Ismét Oldtimer Szuperkupa!

Kedves Versenyzők, Veteránautó tulajdonosok!
Eddig több mint negyven páros jelentkezett az Oldtimer Szuperkupa harmadik futamára. Futamunk útvonala készen van, az itinerünk elvezet régi kedves településekre, de örömmel fogadják a mezőnyt eddig nem járt helyszíneken.

MC1_4622

Székesfehérvárról Balatonlelléig egy 1/100-as túrával mozgatunk meg mindenkit, majd Gönczi Gábor és a Smile zenekar élő koncertjével egybekötött, hajnalig tartó mulatsággal zárjuk a napot.

A visszajelzések szerint a tavalyi programelemek jól beváltak, így a nagyvárosi rajthelyszín, kellemes túra, hangulatos befutó, vacsora korlátlan italfogyasztással és egy igazi táncos, bulizós koncert nyárbúcsúztatónak idén is a Chrono Classic sajátosságai lesznek.
Székesfehérvárról indulunk, csatlakozunk a Lecsófesztiválhoz, majd a Somogyi-dombság legszebb részeit bejárva érkezünk Balatonlellére, ahol a napot Gönczi Gábor és a Smile zenekar élő koncertje zárja.

Változatos útvonalat ígértünk és örömmel jelenthetjük, hogy a régi kedvenc helyszínek mellett több új településre és izgalmas, régi rallyversenyek által érintett utakra is elvezet az itinerünk.

Az egynapos nevezési díj nemcsak a szokásos szolgáltatásokat és ellátást tartalmazza, mint minden Oldtimer Szuperkupa futamon, hanem az esti program alatt korlátlan italcsomagunk gondoskodik a gátlások feloldásáról, nehogy ez legyen a jó hangulat korlátja.

Balatonlellén több szálláslehetőséggel szolgálhatunk, melyekről részletes információkat a honlapunkon találnak.

Díjazzuk az 1/100-as szakaszgyőztes párosokat, az Open, Szuper és Abszolút kategória 1-3. helyezettjeit valamint a Csapatverseny első helyezettjeit is. Egy szerencsés csapat tagjai pedig különleges díjban részesülhetnek, ezért érdemes a csapatnevezéseket is elküldeni időben.

Nevezés és a további részletek a weboldalon érhetőek el: www.chronoclassic.hu

Kedvezményes nevezési lehetőség szeptember 13.

Aki hagyja magát, nem fog csalódni!

Üdvözlettel:

Magyar Andrea – Majosházi Péter és a Chrono Classic 2013 szervező csapata

Mail: auto@chronomoto.hu
Mobil: 30-688-4120 vagy 30-976-2706

Related Posts

XVI. Budapesti Oldtimer Show

június 18-20. -Budapest, Magyar Vasúttörténeti Park A vírushelyzet miatt az áprilisra tervezett rendezvényt a tartalék dátumra kellett áttennünk: június 18-20. Célunk az Oldtimer Show magas…

Újdonságok a 2018-as Oldtimer Show-n!

A 2018-as Oldtimer Show-n ismét új kiállítási anyagot láthatnak a Magyar Vasúttörténeti Parkban. Ezúttal minden eddiginél nemzetközibb lesz a felhozatal! 11 országból fognak Budapestre érkezni…

Bemutatkoztak a rajongott oldtimer autócsodák

Ezrek látogattak el a balatonfüredi Tagore sétányra a pünkösdi hétvégén, hogy a III. Balatonfüred Concours d’Elegance oldtimer autós szépségverseny 56 eredeti, üzemképes, klasszikus autójában gyönyörködjenek.…

Concours d’Elegance autóritkaságok

Idén május 13-15 között rendezik meg a III. Balatonfüred Concours d’Elegance-t, az oldtimer autók szépségversenyét.