Pályázat – Ablakcsere, fűtéskorszerűsítés, régi hűtőgép csere

Jövő hétfőtől lesznek elérhetőek a kormány új lakossági energiahatékonysági pályázatai, összesen 2,72 milliárd forint vissza nem térítendő támogatás áll rendelkezésre három különböző pályázatból – olvasható a kormány honlapján.

ablak_masolata

A pályázatok folyamatosan jelennek meg hétfőtől az EMI oldalán.

A programsorozat első lépcsőjeként szeptember 22-én, hétfőn az elavult kazánok, tüzelőberendezések új, nagyobb energiahatékonyságú fűtőberendezésekre történő cseréjét célzó pályázat jelenik meg, amelyre egymilliárd forint jut.

Szeptember 25-én jelenik meg a háztartásigép-csere program 627,1 millió forintos keretösszeggel, majd 29-én a nyílászárócsere-pályázatok 1,1 milliárd forinttal. A három programmal összesen 25 ezer háztartást szeretnének elérni.

A pályázatok a hűtő-, és fagyasztógép-csere program kivételével – ahol a támogatás a megkapott támogatói okirattal a vásárláskor azonnal érvényesíthető – utófinanszírozásúak.

A pályázati forrást kezelő Nemzeti Fejlesztési Minisztérium elérhetőségei:

Ügyfélszolgálati iroda: 1011 Budapest, Fő u. 44-50.
Ügyfélszolgálat telefonszám: +36-1-795-6766; +36-1-795-3832
Ügyfélszolgálat e-mail: ugyfelszolgalat@nfm.gov.hu
Ügyfélszolgálati idő: Hétfő – Szerda 12.00 – 16.00 Kedd – Csütörtök 9.00 – 13.00

Forrás: fn24

 

Related Posts

Vásárlás, felújítás, segítség a gyereknek: ezek a magyarok legfőbb lakáscéljai

A magyarok több mint fele rendelkezik valamilyen lakáscélú tervvel – derült ki a Fundamenta országos reprezentatív felméréséből. Az eredmények szerint a legtöbben ingatlant vásárolnának, felújítanának,…

Segélyek, támogatások szűnnek meg 2015. március 1-től

2015. március elsejével jó pár olyan támogatás kerül ki a szociális ellátási rendszerből, amely sok embernek nyújtott megélhetést, vagy kiegészíthette vele alacsony jövedelmét. Nem lesz…

A munkahely fizetheti a dolgozók lakáshitelét

Pár napja a munkáltatók is menthetik lakáshiteles dolgozóikat. Változtak az adózási jogszabályok, így már adó- és járulékmentesen járulhatnak hozzá a cégek munkavállalóik lakáskölcsönének törlesztéséhez.

Páratlan összefogás a Balaton-felvidék természeti kincseiért

Indul a „Sokszínű Balaton-felvidék” fotópályázat „Sokszínű Balaton-felvidék – Theodora különdíj” címmel közös fotópályázatot hirdet az ország egyik legrangosabb természetfotó-pályázata, a Varázslatos Magyarország és a kékkúti…