Nyertesnek és Beleznaynak dől a lé a Vidám Színpadon!

Fergeteges vígjátékot mutat be December 18-án 19:00 órai kezdettel, a Vidám Színpad; Nyertes Zsuzsa, Beleznay Endre, Götz Anna, Straub Dezső, Harsányi Gábor és Fogarassy András szereplésével. A „Dől a lé, avagy pénz áll a házhoz” című darab szerzője, Ray Cooney alkotásaival a nagy közönség először a Miniszter félrelép című komédia kapcsán ismerkedhetett meg.

unnamed

A darabról és a helyszínről:

Új helyszínen nevettetnek a Vidám Színpad társulatának tagjai, akik egy hihetetlenül vicces bemutatóval lepik meg a közönséget Karácsony előtt, December 18-án este 7-kor az óbudai EuroCenterben.
Ray Cooney, angol szerző műveit szeretettel dolgozzák fel a filmes és színházi rendezők szerte a világon. Hazánkban a Miniszter félrelép című szerzeménye volt a legnépszerűbb, Kern András főszereplésével
Henry Perkins, kishivatalnok békében éli kissé unalmasnak mondható mindannapjait, egészen addig a pillanatig, amíg a szokásos sajtos-fűszervajas szendvicse helyett egy nagy adag készpénzt nem talál a saját táskájában.
Az események begyorsulnak és a szebb jövőt tervezgető kispolgár körül sorra jellenek meg azok, akik már régóta szert akarnak tenni egy nagyobb vagyonra.. Maffiózók, bankárok, korrupt hivatali személyek, rendőrség és rég nem látott rokonok. Persze a táska is elkeveredik, így a kacagtató szituációkban már senki se tudja pontosan hogy kicsoda.
A Vidám Színpad idén újra nyitotta kapuit az óbudai EuroCenterben, ahol számos vígjáték és musical mellett, kényelmes mozi székekkel és ingyenes parkolási lehetőséggel várja a felnőtt korú és gyermek közönséget.

Related Posts

A Vidám Színpad januári előadásai

A Vidám Színpad nagyszerű előadásokkal kezdi  a 2015-ös évet! Van itt minden: klasszikus krimi-vígjáték, gyerekdarab, és persze dől a lé is…

3. Thália Humorfesztivál

2015. február 11. és 15. között harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Thália Színházban a humorfesztivál, melynek mottója most is változatlan: főszerepben a nevetés. Az öt…

Thália Szieszta

Új, kötetlen beszélgetéssorozat a Thália Színházban.A beszélgetések alkalmával, a színház művészeivel találkozhat a néző, másképp. Színészeink a színpadon bár, de családias légkört teremtve osztják meg…

Best of Szomszédnéni

Május 27-én 19:30-tól jubileumi Best of műsorral jelentkezik a Szomszédnéni Produkciós Iroda. Ezúttal 13 év termését foglalja össze estjük.