Új fitneszkönyvek tavaszra a Jaffa Kiadótól

Már te is érzed, hogy el kell kezdened? Speciális edzésre vágysz? Nem tudod, hogy vágj bele? Ez a három könyv segít abban, hogyan sajátítsd el a tapaszolás technikáját, ami szinte minden sportágban segítheti az izmaid megóvását, hogyan végezd a nyújtást az edzések előtt, illetve azt, hogy mi mindent is lehet kezdeni egy hengerrel a tested formába hozása érdekében.
A hengerezés kézikönyve az itthon is egyre népszerűbb, ám csak tanfolyamokon elsajátítható hengerezés lazító technikájának módszereit mutatja be leírásokkal és képekkel:

https://bookline.hu/product/home.action?_v=Stull_Kyle_A_hengerezes_kezikonyve&id=307155&type=22

A tapaszolás kézikönyve a kineziológiai szalag használatát mutatja be szakszerűen, laikusok számára érthetően is, hogy akár maguknak is fel tudják ragasztani ezt a tartásjavító, fájdalomcsökkentő eszközt:

https://bookline.hu/product/home.action?_v=Aliana_Kim_A_tapaszolas_kezikonyve_A_&id=309051&type=22

A nemsokára megjelenő Nyújtással a sikerért pedig a flexibilitás fontosságát hangsúlyozza profi és amatőr sportolóknak is, mely a regenerációban és a robbanékonyság fokozásában is fontos:

https://bookline.hu/product/home.action?_v=Frederick_Ann_Nyujtassal_a_sikerert_&id=310176&type=22

Related Posts

Az egészséges életmód maga a szabadság – Hogyan előzzük meg a fájdalmat, a sérülést és a betegséget

Az egészséget akkor a legnehezebb visszaszerezni, ha már megtörtént a baj. Éppen ezért hívják fel a figyelmet egyre több fórumon a prevencióra. Kevés azonban az…

Könyajánló – Dombóvári István: Pisti vagyok, ments ki innen!

Voltaképpen majdnem csupa szokásos dolog, csupa ismerős helyzet, csak éppen kissé más megvilágításban, más kifutással, nagy adag humorral és rendíthetetlen életigenléssel – ez Dombóvári Istvánnak,…

Könyvajánló – Bauer Barbara: Porlik, mint a szikla

Sorsfordító történelmi események, szívekben megőrzött legendák, vérzivataros időkön átmentett hagyományok – egy család több generációjának megindító és elgondolkodtató históriája Bauer Barbara legújabb regényében.

Könyvajánló – Susan Stuffelman: Gyereknevelés hatalmi harcok nélkül

Folyamatosan áll a bál otthon? Gyermekünket reggelente képtelenség kiimádkozni az ágyból, majd időben útnak indítani az iskola felé? Este kizárólag hosszas fenyegetőzéssel és alkudozással vehető…