Ismerd meg Alex T. Smith Claude könyveit!

Ismerd meg Claude, a kalandvágyó kutyus történeteit, akevel mindenféle csuda dolog történik barátja, Bolyhos Zokni uraság társaságában.

Claude a filmforgatáson

Claude és Bolyhos Zokni uraság épp kellemesen pihengetnek Csóválós sugárúti otthonukban. Claude remekül elvan vadiúj ugróasztalával, ám kíváncsisága hamarosan egy filmforgatás kellős közepébe repíti.
Bár egy rakoncátlan ruhaszárító-kötél okoz némi bosszúságot, mindketten nagyon élvezik az új kalandot.
De vajon ki lesz az izgalmas gorillás film sztárja?
Nem tudod? Nem is sejted?
Akkor kezdj neki az olvasásnak minél előbb!
Kalandra fel!
96 oldal
1490 Ft

Claude a sípályán

Claude a kicsi, dundi, piros micisapkás kutya és barátja, Bolyhos Zokni uraság otthon ülnek a kandalló mellett; de csak amíg a Suvikszcipő házaspár ki nem teszi a lábát az ajtón.
Akkor aztán felkerekednek és téli kalandokra indulnak. Sílécen siklanak, és megtudják, mi mindent lehet még csinálni, amikor télen hull a hó.
Sőt az is kiderül, milyen veszélyekkel jár, ha valaki – például Claude – teljes hangerővel elvakkantja magát egy lejtős hegyoldalban! Ugye, már te is kíváncsi vagy rá?
96 oldal
1290 Ft

Claude a rivaldafényben

Egy szürke és unalmas nap után Claude úgy dönt, muszáj egy nagyot kalandoznia, ezért aztán felkerekedik legjobb barátjával, Bolyhos Zokni urasággal, és könnyű délelőtti sétára indulnak a városba. Nem is sejtik micsoda izgalmak várnak rájuk. Claude táncórákat vesz, majd a világot jelentő deszkákon csillantja meg táncbeli képességeit, miközben egy álkísértetet is lefülel.
Claude, a kicsi dundi kutya mulatságos kalandjai ezúttal sem fognak csalódást okozni sem az új, sem a régi,hűséges olvasóknak.
96 oldal
1290 Ft

Related Posts

Könyvajánló – David Macaulay – Hogy működik?

 Látszólag gyermekkönyv, alaposabban megnézve viszont kiderül, hogy minden korosztálynak szól David Macaulay Hogy működik? című könyve. Olyan tárgyakat, járműveket, technológiákat sorol fel ebben az igen…

Nem tudod, mit adj karácsonyra? A Manó Könyvek megoldják!

A Manó Könyvek olyan széles könyvkínálattal várja a tanácstalan ajándékvásárlókat, hogy mindenki talál benne megfelelőt. A legkisebbektől a tinédzserekig, az ismeretterjesztéstől a mesékig, – amiket…

Könyvajánló: Anya hasában

Oszkár és Mia nagyon izgatottak, ugyanis hamarosan kistestvérük születik. De hogyan került a baba anya hasába? Amikor anya eszik, vajon rápotyog az ennivaló a kisbaba fejére?…