„Nyári-est” a Tóparton

Ismét csodálatos zongoramuzsikát élvezhetünk – ezúttal a Tóparton. Nyári Károly zongoraművész és énekes egyedülálló műsorának lehet részese az, aki 2012. augusztus 13-án, este fél 9-kor kilátogat a felújított városligeti műjégpályája teraszára. A házigazda szerepét is felvállaló művész nem lesz egyedül, két fantasztikus hangú lánya, Nyári Aliz és Nyári Edit mellett a New York Kávéház 2011-es Bárzongorista Versenyének győztesével és döntőseivel készül örömzenélésre.

Nyári est a tóparton - zongora est
Nyári est a tóparton – zongora est

Ez a nyár nem múlhat el városligeti zongoraszó nélkül. Nyári Károly nemcsak kiváló repertoárral készült, de a zenei világban és a nagyközönség által is jól ismert lányait, valamint a New York Kávéház 2011-es Bárzongorista Versenyének győztesét és döntőseit kérte fel arra, hogy csatlakozzanak az esthez.

Két szépséges és fantasztikus hangú lánya, Edit és Aliz már ismerik zongoraművészeinket, hiszen a tavaszi verseny döntőjében közös produkciókkal készültek. Akkor hatalmas sikert arattak, és biztosak vagyunk benne, hogy ez most sem lesz másképp.

Nyár a tavon - zongoraest
Nyár a tavon – zongoraest

Zongoristáink között természetesen megtalálható a New York Kávéház Bárzongorista Versenyének első helyezettje, Berki Artúr és kitűnő zenésztársai, ifj. Ökrös Ottó, Darvas Tamás, Banyák József és Pintér Péter. Nevük garancia arra, hogy egy roppant színvonalas koncert elé nézünk.

A színpadon a Roland két digitális zongorája gondoskodik arról, hogy a hangok kristálytisztán töltsék be a teret.

Természetesen előfordulhat, hogy az időjárás nem fogad minket a kegyeibe, ebben az esetben az esőnap 2012.augusztus 14. 20 óra 30, Boscolo, Róma Terem.

Jegyek megvásárolhatóak a jegymester hálózatán és a helyszínen. A belépő ára 1500 forint, amely tartalmaz 1 szelet süteményt a New York Kávéház kínálatából.

http://www.facebook.com/nyaratavon

A szervezők a műsorváltozás jogát fenntartják

Related Posts

Új év, új én: tippek a séftől és a gyógytornásztól az életmódváltáshoz

Az újév beköszöntével elindul a fogadalmi hullám, sokan döntenek úgy, hogy radikális változást szeretnének elérni, és 2024-ben az egészség lesz fókuszban az életükben. Ám jobb,…

Tedd ki a polcra életed koncertjét, és támogasd a daganatos gyermekeket!

Négy év után újraindul a Bin There és a Budapest Park közös projektje. Ennek lényege, hogy olyan zenekari “szemetet” zárnak palackba, ami a rajongók számára…

Közeleg a Fekete Péter bemutató a 20 éves Centrál Színházban

Básti Juli és Alföldi Róbert most először játszanak egy színpadon December 8-án mutatja be a 20. évfordulóját ünneplő Centrál Színház a Fekete Péter című magyar…

A magyar nézők 10 kedvenc halloweeni filmje – Tim Burton és a 90-es évek viszik a prímet

A Magyar Filmadatbázis az ünnephez közeledve kíváncsi volt, vajon melyek a magyarok kedvenc Halloween filmjei. A hazai nézők 8000 szavazata alapján Tim Burton Ollókezű Edward…