Folytatódik A csütörtöki nyomozóklub!

Richard Osman: A férfi, aki kétszer halt meg

„Visszatért, és jobb, mint valaha.”
– Jeffery Deaver

A csütörtöki nyomozóklub című első regényével sorra döntötte meg az angol könyvpiac rekordjait. A regény több mint 1 millió példányos eladásával 2020 legnagyobb debütálása volt Angliában, szerte a világon óriási szakmai és közönségsikert aratott.

2021-ben Richard Osman kapta az év írójának járó elismerést a British Book Awards (Brit Könyvdíjak) díjátadóján.

A férfi, aki kétszer halt meg című második regénye eladási rekordjaival ismét felrobbantotta az angol könyvpiacot. Az elmúlt öt év legnagyobb nyitó fogyását jegyzi.

A következő csütörtökön újra együtt a nyomozóklub.

Elizabeth levelet kapott egy régi kollégájától, aki fontos szereplő volt a nő életében.
A férfi most a segítségét kéri egy olyan üggyel kapcsolatban, amelyben ellopott gyémántok és egy rettegett maffiafőnök is szerepel, és ami miatt veszélyben forog az élete.

Miközben egyre nő a halottak száma, Elizabeth csatasorba állítja Joyce-t, Ibrahimot és Ront a kíméletlen gyilkos utáni hajszában. És ha még a gyémántokat is megtalálnák, az lenne csak az igazi ráadás!

Ezúttal azonban egy olyan ellenséggel néznek szembe, akinek nem jelentene különösebb gondot, hogy eltegyen négy öregembert az útból. Vajon képes lesz a csütörtöki nyomozóklub elkapni a gyilkost, mielőtt ő kapná el Elizabethéket?

Megjelent!
https://www.agavekonyvek.hu/konyvek/a-ferfi-aki-ketszer-halt-meg

Fordította: Orosz Anna

Related Posts

Könyvajánló – Jason Matthews: Az árulás palotája

A Vörös veréb című nemzetközi bestseller lebilincselő folytatása az amerikaiakhoz átállt moszkvai ügynöknőről, aki életveszélyes játszmába keveredik Putyin Oroszországában.

Könyvelőzetes: Megan Abbot: Majd megismersz

Meddig mennél el, hogy megvalósítsd az álmod? Katie és Eric Knox az egész életüket 15 éves lányuknak, Devonnak szentelték, aki ragyogó tornásztehetség, esélyes az olimpiára.…

Könyvajánló – Megan Miranda: Minden eltűnt lány

Nem mindenki szeret visszatérni a múltjához, a sokszor mélyre temetett emlékek helyére. Így van ezzel Nicolette Farrell is, akinek vissza kell mennie tíz év után…

Könyvajánló – Megan Miranda:Minden eltűnt lány

Nicolette Farrellnek boldog élete van Philadelphiában: sikeres a munkájában és nagyon szereti a vőlegényét. Most rövid időre mindkettőnek hátat kell fordítania, ugyanis vissza kell térnie…