Gazdaságos Sonyn tévézni

A 104-117 cm képátlós kategóriában a BRAVIA W905A, míg a 118-162 cm-es méretű televíziók között a W805A zsebelte be az E.ON Energiatakarékossági díjat.

W8Az immáron negyedik éve megrendezett versenyen ezúttal 20 kategóriában, összesen 78 szórakoztatóelektronikai és háztartási terméken végeztek méréseket a TÜV Rheinland Intercert Kft. szakértői. A szigorú független tesztek eredményeként a BRAVIA televíziók megkapták a legtakarékosabb készülékeknek járó elismerést.

A televíziók vizsgálata során minden készüléken ugyanazzal a lejátszóval ugyanolyan hosszúságú film levetítése után számították ki az energiafogyasztást a szakértők. A működési fogyasztás mellett a készenléti mód takarékosságát is vizsgálták a pályázó termékeknél.

„A Sony az innováció mellett a fogyasztói igényekre és a környezettudatosságra is nagy hangsúlyt fektet. A vásárlói döntésben a készülékek energiafogyasztása is egyre nagyobb szerepet játszik. A takarékosság pedig nemcsak a felhasználók villanyszámláját csökkentheti, hanem a fenntartható fejlődéshez is jelentős mértékben hozzájárul” – emelte ki Csószity Eszter, a Sony BRAVIA televíziók magyarországi termékmenedzsere.

Érkezik a W széria

A W-széria termékei lenyűgöző kép- és hangminőség egyedülálló kombinációjával kiemelkedően magasra emelik a szórakozás élményét.

A legújabb BRAVIA LED televíziók a Sony egyedi X-Reality PRO képjavító motorjával felszereltek, amelyek kiemelkedő minőségű képi megjelenítést nyújtanak a felhasználónak. A W905A és a W805A modellek esetében a vezeték nélküli képernyőmegosztást a Wi-Fi mellett az egyérintéses technológia (NFC) is lehetővé teszi. A W905A készülék LED-es háttér-világítású TRILUMINOS képernyőjének széles színskálája természetesebb, élénkebb színvilágot biztosít a tökéletes moziélményhez. A modell egyedi hangsugárzóval is rendelkezik, amely kis mérete ellenére a filmek és zenék valódi hangulatát visszaadó erős basszushangzást garantál.

A W sorozatú készülékek 2013 májusában érkeztek meg a Sony magyarországi termékkínálatába.

Related Posts

Csak egy érintés – A Sony legújabb termékei

A vállalat bemutatta a hazánkban elérhető teljes 2013-as tavaszi termékportfólióját. Az idei termékkínálatot az egyszerű kezelhetőség, a letisztult formák, valamint a kimagasló kép- és hangminőség…

Az új Neo QLED tévék szemkímélő tanúsítványt nyertek

A Samsung 2021-es Neo QLED televíziói az elsők között kapták meg az elismert minősítő intézet, a Német Elektrotechnikusok Szövetségének (VDE) Szemkímélő tanúsítványát. Az elismerés tovább…

Négy magyar fényképész munkája került a legjobbak közé az idei Sony World Photography Awardson

Négy magyar fényképész munkái kategóriájuk shortlistjére kerültek, továbbá a szakmai zsűri egy hazai fotós nevezését a világ 50 legjobb fotói közé jelölte.

Bejelentették a világ legnagyobb fotóversenyének nyerteseit – Sony World Photography Awards 2017

Az Év Fotósa elismerést és a győzelemmel járó 25 000 dolláros pénzdíjat a belga fotográfus, Frederik Buyckx nyerte el A Nyílt kategória győztese ebben az…