCE kollekciót. A kézzel megmunkált nemesfémből és gyógyhatásúnak tulajdonított ásványokból készült charmok mindegyike egy-egy személyes értéket közvetít.

unnamed (1)

„Hozza felszínre az Önben rejlő világot”

A dán ékszermárka képviselői 7500 Pandora Club-tagtól kérdezték meg, hogy melyek a legfontosabb értékek az életükben, majd a válaszokból kialakított sorrend alapján választották ki azt a 24 értéket, melyeket a kollekció egyedi charmjai képviselnek.

Az egyedi charmok kialakításakor használt minőségi anyagokra (mint a cirkónia vagy a muránói üveg) nem csupán szépségük alapján esett a választás, hanem történelmi múltjuk és az általuk képviselt értékek figyelembevételével is. Az alapot adó sterling ezüst letisztult megjelenésének és visszatükröző tulajdonságának köszönhetően a szorosan kapcsolódik a spiritualitáshoz és a nőiességhez.

„A Pandoránál a nő áll a középpontban. A nő, aki egyedi, jár a maga útján, élményeket és emlékeket gyűjt, miközben a személyisége lassan kiteljesedik” ? nyilatkozta a rendezvényen Oliwia Trykowska, a Pandora kelet-közép-európai régióért felelős marketingmenedzsere. „Az új kollekcióval egy eszközt szeretnénk a kezükbe adni, melynek segítségével kifejezhetik azokat a legalapvetőbb értékeket, melyek személyes életútjuk során elkísérik őket.”

A Pandora logóval gravírozott biztonsági zárral ellátott Essence Collection karkötő letisztult és kifinomult dizájnnal rendelkezik. A charmok rögzítésére a vállalat egy egyedülálló, jelenleg szabadalmaztatás alatt álló technikát fejlesztett ki, amely lehetővé teszi, hogy a charmokat a karkötőn bárhol elhelyezzük, ezáltal az ékszer még inkább személyre szabhatóvá válik.

A Pandora az ESSENCE kollekció megtestesítésére 8, a maga nemében különleges hölgyet kért fel nagykövetnek, akik életvitelükkel, értékrendjükkel másokat is arra ösztönöznek, hogy az általuk helyesnek vélt úton járjanak.

Kifinomult tavaszi ékszerek

A sajtóbemutató résztvevői a Pandora tavaszi kollekcióját is megismerhették, melynek fő motívumai az évszakra jellemző virágok, mint a százszorszép, valamint a törékeny pillangó. Ezek a szimbólumok cirkóniával díszített pavé ékszereken, áttört mintás charmokon, fülbevalókon, gyűrűkön és medálokon is visszaköszönnek. A kifinomult és nőies új darabok színvilága a tavasz könnyedségét adja vissza, az ékszereket a lágy pasztellszínek, valamint a lila és a rózsaszín árnyalatai jellemzik.
Az ESSENCE Collection és a tavaszi kollekció darabjai március közepétől vásárolhatók meg a PANDORA márkaüzletekben és a hivatalos viszonteladóknál.

Related Posts

Itt vannak a Pandora új karácsonyi ékszerszettjei

December 24-ig kaphatók a boltokban a Pandora kedvezményes árú, személyre szabható karácsonyi szettjei. Az összeállítások mellett a téli kollekció játékos és nőies darabjai is elérhetőek.

Mesél az elvarázsolt erdő – A PANDORA 2013-as őszi kollekciója

Törékeny nőiesség, klasszikus elegancia, varázslatos lények és az őszi természet élettel teli energiája – misztikus világba kalauzol minket a Pandora öt új ékszer szettből álló…

Egyszer fent, egyszer lent! – mi lett az egykori szépségkirálynőkkel?

Mára a szépségversenyek vonzó mítosza leomlott. Tudjuk, hogy a kifutón a mosoly mögött kemény munka, sok lemondás, sőt gyakran szenvedés is áll. Látjuk a sikereket,…

Marie Claire Fashion Days november 13-15.

A Marie Claire magazin 2015-ben hetedik alkalommal rendezi meg a 3 napos Fashion hétvégéjét. A programok fő vázát a divatbemutatók alkotják, amelyeket a nemzetközi kifutókon…