Demcsák Zsuzsa: A másik életem című könyvének bemutatója

Demcsák Zsuzsa televíziós műsorvezetőként, közéleti szereplőként leplezetlen őszinteséggel beszél Másik életem című könyvében arról, hogy családon belüli erőszak áldozatává vált.

unnamed (1)

A könyv nem csak attól értékes, hogy egy közéleti szereplő fel meri benne vállalni azt, amit nők ezrei titkolnak, kendőznek el, amit még maguknak is nehezen vallanak be, hanem attól is, hogy nem vádol. Leír, elmond, és legfőképpen: tanít. Megtanítja az olvasóval saját sorsának leírásán és mások élettörténetein keresztül, hogy az erőszakot elszenvedő nő áldozat. Hogy nincs az a tett, amire a válasz az elgyengítő szó, a pofon, vagy az elszigetelés lehet. Hogy nem szabad eltűrni méltatlan, személyiségromboló helyzeteket, segítséget kell kérni, és segítséget kell nyújtani.
A szerző nem csak őszintén beszél a saját sorsáról, a szakember véleményét is bemutatja, és felvállalt egy olyan szerepet is, hogy másokon is segítsen. Jótékonysági rendezvényeken, szakmai összejöveteleken, dedikálásokon igyekszik a napvilágra vinni azt, ami sok esetben a homályban, hálószobákban, lefüggönyözött lakásokban marad. Igaza van: ha elmondjuk, van esély arra, hogy megoldást találunk. Ha hallgatunk, emberek mennek tönkre, gyerekek nőnek fel olyan közegben, amelyben a problémamegoldást a verbális és testi erőszak jelenti.
Az Athenaeum Kiadó szeretettel meghívja Önöket Demcsák Zsuzsa: A másik életem című könyvének bemutatójára. Helyszín: Grey Goose Étterem (1051 Budapest, Nádor 36.)
Időpont: 2014. 12. 03. 18:00-20:00

A rendezvényen Demcsák Zsuzsát és a kötet szerkesztőjét, Hevesi Juditot kérdezik a családon belüli erőszak jelenségéről, a tájékoztatás és tájékozottság fontosságáról, a védekezés lehetőségeiről. A könyvbemutatót kötetlen beszélgetés követi. A helyszínen a kötet nagy kedvezménnyel vásárolható meg.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..