Big in Alsóörs! Alphaville az Open Road Festen!

Forever Young, Big in Japan, Afternoons in Utopia? Igen! Érkezik a banda, aminek neve hallatán azonnal dúdolni kezdesz, a banda, ami rockkal átitatott elektronikus szólamaival egy életre bevéste magát a zenetörténelembe. A Harley-Davidson Open Road Fest színpadán élőben szólalnak meg a szinti-pop himnuszok, jön az Alphaville!

alphaville_press

A nyolcvanas évek különleges hangzású bandája alapjaiban változtatta meg a zenekultúrát. A rekedtes hangzás, a pörgő dobszólamok és a kitartott gitár riffek évtizedes uralmát az Alphaville berobbanásával felváltotta valami egészen új, merész és alternatív: a rockkal fűszerezett szinti-pop stílus, ami a védjegyükké vált.
A pop, jazz, avantgard elektronika és klasszikus rockzene elemeiből építkező, szintetizátor alapokon nyugvó dalokra, generációk csápolták át az éjszakát. A Big In Japan és a Forever Young slágereket megalkotó banda a mai napig tudja, mitől döglik a légy. Teltházas koncertek, fergeteges bulik jellemzik minden fellépésüket. Idestova húsz éve nincs megállás, turnét, turnéra halmoznak, aminek egyik megállója az Open Road Fest lesz. A banda néhány éve már járt Alsóörsön, Marian Gold így nyilatkozott a fesztiválról anno egy interjúban: „remek volt, különösen a lányok.”
A srácok láblógatás helyett csak úgy ontják magukból a jobbnál-jobb albumokat. Tavaly a Strange Attractor első dallamai újabb mérföldkövet jelentettek a banda életében, és 2017-re szintén egy izgalmas lemezzel készülnek.
Képzeld el, amint a legnagyobb klasszikusok töltik meg a füllesztő nyári éjszakát az Open Road Festen, ahol a nagyszínpad előtt Alphaville-mámorban táncolnak és énekelnek együtt önfeledten a nyolcvanas évek titánjai, és a stíluskedvelő rock ifjak.
Bulizz egy hatalmasat 2017. június 9-én, amikor a történelem megelevenedik és színpadra lép. Osztozz együtt több ezer fesztiválozóval a könnyed, dögös, rocktól lüktető dallamokon, éld át az Alphaville-hatást.
Találkozzunk a 18. Harley-Davidson Open Road Festen – ’Feel the Freedom’!
Alsóörs – 2017. Június 7-11.

Related Posts

Jön a Tankcsapda az Open Road Festre!

Június 10-én támad a debreceni Rockmafia az Open Road Festen! Úgyhogy Tankcsapda pólót elő, rock villát az ég felé, mert a srácok sosem látott újítással…

Kezdődik a Végső Visszaszámlálás, az Open Road Fest nagyszínpadán a EUROPE!

Június 13-án 22.00-ás kezdettel egyedülálló fényárba borul a 16. Open Road Fest nagyszínpada, amikor is felcsendül a rock egyik univerzális himnusza, a Final Countdown! A…

Woodstock legendás zenekara az Open Road Festen

Peace – Love – Freedom – a legendás blues-rock banda, az angol Ten Years After érkezik a Harley-Davidson Open Road Festre. A 60-as, 70-es évek…

Open Road Fest extrákkal felszerelve

A 16. Harley-Davidson Open Road Fest számos újdonsággal, extrával kiegészített programsorozattal várja látogatóit, hogy idén még több élménnyel gazdagíthassák a fesztiválozókat.  A Balaton körül motorozni,…