Óriási Madness party neves külföldi fellépővel

Budapest legújabb partysorozata, a MADNESS, április elején mutatta be első buliját az Eiffel téri REMIX Dance Club-ban, nem kisebb külföldi fellépővel, mint a Mightyfools-al.

10359537_772561589460850_22290853630040605_n

A holland DJ páros a toplisták vezető számaival hamar levette az ujjongó tömeget a lábáról – de a hatalmas buli népszerűségében közrejátszott természetesen az erős magyar line up is, köztük a külföldön és itthon egyaránt népszerű DROP THE CHEESE, valamint JAURI, aki rengeteg hazai szórakozóhely közönségének mutatta már meg tehetségét. Az első bulijuk óriási sikert aratott, és most június 6-án újra elhozzák az őrületet nekünk, mégpedig Budapest egyik legújabb és egyben legexklúzívabb szórakozóhelyén, a PRLMNT-ben (ejtsd: Parlament). A szervezők ismét kitettek magukért, ezúttal Svédország egyik legtehetségesebb DJ/Producer fiú duója, PELARI látogat el hozzánk a MADNESS keretein belül, kinek zenéit játszotta már többek közt MARTIN GARRIX, SHOWTEK, valamint maga HARDWELL is. A hazai oldalról az első bulin is fellépett DROP THE CHEESE és JAURI mellett a Take a Break partysorozat rezidens DJ-je, DATRASH, ezen kívül DAWGS, NIA EVEN, BEKE BALÁZS, ANHALT, GABOWSKY, és MATT FLARON fogja a legütősebb számokkal elkápráztatni a közönséget. Aki már átélte tudja, hogy kihagyhatatlan lesz a második felvonás is, aki pedig lemaradt az előzőről, az most a két nyereményjáték segítségével akár ingyen átélheti a legújabb őrületet! Mi ott leszünk..

Facebook: MADNESS PARTY SERIES
Instagram: @madnesspartyseries
Esemény: http://on.fb.me/1lzNUW3

Related Posts

Őrült partik a Szigeten

Minden nap volt valami különleges a Sziget Fesztiválon, de a szombati colour party tényleg mindent vitt!

Idén is lesz, idén is fergeteges – Balaton Sound

A fesztivál még méltó követője idősebb – Volt, Sziget, Félsziget – testvéreinek, sőt már élete első évében fergeteges sikert aratott, nem hagyva kétséget egyetlen igazi…

Nyitnak a budapesti koncerthelyek!

Régi kedvencek nyitnak a napokban és újak is csatlakoznak melléjük néhány pillanaton belül. Lássuk, mivel készülnek a legnagyobb szabadtéri szórakozóhelyek!

Lovasi András emberből van – interjú Óbudán

Látom, hogy bulvár újságíróra számított, bár ellenérzés nincs az arcán, inkább beletörődés a sok ugyanolyan kérdés miatt. Magánélet, barátnő, Kossuth díj, – na, ezekről nem…