Könyvajánló: Kánya Kata : Darabokra tört szívek

Tizenegy igaz történet. Tizenegy döbbenetes sors. Tizenegy ember, aki képes volt újra kezdeni az életét. Van olyan történet ami boldogságos véget , de van olyan is ahol a katarzis még várat magára.Sok mindent tud ez a könyv.

14_konyv_B_KK_blikk_allo

Valljuk be, majdnem mindannyian hajlamosak vagyunk az önsajnálatra. Úgy gondoljuk, a legnagyobb baj, mindig velünk történik. Nos, ha valamiért szomorú vagy, mondjuk elhagytak, megcsaltak, becsaptak vagy elárultak és elolvasod ezt a könyvet, hidd el fel fogod tenni magadnak a kérdést: Jézusom! Mi bajom van nekem?! Miért sírok, miért szomorkodom én?! Hozzájuk képest, hálás lehetek a sorsnak……..

Lehet, hogy a párkapcsolatodban éppen valamilyen problémával küzdesz. Biztos vagyok benne, hogy találsz olyan történetet, amelynek valamelyik epizódja rímel a mostani problémádra, elolvashatod, hogy valaki más, hogy oldotta meg, vagy hogy rontotta el azt a bizonyos helyzetet. Vagy segít a megoldás, vagy talán nem követed el azt a hibát, amit ott és akkor, már elkövetett valaki más. Itt igaz lehet a mondás: okos ember más kárán tanul. Hát, ebből a könyvből tanulhatsz bőven.

Megtanulhatod azt is, hogyan lehet a teljes kiszolgáltatottságból felállni, egy tönkrement életet újraépíteni, elgyászolni az elgyászolhatatlant, elengedni életed legfontosabb szereplőjét, hogy rombolhat a legnagyobb szeretet, milyen mélységekbe taszíthat a szegénység, vagy hogyan lehet újra bízni a romokon.

Persze, azt sem tudtam megállni, hogy a történetek közben, ne írjak párkapcsolati problémákról és megoldásokról. Ne írjak arról, hogyan tudsz változtatni az életeden, ha nem vagy vele megelégedve. Mert mindig van egy másik út! Csak talán nem veszed észre.

Szóval, a regényírók fantáziája végtelen, de a legnagyobb mesemondó mégis csak az élet. Nem olvastál még olyan csavaros, izgalmas, megrázó, kitalált történeteket, mint ezek itt. Talán, mert ezeket tényleg az élet írta. Én csak papírra vetettem.

 

Szeretettel, Kata

Kiadó: JAFFA KIADÓ ÉS KERESKEDELMI KFT.
Oldalak száma: 264
Borító: PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly: 280 gr
ISBN: 9786155235948
Nyelv: MAGYAR
Kiadás éve: 2013

Related Posts

Könyvajánló – Szívek dallama – Szeretni sokféleképpen lehet

Négy ismert, remek író – Balázsy Panna, Kalapos Éva Veronika, Lakatos Levente és Szabó T. Anna egy remek kis regénygyűjteménnyel leptek meg minket ezen a…

Az egészséges életmód maga a szabadság – Hogyan előzzük meg a fájdalmat, a sérülést és a betegséget

Az egészséget akkor a legnehezebb visszaszerezni, ha már megtörtént a baj. Éppen ezért hívják fel a figyelmet egyre több fórumon a prevencióra. Kevés azonban az…

Könyvajánló – Bauer Barbara: Porlik, mint a szikla

Sorsfordító történelmi események, szívekben megőrzött legendák, vérzivataros időkön átmentett hagyományok – egy család több generációjának megindító és elgondolkodtató históriája Bauer Barbara legújabb regényében.

Könyvajánló – Sylvia Day: Rabul ejtve

Végre itt a nemzetközi sikersorozat várva várt 4. része: Eva és Gideon szenvedélyes szerelmének története folytatódik!