Csak egy érintés – A Sony legújabb termékei

A vállalat bemutatta a hazánkban elérhető teljes 2013-as tavaszi termékportfólióját. Az idei termékkínálatot az egyszerű kezelhetőség, a letisztult formák, valamint a kimagasló kép- és hangminőség jellemzi.

A Sony legújabb termékei
A Sony legújabb termékei

Az új termékekbe épített NFC (Near Field Communication) technológiának segítségével mindössze egyetlen érintés szükséges ahhoz, hogy két készülék egymással kapcsolatba lépjen. A könnyen kezelhető és prémium minőségű termékek bármilyen tartalmat képesek másodpercek alatt egyszerűen átirányítani egy másik eszközre.

„A kimagasló kép- és hangminőség mellett a Sony a termékek szinergiájával új szintre emeli a felhasználói élményt” – foglalta össze a vállalat iránymutató elveit Rab Sándor, a Sony Magyarország kereskedelmi igazgatója, aki hozzátette, hogy remélhetőleg hamarosan az NFC technológia is ugyanúgy beépül a köztudatba, mint a Bluetooth.

A vezeték nélküli fejhallgatók és hangszórók, a kivetítővel ellátott kézi kamera, a televíziók, a csúcskategóriás tablet és a legújabb telefonok bizonyítják, hogy a márka továbbra is élenjáró a szórakoztatóelektronikában.

Az új BRAVIA televíziókon a továbbfejlesztett 4K X-Reality PRO képalkotó motornak köszönhetően soha nem látott részletességű és élethű képeket kapunk bármilyen forrásból játsszuk is le videóinkat, legyen az Blu-Ray film vagy okostelefonnal rögzített videoklip.

A részletgazdag képminőséghez az egyedi fejlesztésű TRILUMINOS képernyő társít ultra realisztikus színeket. A még természetesebb és élénkebb színvilág eléréséhez a Sony az új képernyőkbe integrálta a QD Vision „Color IQ” optikai komponensét is, melynek köszönhetően a megjelenített ég kékebbé válik, az arcok természetesebb bőrtónust kapnak, és valóságossá válnak a legnehezebben reprodukálható színek, a piros árnyalatai és a smaragdzöld is.

A Sony legújabb termékei áprilistól már kereskedelmi forgalomban is elérhetőek.

Related Posts

Bejelentették a világ legnagyobb fotóversenyének nyerteseit – Sony World Photography Awards 2017

Az Év Fotósa elismerést és a győzelemmel járó 25 000 dolláros pénzdíjat a belga fotográfus, Frederik Buyckx nyerte el A Nyílt kategória győztese ebben az…

Az új Neo QLED tévék szemkímélő tanúsítványt nyertek

A Samsung 2021-es Neo QLED televíziói az elsők között kapták meg az elismert minősítő intézet, a Német Elektrotechnikusok Szövetségének (VDE) Szemkímélő tanúsítványát. Az elismerés tovább…

Négy magyar fényképész munkája került a legjobbak közé az idei Sony World Photography Awardson

Négy magyar fényképész munkái kategóriájuk shortlistjére kerültek, továbbá a szakmai zsűri egy hazai fotós nevezését a világ 50 legjobb fotói közé jelölte.

Bemutatkozik a Samsung Galaxy S7 és S7 edge

A Samsung Galaxy S7 és Galaxy S7 edge az elegáns külsőt egyesíti a nagy teljesítménnyel, melyhez fejlett kamerafunkció, vízállóság és külső memória kapcsolódik.