Legendák találkozása – Bonnie Tyler és a Harley-Davidson újra együtt!

A 2014. június 4-8. között rendezik meg a 15. Jubileumi Harley-Davidson Open Road Festet, és idén a zenés-motoros őrület legnagyobb fellépője a rock zene koronázatlan királynője, a legendás Bonnie Tyler lesz, aki tavaly Rómában több tízezer motorosnak adott koncertet a Harley-Davidson alapításának 110-ik évfordulója alkalmából.

unnafgsmed

A brit énekesnő június 7-én, szombat este lép fel Alsóörsön, a Fesztivál Nagyszínpadán 22:00 órától.
A Harley-k dübörgése ismét elárasztja a Balaton északi partját, öt napon át tőlük, fesztiválozóktól és a motoroktól lesz hangos Alsóörs és környéke. A találkozás ünneplése mellett a júbileumi évhez méltó zenei, motoros és családi programokkal várnak Téged és barátaidat.
„A fesztivál minden évben egyedi lehetőséget biztosít minden motor- és zene rajongónak, hogy pár napra kilépjen a mókuskerékből, húzzon egy kövéret vagy autóba pattanjon és egy olyan világba érkezzen, ahol a mindennapok gondjai a kapun kívül maradnak. Itt a bulié, a szórakozásé, és a feltöltődésé a főszerep. A Jubileumi rendezvényhez méltó programokkal készülünk, büszkék vagyunk rá, hogy a Fesztivál 15. születésnapját a brit rock legendával, Bonnie Tyler-el együtt ünnepelhetjük Alsóörsön.” – mondta Dobai Attila, a fesztivál igazgatója.
Bonnie Tyler nagyon hamar az egyik legsikeresebb női előadó lett, először Nagy-Britanniában, később pedig az egész világon. Jellegzetes, rekedtes hangjának különleges története van, mely hűen tükrözi elhivatottságát a zene felé. Egy hangszálműtét után az orvos határozott utasítása ellenére, – aki még a beszédtől is eltiltotta – Bonnie azonnal folytatta az éneklést, és ez okozott „karcolást” a hangszálaiban, amit persze a rajongók azóta egyáltalán nem bánnak. Zenei pályafutása során rengeteg világhírű előadóval énekelt duettet, a legjobb producerek egyengették karrierjét. Egy tőle származó idézettel tudnánk jellemezni, hogy mi az, ami miatt a mai napig az egyik legjelentősebb előadó a könnyűzene történetében: „A világ zenei ízlése sokat változott, de valamit biztos jól csinálok, hisz én voltam az első nő, aki felkerült a brit slágerlistára, és még ma is hívnak.”
A legutóbbi nemzetközi szereplésére a 2013-as malmői Euróvíziós Dalfesztiválról emlékezhetünk, ahol a „Believe in me” című dalával ő képviselhette az Egyesült Királyságot. A fellépés remek alkalom volt rá, hogy megmutathassa, ő még mindig ugyanaz a rock ikon, akit az elmúlt 30 évben annyian megismertek és megszerettek. A Harley-Davidson sem először találkozik az énekesnő nevével: tavaly nyáron a Harley 110 éves évfordulón, Rómában énekelt és kápráztatta el a közönséget. A Bonnie Tyler által írt rocktörténelemnek mi is kicsit részesei lehetünk idén Alsóörsön, az Open Road Festen.
„Nagy megtiszteltetés számomra, hogy egy olyan ikonikus márka, mint a Harley-Davidson, azt szeretné, hogy az én dalaim csendüljenek fel a rendezvényén. Természetesen örömmel elfogadtam a felkérést és megígérhetem, hogy különleges műsorral készülök a közönségnek” – mondta Bonnie.
Az Open Road Festen egészen biztosan idén is találkozik a lóerők szeretete a szabadság és a kikapcsolódás keresésével, ahol a motorosok és bulizni vágyók együtt ünnepelhetik majd a sebességet és a lüktetést. A szervezők minden megszállott rajongót és érdeklődőt szeretettel várnak 2014. június 4. és 8. között, Alsóörsre, a Balaton északi partjára. Szombaton, a lóerők jegyében telő nap végén minden látogató elmerülhet a rockzenében a legendás énekesnő legnagyobb slágereit hallgatva, és reméljük, hogy a díva is legalább ilyen jó élményekkel térhet haza a fesztiválról.
Mindenkiben – így Bonnie-ban is – van egy kis Harley!

Related Posts

Jön a Tankcsapda az Open Road Festre!

Június 10-én támad a debreceni Rockmafia az Open Road Festen! Úgyhogy Tankcsapda pólót elő, rock villát az ég felé, mert a srácok sosem látott újítással…

Big in Alsóörs! Alphaville az Open Road Festen!

Forever Young, Big in Japan, Afternoons in Utopia? Igen! Érkezik a banda, aminek neve hallatán azonnal dúdolni kezdesz, a banda, ami rockkal átitatott elektronikus szólamaival…

Kezdődik a Végső Visszaszámlálás, az Open Road Fest nagyszínpadán a EUROPE!

Június 13-án 22.00-ás kezdettel egyedülálló fényárba borul a 16. Open Road Fest nagyszínpada, amikor is felcsendül a rock egyik univerzális himnusza, a Final Countdown! A…

Fergeteges dzsembori a Harley 120. születésnapján

Néhány napja ért véget a 120 éves Harley-Davidson® jubileumi fesztiválja a budapesti Puskás Aréna Parkban, Magyarország nemzeti stadionjának parkjában. A június 22-25. között megtartott fesztivál…