Forró éjszakák a Barba Negra Track-ben

Májusi eső aranyat ér, hát még egy jó buli a fővárosi éjszakában, a Barba Negra Track-ben, ahol a szabad ég alatt élvezhetjük a pop-rock és punk fenegyerekek koncertjeit. Az őrületes Track-nyitó koncertsorozat után eljött az idő, hogy teljes mellbedobással beindítsuk a nyarat, felforrósítsuk az éjszakákat és átadjuk magunkat a zenei eufóriának. Ebben segítségünkre lesz a Pál Utcai Fiúk, a Depresszió, a Subscribe és az Alvin és a Mókusok, és ez még csak a kezdet. Az 5 éves Barba Negra a Track koncertjeivel hozza el nekünk idén is a nyarat!

Péntek 13, Pál Utcai Fiúk, Track – Mi lesz itt?

PUF_Track
Ha meghalljuk a ’Pál Utcai Fiúk’ nevet nemcsak az iskolai kötelező olvasmány jut eszünkbe, hanem kis hazánk másik, bár nem irodalmi, hanem könnyűzenei vonatkozásban kiemelkedő zenekara is egyből beugrik. Hogy kik ők? Honnan indultak és hová érkeznek? – úgy véljük a 30 éves pályafutásuk alatt a nagyközönségnek már sikerrel bemutatkoztak, nem véletlen tudhatják magukénak „Magyarország egyik legnépszerűbb underground zenekara” címet, de aki mégsem ismerné a szigetszentmiklósi bandát, azoknak üzenjük, hogy itt az ideje, hogy eltöltsenek egy estét a srácokkal.
És ha már lúd, akkor legyen kövér, vessük bele magunkat a budapesti éjszakába, szabadtéren, a csillagos ég alatt szólnak majd a kedvenc PUF dalok, de ez még nem minden, hiszen a koncert dátum, a péntek 13-a is sejteti, hogy különleges estében lesz részünk.
Találkozzunk a grundon, azaz a Track-ben, május 13-án és indulhat az éjszakát betöltő rock and roll buli. Készüljetek!
Részletek:
Pál Utcai Fiúk
Dátum: 2016. május 13. péntek
Helyszín: Barba Negra Track – Budapest XI. kerület Neumann János utca 2.
Menetrend:
18.00 Kapunyitás
19.00 Twentees
20.30 Pál Utcai Fiúk
Jegyárak: 2 499 Ft
Jegyvásárlás: http://track.barbanegra.hu/pal_utcai_fiuk_koncert_20160513
Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/766475373453354/?active_tab=posts
Video: https://www.youtube.com/watch?v=FqyjNEx0Qxk

Depresszió söpör végig a Barba Negra Track deszkáin

Depresszió_Track
Öthónapnyi kihagyás után játssza első fővárosi koncertjét a Depresszió zenekar, akik december 19-én a 15 éves jubileumi koncerttel búcsúztak egy rövid időre a budapesti közönségtől. Persze a kisebb pihenő alatt sem lustálkodtak a fiúk, sőt, nagyon is nagy munkába voltak, koncert DVD-jüket készítették, de ahogyan az lenni szokott, most kiszabadulnak a négy fal közül, hogy újra bevegyék az országot.
Hogy mennyire tele vannak energiával, amit a közönségnek szánnak, az kiderül május 14-én a Barba Negra Track-ben, ahol őrületes „depressziós hullám” fog végigsöpörni a rajongók legnagyobb örömére. Az estét pedig kettő, igen csak jól hangoskodó banda nyitja majd. Először Nova Prospect fog játszani, majd a Strong Deformity fogja felforrósítani a hangulatot.
Szóval, pesti fenegyerekek, lehet készülni, mert most hétvégén lecsapnak Halász Feriék, és az biztos, hogy amíg érezzük a nyakunkat, vagy egy kis energiát magunkban, nem hagynak nyugton minket.
Részletek:
DEPRESSZIÓ
Dátum: 2016. május 14.
Helyszín: Barba Negra Track – Budapest XI. kerület Neumann János utca 2.
Menetrend:
18.00 Kapunyitás
18:40 Nova Prospect
19:30 Strong Deformity
20.30 Depresszió
Jegyárak: 2 500 Ft
Jegyvásárlás: http://track.barbanegra.hu/depresszio_20160514
Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/1161217993896105/
Video: https://www.youtube.com/watch?v=nPvm2nOP5sU

RATM buli a Subscribe-bal a Barba Negra Track-ben

Subscribe
Mi kell egy ütős rock koncerthez? Vegyünk 5 zeneszerető srácot, akiknél a közös nevező, a RATM, azaz a Rage Against the Machine, és akik bírják szuflával, hogy őrületes bulikat csapjanak, akik beleadnak apait-anyait, mert szenvedélyük a zenélés. Igen, ők a Subscribe, akik szigetes fellépésükkel energiabombaként robbantak a köztudatba és koncertjeikkel rajongók ezreit hódították meg.
A srácok május 20-án a Barba Negra Track színpadára érkeznek, hogy energiájukkal és legendás gitárszólóikkal szétzúzzák a Track deszkáit. Vad, nyárindító bulira felkészülni, vigyázz, kész!
Részletek:
Rage Against the Machine Tribute by Subscribe
Dátum: 2016. május 20.
Helyszín: Barba Negra Track – Budapest XI. kerület Neumann János utca 2.
Menetrend:
18.00 Kapunyitás
Jegyárak: 2 000 Ft – a készlet erejéig, utána 2 500 Ft
Jegyvásárlás: http://track.barbanegra.hu/ratm_tribute_by_subscribe_20160520
Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/157487144627991/
Video: https://www.youtube.com/watch?v=3UuAJTeHCOg
Alvin és a Mókusok klippremier élőben a Track-ben
Május 21-én nem akármilyen bulira készül az Alvin és a Mókusok zenekar, a Barba Negra Track színpadán élőben adják majd elő az „Erdőtől a fát” című dalukhoz készült új klipjüket. A megszokott punk őrület és a hajnalig tartó tombolás garantált, a banda már nagyban készül erre a különleges estre, így már csak rajtunk a sor, hogy táncos lábainkat és hangszálainkat bemelegítsük.
„Esemény teli év volt eddig az idei! Klipeket forgattunk, elkezdtük a tavaszi turnét, melynek dublini és londoni állomási is volt a magyar helyszínek mellett és még most fog elkezdődni a nyári fesztivál turné. Új dalokkal stúdiózunk, amiket ősszel hallhattok és láthattok majd!
Nagyon készülünk a budapesti koncertre! Frissítjük a programot és élőben mutatjuk be többek között a „az erdőtől a fát” című új klipünket! Vendégünk a Szükségállapot zenekar lesz, akik 19.25-kor kezdenek, gyertek időben!” – rockerek, punkok és mindenki, aki szereti Alvinékat tessék eleget tenni a fenti kérésnek, hiszen ez lesz az az este, amiről tuti, hogy nem akarunk majd lemaradni.
Részletek:

ALVIN ÉS A MÓKUSOK

Alvin és a Mókusok
Dátum: 2016. május 21.
Helyszín: Barba Negra Track – Budapest XI. kerület Neumann János utca 2.
Menetrend:
19.25 Szükségállapot”
20.20 Alvin és a Mókusok
Jegyárak: 2 000 Ft elővételben, a helyszínen 2 500 Ft
Jegyvásárlás: http://track.barbanegra.hu/alvin_es_a_mokusok_20160521
Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/923410271071188/?active_tab=posts
Video: https://www.youtube.com/watch?v=mfjZ9OR0hyw

Related Posts

ELŐSZÖR MAGYARORSZÁGON! JÖN A STONE SOUR!

Ötödik évadját nyitja meg áprilisban Budapest egyik legkedveltebb szabadtéri koncerthelyszíne, a Barba Negra Track. Az évforduló alkalmából számos nagy meglepetéssel készülnek a szervezők, az első…

Mert thrash metál kell! – Eine Kleine Thrash Music Festival 2.

2017. január 13. Barba Negrában újra élvezhettük az Eine Kleine Thrash Music Festivalt. A klassz nyárias időnek köszönhetően már este nyolc körül be is tudtam…

Sosem gondoltad volna, mivel lazít Dub FX – koncert a Barba Negrában

Október 15-én érkezik ’Thinking Clear’ című új albumával a Barba Negra Music Clubba Dub FX, azaz Benjamin Stanford! Ennek kapcsán készítettünk vele egy rövid, de…

Paddy And The Rats koncerttel nyit a Track

A Barba Negra Track 2016-os szezonja Paddy And The Rats koncerttel startol április 30-án! Ír kocsmazene, tengerészdalokkal és kelta népzenei hangzásvilággal tarkított punk-rock buli várható.…