• elomagazin  /
  • Zene   /
  • Frank Carter and the Rattlesnakes az Akvárium Klubban
Frank Carter and the Rattlesnakes az Akvárium Klubban 2e5be71f-899e-47a0-a416-eb455268ca1a Full view

Frank Carter and the Rattlesnakes az Akvárium Klubban

Magyarországon először az Akvárium Klubban ad koncertet Frank Carter and the Rattlesnakes. A zenekar az End of Suffering című legújabb albumával érkezik március 30-án, a KisHallba.

Három a magyar igazság: a Blossom és a Modern Ruin lemezek lélegzetelállító, kegyetlenül hatékony ‘csapásai’ után elérkeztünk a Frank Carter and the Rattlesnakes End of Suffering című harmadik albumához.

Az album – amit mindössze hat hónap alatt rögzítettek 2018 nyarának londoni hőhulláma alatt – nevét a buddhista kifejezésről kapta, amely megvilágosodást jelent. A zenekar az érzékek teljesen új birodalmába vezet, az album negyven percnyi érzelmi hullámvasút, tűzforró slágerekkel, mély balladákkal és fájdalmasan őszinte grunge szerelmes dalokkal.

A zenekar a következőt nyilatkozta legújabb albumáról: “A semmitmondó pop és a megújulásra képtelen rockzene korában az End Of Suffering pontosan azt teszi, amit minden nagyszerű zenének tennie kell: felemel és felkavar.”

Alig több mint két hónap múlva élőben is meghallgathatjuk: Frank Carter and the Rattlesnakes március 30-án az Akvárium Klubban! Jegyek már kaphatók.

Frank Carter & The Rattlesnakes
Dátum: 2019. március 30.
Helyszín: Akvárium Klub, KisHall
Jegyár: 3.500 Ft / 4.500 Ft / 5.500 Ft
Jegyek: https://akvariumklub.hu/programok/frank-carter-and-the-rattlesnakes

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/2088484184776520/?active_tab=discussion

Written by erika

Leave a comment

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.