Megjelenik L.S. Hilton: Maestra című erotikus thrillere!

Egyszerre vonz és taszít ennek a könyvnek a világa. Olyan, mint egy Tarantino film: sosem tudod, a következő pillanatban mire számíthatsz. És ebben a könyvben minden meg is történik. Minden, amire nem számítottál.

Judith Rashleigh, a szürke, rossz ruhákban járó, barátok nélküli lány egy tekintélyes londoni aukciósházban dolgozik éhbérért. Azt gondolja, tudásával, nehezen megszerzett művészeti ismereteivel csak kitűnik egyszer a főnökei előtt, és viheti valamire, felismerik a tehetségét.
Ehelyett főnöke sorra olyan helyzetekbe hozza, amely méltatlan, szégyenletes, úgyhogy rá kell jönnie, hogy ha nem változtat, világ életében a huszadik kis senki lesz a londoni aukciósházak lótifuti művészeti szakértői közt, ugyanennyi pénzért, ugyanilyen rossz ruhákban, lakótársakkal élve egy kis lakásban.
Egy nap találkozik egy régi osztálytárssal, aki már az iskolában sem volt egy észkombájn, Judith sosem kedvelte, viszont olyan világba jut általa, ami – ha nem is túl erkölcsös módon, – de egy más, pénzesebb élet reményét kelti fel. Konzumlánynak áll, éjszakáit egy klubban tölti, ahol az a dolga, hogy gazdag embereket szórakoztasson. Időközben az is kiderül a decens, visszafogott Judithról, hogy szexuális vágyai messze nem a szokványos kategóriába tartoznak: titkos éjszakai élete perzselően erotikus, és mindenre nyitott.
Mikor rájön, hogy a szépségével és ravaszságával sokkal többre megy, mint bármi mással, megteszi az első lépést azon az ingoványos úton, amiről sosem tudja az olvaó, meddig mer elmenni rajta.

A lányból, akit kicsit sajnáltunk, lassan kibontakozik egy másik, számító, okos, dühös nő, aki pontosan megtervezett lépésekkel, hullákkal maga mögött átlép egy számára jobb világba, immár Loboutin cipőben és MiuMiu ruhácskában. Tudja, mi kell a gazdag férfiaknak, jó érzékkel vezeti őket arra, amerre szeretné, és arra is rájön, hogyan lehet nagyon sok pénzt keresni úgy, hogy láthatatlan maradjon. Kérdés persze, hol a határ? Kérdés, van-e egyáltalán határ.

Judith Rashleigh útja kicsit sem törvényes, kicsit sem szimpatikus, de tagadhatatlanul érdekes és vonzó. Eljut a Francia Riviérára, Genfbe, Rómába, megismeri Párizs éjszakai életét, és a valódi bűnt. A Maestra egy sötét trilógia első része. Egy határokat feszegető, tabukat döntögető könyv, amit nagyon lehet szeretni, és nagyon nem egyszerre. De letenni nem lehet.

Borsos-Kőszegi Erika

Kiadó: Athenaeum
Sorozat: Judith Rashleigh (1)
Megjelenés: 2016. szeptember
Kiadó: Athenaeum
Fordította: Papolczy Péter
Műfaj: erotikus thriller
Oldalszám: 350 oldal

Related Posts

Laura Palmer csak a kezdet volt – Twin Peaks újratöltve!

Októberben Magyarországon is megjelenik a Twin Peaks hivatalos regénye. Neked is a kedvenced volt?

Könyvajánló – Donáth Mirjam: Mások álma

„A legnagyobb veszedelemben is mindig lesznek fák, amelyeket nem lehet átültetni. Én ilyen fáktól származom.” Donáth Mirjamot felvették New York legjobb egyetemére, azután évekig a…

Könyvajánló – SZENTESI ÉVA : Kardos Margit disszidál

Annyira vártam ezt a könyvet, hogy elhoztam a Kiadóból, talán még a vásárolt mirelit cuccokat kipakoltam, aztán jött a kanapé, és Kardos Margit beszippantott. Övé…

Könyvelőzetes: A tökéletes idegen

Október 3-án jelenik meg Megan Miranda, a New York Times Bestseller Minden eltűnt lány szerzőjének új pszichológiai thrillere, A tökéletes idegen. A kötet nagy sikert…