Bérelj egy Harley-t és kóstolj bele a valódi szabadságba

Egy Harley-Davidson-on falni a kilométereket maga a szabadság, amit immáron hazánkban is bárki megtapasztalhat, hiszen a Harley-Davidson Budapest márkakereskedés is csatlakozott a nemzetközi H-D Rental hálózathoz. Bérelj egy Harley-t egy napra, egy hétre, vagy hétvégére és lépj rá a szabadsághoz vezető útra.
Szakadj ki a szürke hétköznapokból, pattanj nyeregbe és irány a Balaton, barangold be hazánk szebbnél szebb tájait két keréken, tedd különlegessé vakációd, rövidebb vagy hosszabb túrákhoz – csak rajtad áll mit hozol ki belőle.
A motorbérlés az előszobája is lehet annak, hogy te magad is Harley tulajdonos legyél. Régóta szemezel valamelyik modellel, de még nem vagy biztos a döntésben, motorvásárlás előtt a legjobb választás, ha előtte hosszabb távon is kipróbálod, egy nagyobb túrával teszteled, hogy mennyire passzoltok össze, hogy ő lesz-e az igazi.
De ha a saját Harley-d egy hétvégére, egy másik modellre, mondjuk, egy nagy túravasra cserélnéd, mostantól zöld az út.
A bérelhető vasparipák csak arra várnak, hogy megüljék őket, ráadásul most a bevezető akcióban a hétköznapra szóló foglalás esetén 30% kedvezmény is jár a díjból.
Ismerd meg a bérelhető motor flottát:

1. Harley-Davidson Forty-Eight

sportster_forty_eight


A Sportster család klasszikusa, a H-D motorok egyik legnépszerűbb és legtöbbet eladott modellje. A világ először 1948-ban találkozott ezzel a benzintartállyal, innen ered a névválasztás is. Az évek során számtalan fejlesztést élt meg a modell, de 2016-ban a Forty-Eight® újjászületett. Mindent, ami annak idején nagyszerűvé tette, egy sokkal magasabb szintre emelték: kiváló ülés, még jobb felfüggesztés, új, könnyített magnéziumötvözet kerekek, rendkívüli fékek. A motor design is megújult, a benzintartályt a ’70-es évek inspirálta grafikák díszítik. Egy minden ízében 21 századi Dark Custom versenygép született.
Kiknek ajánljuk: Mindenkinek, aki egy dinamikus, könnyen kezelhető motort szeretne, aki szívesen megízlelné a Dark Custom életérzést, aki szívesen tesztelné akár az élesebb hajtűkanyarokban is, hogy mit bír a gép. Városnézéshez, rövidebb túrákra javasoljuk! Hölgyeknek és akár friss jogosítvánnyal rendelkezőknek is bátran ajánljuk.
Bérlési díj: 26 670 Ft/nap

2. Harley-Davidson Fat-Bob

dyna_fat_bob
A Fat-Bob® a Dyna modellcsalád különleges darabja. Nemcsak arra tervezték, hogy első ránézésre magával ragadja a tekinteteket, de arra is, hogy aki egyszer nyeregbe pattan, az többé ne akarjon leszállni róla. Ezt mivel érték el? Tommy Gun kipufogó, egyedi kettős fényszóró és custom hátsó lámpa, széles gumikon gördülő mart tömör kerekek, és persze az 1690 cm3-s nagy teljesítményű H-D motorblokk. A megjelenése szinte már vérlázító, de amikor belesüppedsz a nyergébe, többé nem tudsz szerelem nélkül gondolni a motorozásra.
Kiknek ajánljuk: Azoknak, akik vonzódnak a velejéig lecsupaszított, Dark Custom stílusjegyekhez, miközben érezni akarják a tiszta nyers erőt, amely nyeregben ülve felér a legyőzhetetlenség érzésével. Nyugodt szívvel ajánljuk a technikásabb motorosoknak és a nagyobb túrára készülőknek is. Figyelmeztetésül jegyezzük meg, hogy ez egy nagyon dögös motor, amely után mindenki meg fog fordulni az utcán, amikor elhaladsz mellettük!
Bérlési díj: 30 480 Ft/nap

3. Harley-Davidson Sreet Glide Special

A Street Glide Special a Harley-Davidson motorok egyik nagyragadozója, a touring család sarja, a RUSHMORE projekt által életre hívott modell, amelyet a csúcstechnológia teljes arzenáljával szereltek fel. Hogy miről beszélünk? Nézz be a denevérszárnyú fejidom mögé és mindent meg fogsz érteni. Ismerd meg a világklasszis 16,5 cm-es érintőképernyős infotainment rendszer élményét, és a BOOM!™ Box 6.5 GT audió rendszer páratlan hangminőségét. Majd ezt követően nézd át a részleteket is: színben passzoló áramvonalidom, 50 cm-s Enforcer első felni, custom hátsó lámpa és lámpabura. Ezután szállj nyeregbe és élvezd a túravas nyújtotta kényelmet és teljesítményt.
Kiknek ajánljuk: Azoknak, akik a túramotorok között a lecsupaszított bagger megjelenéshez vonzódnak, miközben a legmodernebb technikai felszereltséget és teljesítményt is a magukénak akarják tudni. A nagy utazóknak, akik akár országokon átívelő túrákat terveznek, akik nem ijednek meg sok száz kilométer megtételétől sem, csak nyeregbe pattannak és élvezik a széles országutak nyújtotta szabadságot.
Bérlési díj: 41 910 Ft/nap

4. Harley-Davidson Ultra Limited

touring_electra_glide_ultra_limited
Az Ultra Limited modell a Harley-Davidson horizonthódító versenygépe, egy minden luxust magáénak tudható túramodell. Ugyancsak a Rushmore projekt öröksége, egy motor, amely több ezer megtett kilométer, tesztelés és fejlesztés eredményeképpen született, csiszolódott és tökéletesedett, hogy a legendás márka egyik csúcsmodelljévé váljon. Az érintésre kinyíló oldaldobozok, menetszelet csökkentő fejidom, kiváló minőségű infotainment és hangrendszer csak egy-egy részlete annak, amit az Ultra Limited kínál. Addig nem tudod milyen élmény ezzel a tekintélyt parancsoló vasparipával száguldani, míg nem próbáltad.
Kiknek ajánljuk: Azoknak, akik mindenből a legjobbat keresik, a legnagyobb kényelmet, biztonságot és legerősebb teljesítményt, azt a motort, amely önmagában testesíti meg a luxus érzését. A világutazóknak, felfedezőknek, akik szívesen vesznek el a szemek elől akár hónapokra is, hogy párban utazva, a távoli országutakat róva feledhetetlen élményekkel gazdagodhassanak.
Bérlési díj: 41 910 Ft/nap
Készen állsz, hogy megtapasztald a valódi szabadságot? Ne álmodozz tovább, hanem bérelj egy Harley-t és éld át az élményt! Foglalás és további információ a rental@harley.hu e-mail címen.
Ne kérdezz, motorozz!

Related Posts

Online világpremierre készül a Harley-Davidson

A Harley-Davidson a 118-éves fennállása alatt eddig soha nem látott, világpremierre készül. 2021. január 19-én egy online eseményen keresztül mutatja be virtuálisan az egész világnak…

A HARLEY-DAVIDSON LOW RIDER S ÚJ TÁVLATOKAT NYIT A CRUISEREK TELJESÍTMÉNYE TERÉN

Az eredeti Harley-Davidson® Low Rider modell megemeli a lécet a gyári custom motorok terén. A Low Rider® S modell év közbeni piacra dobásával a Harley-Davidson…

Harley-Davidson LiveWire projekt élménytúra

A világ motorosainak lehetőségük nyílik arra, hogy véleményükkel alakíthassák a LiveWire™ projekt jövőjét, azaz a Harley-Davidson első elektromos motorkerékpár modelljét, miközben a vállalat LiveWire™ projektjének…

Fergeteges dzsembori a Harley 120. születésnapján

Néhány napja ért véget a 120 éves Harley-Davidson® jubileumi fesztiválja a budapesti Puskás Aréna Parkban, Magyarország nemzeti stadionjának parkjában. A június 22-25. között megtartott fesztivál…