Könyvajánló: Francis Melville: Angyalok könyve

A spiritualizmus és a vallások mindig is segítettek minden korban megtalálni azt a megnyugvást, életérzést, amelyet más nem nyújthat. Így van egy az XXI. század emberével is. Ebben a könyvben az angyalok jellemzőit gyűjtötte össze a szerző.

B1035018

A legtöbb ismert tradicionális hitrendszerben megtalálható az az elképzelés, hogy az istenek és a halandók között közbenjáró szellemek munkálkodnak. Ez a gondolat egyidős az istenekkel. Számos nagy vallás megőrizte és tanítása részévé tette ezt a hagyományt.

Francis Melville könyve több mint harminc angyal tulajdonságait, jellemzőit, sajátosságait mutatja be. Megismerhetjük belőle a legfontosabb arkangyalokat, a bolygók és az állatövi jegyek angyalait.
Hogyan tudjuk meg a saját őrangyalunk nevét?
Hogyan léphetünk kapcsolatba vele?
Milyen segítségkérő szertartások és imák kellenek, ha az élet valamilyen területén angyali segítségre van szükségünk – legyen az szerelem, termékenység, védelem, gyógyulás, szellemi növekedés vagy boldogulás?

Gabo Kiadó, 2012
128 oldal
Kötés: kemény kötés
ISBN: 9789636896119
Ára: 2990 Ft.

Related Posts

Könyvajánló – Nicola Yoon: Minden, minden

A Minden, minden egy érdekes alaphelyzetre építve indít, talán még az írásmódot is lehet szokatlannak nevezni, a sok kis apróság közbevetése miatt, ám sajnos a…

Könyvajánló – Ferenc pápa útján

Vallásomat nem aktívan gyakorló katolikusként is azt gondolom, hogy ilyen népszerű, szerethető, és közéleti kérdésekben értékes véleményt formáló pápája rég volt a katolikus egyháznak. Ferenc…

Harry Potter – Mágikus tárgyak színezőkönyv

A Harry Potter színezőkönyv, a Mágikus lények, valamint a Helyek és karakterek után itt a Mágikus tárgyak színezőkönyve. A sorozatot mind a gyerekek, mind a…

Könyvajánló – Karen Harvey: Arcfestés

Több mint 30 mintát mutat meg a kötet, lépésenként illusztrált, könnyen követhető leírásokkal, amelyek bármilyen gyermekrendezvényre, vagy éppen a közelgő halloween-re örömöt okozhatnak a gyerekeknek.