„Nyári-est” a Tóparton

Ismét csodálatos zongoramuzsikát élvezhetünk – ezúttal a Tóparton. Nyári Károly zongoraművész és énekes egyedülálló műsorának lehet részese az, aki 2012. augusztus 13-án, este fél 9-kor kilátogat a felújított városligeti műjégpályája teraszára. A házigazda szerepét is felvállaló művész nem lesz egyedül, két fantasztikus hangú lánya, Nyári Aliz és Nyári Edit mellett a New York Kávéház 2011-es Bárzongorista Versenyének győztesével és döntőseivel készül örömzenélésre.

Nyári est a tóparton - zongora est
Nyári est a tóparton – zongora est

Ez a nyár nem múlhat el városligeti zongoraszó nélkül. Nyári Károly nemcsak kiváló repertoárral készült, de a zenei világban és a nagyközönség által is jól ismert lányait, valamint a New York Kávéház 2011-es Bárzongorista Versenyének győztesét és döntőseit kérte fel arra, hogy csatlakozzanak az esthez.

Két szépséges és fantasztikus hangú lánya, Edit és Aliz már ismerik zongoraművészeinket, hiszen a tavaszi verseny döntőjében közös produkciókkal készültek. Akkor hatalmas sikert arattak, és biztosak vagyunk benne, hogy ez most sem lesz másképp.

Nyár a tavon - zongoraest
Nyár a tavon – zongoraest

Zongoristáink között természetesen megtalálható a New York Kávéház Bárzongorista Versenyének első helyezettje, Berki Artúr és kitűnő zenésztársai, ifj. Ökrös Ottó, Darvas Tamás, Banyák József és Pintér Péter. Nevük garancia arra, hogy egy roppant színvonalas koncert elé nézünk.

A színpadon a Roland két digitális zongorája gondoskodik arról, hogy a hangok kristálytisztán töltsék be a teret.

Természetesen előfordulhat, hogy az időjárás nem fogad minket a kegyeibe, ebben az esetben az esőnap 2012.augusztus 14. 20 óra 30, Boscolo, Róma Terem.

Jegyek megvásárolhatóak a jegymester hálózatán és a helyszínen. A belépő ára 1500 forint, amely tartalmaz 1 szelet süteményt a New York Kávéház kínálatából.

http://www.facebook.com/nyaratavon

A szervezők a műsorváltozás jogát fenntartják

Kapcsolódó tartalom

Iskolaidőben is gondolkozzunk környezettudatosan!

Nem szokatlan reggeli utcakép, ahogy felnőttek és gyerekek egyaránt aludobozos itallal a kezükben sietnek az iskolába vagy a munkahelyre. Elfogyasztásuk után azonban, nagy lehet a…

Új zöldcsillagos étterem a MICHELIN Guide 2023-as magyar kiadásában

• Megjelent a MICHELIN Guide Hungary 2023-as kiadása, amely kiemeli a legjobb éttermeket az országban. • A kiadvány 75 éttermet mutat be, egy olyan konyhát…

Szarka Bence kiállítása a 6. Zsámbéki Bluespikniken

A Zsámbéki Bluespikniket Balázs Csilla helyi közművelődési intézményvezető, valamint Benkő Zsolt és Pfeiffer Gábor országszerte ismert blueszenészek hívták életre. 2022-ben immár hatodik alkalommal szervezik meg…

Üvegfal: Egy bántalmazó kapcsolat története

Zenés szövegszínház eleveníti meg a lelki erőszak aspektusait „Van aki hagyja, hogy bántsák” – így szól a májusban debütáló, Üvegfal című zenés szövegszínházi produkció figyelemfelhívó…