Harley-Davidson LiveWire projekt élménytúra

Harley-Davidson LiveWire projekt élménytúra

A világ motorosainak lehetőségük nyílik arra, hogy véleményükkel alakíthassák a LiveWire™ projekt jövőjét, azaz a Harley-Davidson első elektromos motorkerékpár modelljét, miközben a vállalat LiveWire™ projektjének Élménytúrája 2015-ben globális méreteket ölt.

A tavalyi évben útjára indított LiveWire projekt iránti érdeklődés következményeképpen Ázsia, Európa, Kanada és az Egyesült Államok kiválasztott motorosainak lehetőségük nyílik arra, hogy a hét folyamán, a malajziai Sepang Nemzetközi Versenypályán kipróbálják a motort és elmondják azzal kapcsolatos véleményüket, segítve ezzel az új motorkerékpár fejlesztését.

„A LiveWire projekt újraformálta a Harley-Davidson motorkerékpárral kapcsolatos „elvárásokat”, mondta Mark-Hans Richer a Harley-Davidson marketing főigazgatója. „A LiveWire projekt Élménytúrája értékes visszajelzésekkel szolgált arról, hogy a motorosok milyen jellemzőket és motorozási élményt várnak el egy elektromos Harley-Davidson motorkerékpártól. Idén a világ nagyközönségének, motorosainak is lehetőséget nyújtunk, hogy az Élménytúrán tapasztalatukkal, és véleményükkel segítsék ennek az izgalmas technológiának a jövőbeli irányvonalát.”

A LiveWire™ projekt motorkerékpárjai nem eladásra készültek, de a fő cél az volt, hogy a motorosok visszajelzéseket adjanak egy elektromos Harley-Davidson® motorkerékpárhoz fűződő elvárásaikról. A LiveWire Élménytúra tesztvezetésre invitálja a motorosokat, és felkéri őket, hogy ismerjék meg a motor történetét, és adjanak visszajelzést a tapasztalataikról. Még azok számára is, akik még nem motoroznak, lehetőség nyílik arra, hogy megérezzék a LiveWire projekt erejét a Jumpstart™ demón (egy szimulált motorozási élményen) keresztül.

2014-ben több mint 15 000 vásárló adott visszajelzést a LiveWire projektre vonatkozóan, beleértve egy, az Egyesült Államokat átszelő, 30 állomásos túrán. A latin-amerikai vásárlók számára Miamiban rendezett különleges tesztmotorozáson is több mint 6 800 motoros vett részt. A LiveWire projekt hosszabb távú, a kiskereskedelmi forgalomra vonatkozó terveit Livewire projekt Élménytúra motorosaitól érkező visszajelzések alakítják majd.

A 2015-ös túra három kontinens, nyolc országát átölelő eseményei között például az alábbiak szerepelnek:

 • Kizárólag a média és a motorosok számára rendezett tesztvezetés a malajziai Sepang Nemzetközi Versenypályán február 25. és március 4. között.
 • Európa motorosai számára rendezett verseny, akik lehetőséget nyerhetnek arra, hogy bekerüljenek 1000 olyan ember közé, akik a LiveWire projekten az Egyesült Királyságbeli, a francia, az olasz vagy a holland helyszínen motorozhassanak májustól augusztusig.
  – EGY. KIRÁLYSÁG 2015. május 16. szombat – május 17. vasárnap
  – FRANCIAORSZÁG 2015. június 27. szombat – június 28. vasárnap
  – OLASZORSZÁG 2015. július 11. szombat – július 12. vasárnap
  – NÉMETORSZÁG 2015. július 18. szombat – július 19. vasárnap
  – HOLLANDIA 2015. augusztus 8. szombat – augusztus 9. vasárnap
 • Áprilisban kezdődik egy 13 állomásból álló túra az Egyesült Államokban és Kanadában, amely páratlan Harley-Davidson® kereskedések és vásárlók számára szervezett rendezvények meglátogatását foglalja magába.

„Bennünket az vezérel, amit a vásárlóink a legfontosabbnak tartanak”, mondta Richer. „Tekintve, hogy az elektromos jármű technológiája gyorsan fejlődik, izgatottan várjuk, hogy még többet tudjunk meg a motorosoktól a LiveWire projekt keretében, így teljes mértékben megérthetjük, hogy pontosan mi jelenti a sikert ezen a piacon, hiszen a technológia továbbra is fejlődik.”

A szabadságot jelentő lehetőségek kiterjesztésével kapcsolatos innovatív megközelítés

A LiveWire projekt ötvözi a vállalat hagyományos stílusát a legújabb technológiával, és ezáltal újraértelmezi a Harley-Davidson megjelenését, hangját és a motorozási élményt. A motorkerékpár zsigerekig hatoló motorozási élményt kínál ámulatba ejtő gyorsulással és egy összetéveszthetetlen új hanggal.

A rajongók többet is megtudhatnak a LiveWire projektről a projectlivewire.com oldalon. A pontos helyszínekkel és dátumokkal kapcsolatos további információk a weboldalon olvashatók, amint a részletek hozzáférhetővé válnak. A Harley-Davidson minden érdeklődőt arra buzdít, hogy kövessék és vegyenek részt a vállalat munkájában a közösségi médiacsatornákon, így a Facebook-on, a Twitter-en és az Instagram-on keresztül.

Bővebb info: h-d.com

Related Posts

Online világpremierre készül a Harley-Davidson

A Harley-Davidson a 118-éves fennállása alatt eddig soha nem látott, világpremierre készül. 2021. január 19-én egy online eseményen keresztül mutatja be virtuálisan az egész világnak…

Bérelj egy Harley-t és kóstolj bele a valódi szabadságba

Egy Harley-Davidson-on falni a kilométereket maga a szabadság, amit immáron hazánkban is bárki megtapasztalhat, hiszen a Harley-Davidson Budapest márkakereskedés is csatlakozott a nemzetközi H-D Rental…

A HARLEY-DAVIDSON LOW RIDER S ÚJ TÁVLATOKAT NYIT A CRUISEREK TELJESÍTMÉNYE TERÉN

Az eredeti Harley-Davidson® Low Rider modell megemeli a lécet a gyári custom motorok terén. A Low Rider® S modell év közbeni piacra dobásával a Harley-Davidson…

Fergeteges dzsembori a Harley 120. születésnapján

Néhány napja ért véget a 120 éves Harley-Davidson® jubileumi fesztiválja a budapesti Puskás Aréna Parkban, Magyarország nemzeti stadionjának parkjában. A június 22-25. között megtartott fesztivál…