A Kiscsillag legjobb lemeze jelenik meg rövidesen

2014. március 3-án megjelenik a Kiscsillag zenekar legújabb és valószínűleg legjobb albuma, a Szeles. Erről, pontosan egy hónappal a lemez megjelenése előtt, köszöntve az új évet a zenekar bemutatja a 2014 című számot, ami immár nem csak egy évszám, hanem egy dal címe is.

fverver

„2013 nem volt szerencsés évünk, 2014-et pár barátunk nem érhette meg, persze annyit meg tudunk ígérni nekik, hogy amíg mi vagyunk, addig ők is velünk lesznek a fejünkben. Sajnos sokkal többet nem. Nagyjából ennyi volna a dalban, és nyilván emiatt nem túl vidám, de azért egy májusi vasárnap délután derűje is ott bujkál benne.”

A Szeles a Kiscsillag legsokszínűbb, mégis leginkább egybefüggő dalfüzérének ígérkezik. A zenekar szerint kevesebb a felhőtlen ikergitáros rockandrollozás, több az erős tömör dal. Most bátrabban valósították meg a stúdióban azokat a hangszerelési ötleteket is, amik a zenekar eddigi megszokott megszólalásától távol esnek.

„Kitágítani a Kiscsillag horizontját, és megcsinálni 2014 legjobb lemezét, ez volt a cél, és az első biztos sikerült, a többit meglátjuk!”- mondta Ózdi Rezső basszusgitáros.

A lemez előrendelhető a http://www.fesztivaljegy.hu oldalról.

A március 3-ai lemez megjelenése után négy nappal március 7-8-án a Szelest be is mutatja a zenekar Budapesten az A38 hajón.

És íme róla az első dal, a 2014: https://www.youtube.com/watch?v=6OpAezRxSn0

Szomorú aktualitása is van a 2014-nek, hisz legközelebb a Forever Fűzy Ákos jótékonysági koncerten lép fel a Kiscsillag. A tragikus balesetben elhunyt kosárlabdaedző emlékére rendezendő koncert február 8-án 20 órakor kezdődik a Pécsi Est Caféban.

Related Posts

KISCSILLAG AKUSZTIK – IDÁIG TUDOM A TÖRTÉNETET II.

Folytatódik a Kiscsillag népszerű, akusztikus sorozata, az Idáig tudom a történetet. A Kiscsillag 2012 októberében jelentkezett először rendhagyó műsorával, amelynek egyik különlegessége, hogy a zene…

Kiscsillag interjú, mert megjelent a Szeles

Március 7-én mutatta be először a Kiscsillag zenekar a Szeles című új albumot az A38 hajón. A lemez harmadikán jelent meg, de a koncerten nyolcszáz…

Ütős márciusi koncertek a gödöllői TrafoClubban

Márciusban is vár titeket a TrafoClub Gödöllőn, jobbnál jobb koncertekkel! Kiscsillag, Auróra, magna cum Laude, Zorall!

Végre új Kiscsillag lemez turnéval!

Az utolsó – szilveszteri – koncert után a zenekar stúdióba vonult, és végre el is készült az új lemez, amelyet a zenekar a budapesti közönségnek…