„Nyári-est” a Tóparton

Ismét csodálatos zongoramuzsikát élvezhetünk – ezúttal a Tóparton. Nyári Károly zongoraművész és énekes egyedülálló műsorának lehet részese az, aki 2012. augusztus 13-án, este fél 9-kor kilátogat a felújított városligeti műjégpályája teraszára. A házigazda szerepét is felvállaló művész nem lesz egyedül, két fantasztikus hangú lánya, Nyári Aliz és Nyári Edit mellett a New York Kávéház 2011-es Bárzongorista Versenyének győztesével és döntőseivel készül örömzenélésre.

Nyári est a tóparton - zongora est
Nyári est a tóparton – zongora est

Ez a nyár nem múlhat el városligeti zongoraszó nélkül. Nyári Károly nemcsak kiváló repertoárral készült, de a zenei világban és a nagyközönség által is jól ismert lányait, valamint a New York Kávéház 2011-es Bárzongorista Versenyének győztesét és döntőseit kérte fel arra, hogy csatlakozzanak az esthez.

Két szépséges és fantasztikus hangú lánya, Edit és Aliz már ismerik zongoraművészeinket, hiszen a tavaszi verseny döntőjében közös produkciókkal készültek. Akkor hatalmas sikert arattak, és biztosak vagyunk benne, hogy ez most sem lesz másképp.

Nyár a tavon - zongoraest
Nyár a tavon – zongoraest

Zongoristáink között természetesen megtalálható a New York Kávéház Bárzongorista Versenyének első helyezettje, Berki Artúr és kitűnő zenésztársai, ifj. Ökrös Ottó, Darvas Tamás, Banyák József és Pintér Péter. Nevük garancia arra, hogy egy roppant színvonalas koncert elé nézünk.

A színpadon a Roland két digitális zongorája gondoskodik arról, hogy a hangok kristálytisztán töltsék be a teret.

Természetesen előfordulhat, hogy az időjárás nem fogad minket a kegyeibe, ebben az esetben az esőnap 2012.augusztus 14. 20 óra 30, Boscolo, Róma Terem.

Jegyek megvásárolhatóak a jegymester hálózatán és a helyszínen. A belépő ára 1500 forint, amely tartalmaz 1 szelet süteményt a New York Kávéház kínálatából.

http://www.facebook.com/nyaratavon

A szervezők a műsorváltozás jogát fenntartják

Related Posts

Egyetlen pofon sem férhet bele!Ne csak gyereknapon legyünk jó szülők!

A gyereknevelésnél aligha létezik megosztóbb téma. A legtöbben szeretnénk „elég jó szülők” lenni ahhoz, hogy érett, talpraesett és életre való felnőtteket neveljünk gyermekeinkből, hogy felnőve…

Finom frissítő a kókusz és az ananász szépítő erejével

Új dimenzióban mutatkozik be a Karib-szigetek ihlette Pina Colada. A KOKO Pina Microdrink valódi ananászból és kókuszvízből készül, mentes az adalékanyagoktól, a hozzáadott cukortól és…

A Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány gyermekjogi jelentése

2023-ban elképesztően nehéz volt gyereknek lenni és gyereket nevelni. Milyen volt gyereknek lenni 2023-ban? Az idén 8. alkalommal megjelenő gyermekjogi jelentés erre a kérdésre keresi…

Tony Leung Chiu-Wai szereplésével elindult Enyedi Ildikó új filmje, a Csendes barát forgatása

Elindult az Arany Medve-díjas és Oscar-jelölt Testről és lélekről rendezője, Enyedi Ildikó legújabb filmje, a Csendes barát forgatása, jelentették be a 77. Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon.…