„Nyári-est” a Tóparton

Ismét csodálatos zongoramuzsikát élvezhetünk – ezúttal a Tóparton. Nyári Károly zongoraművész és énekes egyedülálló műsorának lehet részese az, aki 2012. augusztus 13-án, este fél 9-kor kilátogat a felújított városligeti műjégpályája teraszára. A házigazda szerepét is felvállaló művész nem lesz egyedül, két fantasztikus hangú lánya, Nyári Aliz és Nyári Edit mellett a New York Kávéház 2011-es Bárzongorista Versenyének győztesével és döntőseivel készül örömzenélésre.

Nyári est a tóparton - zongora est
Nyári est a tóparton – zongora est

Ez a nyár nem múlhat el városligeti zongoraszó nélkül. Nyári Károly nemcsak kiváló repertoárral készült, de a zenei világban és a nagyközönség által is jól ismert lányait, valamint a New York Kávéház 2011-es Bárzongorista Versenyének győztesét és döntőseit kérte fel arra, hogy csatlakozzanak az esthez.

Két szépséges és fantasztikus hangú lánya, Edit és Aliz már ismerik zongoraművészeinket, hiszen a tavaszi verseny döntőjében közös produkciókkal készültek. Akkor hatalmas sikert arattak, és biztosak vagyunk benne, hogy ez most sem lesz másképp.

Nyár a tavon - zongoraest
Nyár a tavon – zongoraest

Zongoristáink között természetesen megtalálható a New York Kávéház Bárzongorista Versenyének első helyezettje, Berki Artúr és kitűnő zenésztársai, ifj. Ökrös Ottó, Darvas Tamás, Banyák József és Pintér Péter. Nevük garancia arra, hogy egy roppant színvonalas koncert elé nézünk.

A színpadon a Roland két digitális zongorája gondoskodik arról, hogy a hangok kristálytisztán töltsék be a teret.

Természetesen előfordulhat, hogy az időjárás nem fogad minket a kegyeibe, ebben az esetben az esőnap 2012.augusztus 14. 20 óra 30, Boscolo, Róma Terem.

Jegyek megvásárolhatóak a jegymester hálózatán és a helyszínen. A belépő ára 1500 forint, amely tartalmaz 1 szelet süteményt a New York Kávéház kínálatából.

http://www.facebook.com/nyaratavon

A szervezők a műsorváltozás jogát fenntartják

Kapcsolódó tartalom

Gyere, ne félj! – Kinyitott a Budapest Park!

A rendezvények engedélyezésével szép lassan megindultak az emberek a szabad világ felé. Tisztán látszik, mennyire hiányzott minden korosztálynak az élő zene, a koncertek hangulata, a…

A Hét kis véletlen május 20-tól a mozikban

Gothár Péter legújabb filmjét május 13-ától már előjátsszák a filmszínházak. Május 20-án kerül a magyar mozikba Gothár Péter új alkotása, a Hét kis véletlent (16)…

Fokozza a zsírégetést az edzés előtt fogyasztott erős kávé

Az edzés előtt fél órával fogyasztott erős kávé fokozza a zsírégetést egy spanyol kutatás szerint. A Granadai Egyetem (UGR) pszichológiai karának tudósai kimutatták, hogy a…

Hogyan változtak a gyerekek internetezési szokásai a koronavírus miatt?

Az Európai Bizottság az elmúlt hónapokban kutatást végzett arról, hogy miként változtak meg a szülők és a gyermekek internetezési szokásai a koronavírus miatti korlátozások és…