Könyvpremier: Titkos kert unnamed Full view

Könyvpremier: Titkos kert

Egy kreatív és meditatív színezőkönyv, amely meghódította a világot. Felnőtteknek és ügyes kezű gyerekeknek. A skót illusztrátornő varázslatos rajzai végre Magyarországon is! A Titkos kert már 1.5 millió példányban kelt el világszerte, és még csak az elmúlt pár hónapban robbant be igazán a köztudatba, és foglalta el az Amazon eladási listák első helyeit.

unnamed (1)

A felnőtteknek szóló színezőkönyvek ugyan léteznek egy ideje, de inkább csak szűkebb körben voltak népszerűek, mert sokan azt hitték, hogy a színezés gyerekes dolog. Ez mára teljesen megváltozott. A tervezés, a minták színekkel való megtöltése és életre hívása relaxál, az alkotás utáni jóleső és szétáradó elégedettség érzés pedig kifejezetten stresszoldó hatású.
Johanna Basford nem is sejtette, amikor megrajzolta különleges kreatív és meditatív színezőkönyvét, hogy hatására 35 országban, több millió ember – felnőttek és ügyes kezű gyerekek egyaránt – fedezi fel magának az alkotás és az időtöltés ezen új módját.

A könyv végre megérkezett hozzánk is – a gyönyörű rajzok arra várnak, hogy megtöltsd őket színekkel!

Ajánljuk a rajzolás és természet szerelmeseinek – 10-től 99 éves korig mindenkinek -, akik tartalmas és pihentető kikapcsolódásra vágynak a mindennapokban.

Lépj be a Titkos kertbe, kalandozz ösvényein az elbűvölő indák, virágok és levelek között!

https://www.facebook.com/titkoskertaszinezokonyv
Várható megjelenés: 2015. június 4.
Terjedelem: 96 oldal
Méret: 251 x 251 mm
Kötés: Kartonált
Ár: 3490 Ft
ISBN: 978 963 4030 80 5

Written by erika

Leave a comment

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.