A HARLEY-DAVIDSON ROAD GLIDE VISSZADÜBÖRÖG AZ ASZFALTRÓL

A teljesen új modell határozottan rosszfiús kiállással és kilométerfaló funkcióval kérkedik. Kém fotók, szóbeszéd és komoly spekulációk terjednek az Interneten, miközben a Harley-Davidson rajongók szerte a világon nagy érdeklődéssel várják a Road Glide® motorkerékpár visszatérését. A várakozásnak vége, a Road Glide Special megérkezett.

2015 Road Glide Special

Hetekkel a 2015-ös modellek teljes palettájának felfedése előtt, a Harley-Davidson előzetesen bemutatja a Road Glide Special-t, ami az egyik új 2015-ös motorkerékpár. A vevői igényeket követő RUSHMORE projekt termékfejlesztési törekvéseinek köszönhetően a karcsú, cápaorrú túramodell ma kerül bemutatásra a Sturgis Motorcycle Rally-n az Egyesült Államokbeli Dél-Dakotában.

„A Road Glide-ot mindig hihetetlenül szenvedélyes érdeklődés kísérte, ezért visszatérése a modellek sorába nagyon izgalmas mind a vevők, mind a gyár számára”, mondta Matt Levatich, a Harley-Davidson csoport elnök-ügyvezető igazgatója. „A Rushmore projekt új technológiájával, intuitív jellemzőivel és teljesen új stílusával tökéletesebb motorozási élményben részesítjük a Road Glide-hoz hű és a Rushmore projekt többi, vagányabb motoraira vágyó motorosokat.”

Egyetlen pillantást vetve a Road Glide Special új körvonalú, híres fejidomára észrevehető, hogy félretettük a régi formát és konvenciókat, és egy új, lázadó design bontakozott ki. A most visszatért Road Glide Special motorkerékpár azzal vívta ki az őt megillető helyet, hogy eleget tett a kemény mag elvárásainak. A gonosz kinézetű, új Dual Reflector Daymaker™ LED fényszóróival és a kézzel állítható, alacsony hátsó felfüggesztésével a Road Glide Special motorkerékpár jó példa arra, hogy mi történhet, ha magasabb színvonalat tűzünk ki és elegendő időt szánunk arra, hogy meg is feleljünk annak. A Road Glide Special útnak indul, hogy letegye névjegyét a kilométerfaló, agresszív, „custom” motorkerékpárok sorában, megfelelve minden vele szemben támasztott funkcionális követelménynek.

Road Glide Special 2014 (5)

„A Road Glide mindig is olyan motorosok számára készült, akiket más fából faragtak, olyan emberek számára, akik az út által nyújtott szabadságra esküsznek”, mondta Mike Goche, termékfejlesztési menedzser. „Ez az új modell tiszteletben tartja az említett szellemiséget és egyben jelentős kényelmi fejlesztéseket és a RUSHMORE projekt minden jellemzőjét is biztosítja, ami világszerte olyan nagy hatással volt a túramotorosokra.”

Road Glide Special

Számtalan szélcsatornában töltött óra után, az új vázra szerelt Road Glide Special fejidom tripla Splitstream fejidommal rendelkezik, ami jelentősen csökkenti légellenállást, ugyanakkor kényelmes légáramlást biztosít a motoros körül. A Dual Daymaker™ Reflector LED fényszóró ragyogó fehér fénycsóvái a legsötétebb éjszakába is nappali világosságot varázsolnak. A belső fejidom közepén található az érintőképernyővel és GPS navigációval rendelkező prémium Boom! ™ Box 6.5GT infotainment rendszer, amely a motoros számára kényelmes pozíciót nyújtó új, hátrahúzott kormányon található iker joystickkel is irányítható. A növelt teljesítményű Twin Cam 103™ V-Twin motorblokk krómozott dupla kipufogódobon keresztül, mély tónussal adja le a gázkar egyetlen húzására reagálva a bőséges forgatónyomatékát. A túra jellemzők sorában szerepel az egy kézzel nyitható oldaldobozok, a tempomat és a könnyen leolvasható műszerek. A biztonságosabb motorozási élmény érdekében a Road Glide Special bemutatja az ABS-el szerelt Reflex™ Linked fékeket, az exkluzív fényezésű belső fejidom és a kézi díszcsíkozás tovább fokozza a stílust.

További információkért keresd fel a Harley-Davidson weboldalát: www.harley-davidson.com.

 

Related Posts

A Harley-Davidson is beszáll a Formula E-be

Társul a Harley-Davidson és az Envision Virgin Racing. A világ egyik legelismertebb márkája, a Harley-Davidson társul a párizsi E-Prix legrangosabb Formula E csapatával az Envision…

Királyok csatája: ’Magányos Vadász’ a trónkövetelő

250 márkakereskedő, 7 Dark Custom modell, 10 000 egyedi alkatrész, 6000 euró költségkeret, egy Custom King – Battle of the Kings 2018. A Harley-Davidson rangos,…

Stílus és önkifejezés Harley-Davidson módra

A Harley-Davidson motoros és divatruházata legalább annyira ikonikus és kívánatos, mint a legendás motorkerékpárok. A 2018-as szezonra 3 vadonatúj ruhakollekciót dob piacra az amerikai márka,…

Hoppá, az Open Road Fest is meglépte…

Szó szerint szuper jegyakciót villantott a Harley-Davidson Open Road Fest. A trendeket és a fesztiválozók igényeit követve egy limitált számú Super Early Bird jegycsomaggal áll…