Könyvajánló: Borsa Brown: A maffia ágyában

Mit képes nyújtani egy férfi, aki nem tud úgy cirógatni, hogy meg ne marna? Talál e kiutat a józan ész, az érzelmek és a körülmények csapdájából? Meddig erősíti egymást szerelem és gyűlölet, és milyen pusztítást végez az efféle harc?
A szélsőséges, egymásnak ellentmondó érzelmek dinamikáját ragadja meg Borsa Brown, A maffia ágyában című kötete, melyet egy leheletnyi érzékiséggel színez tovább.

B1083492

Borsa Brown nem régiben megjelent A maffia ágyában című könyve, mely a megjelenés hetében a Bookline toplistáján, kategóriájában az előkelő hetedik helyen szerepelt, néhány nap alatt olyan elismert szerzőket is maga mögé utasított, mint Nora Roberts vagy Oravecz Nóra. A nem várt sikert egy fiatal, két gyermekes édesanya jegyezheti, a fogadtatás és a mű pedig egyaránt folytatást követel.

Az Álomgyár Kiadó újabb sikerkönyv gyanús története, olyan izgalmas, zárt világba kalauzolja az olvasót, melynek feszültséggel teli részleteit egy fotel biztonságából a legszórakoztatóbb megismerni. Íme az írónő:

Borsa Brown

Részlet a könyvből:

“Leheveredett az ágyra, kezeit a feje alá tette, majd, mint egy szultán, várta az odaadó szeretőt. Most biztosan éreztem, hogy nagyon is tudja, ez az egyetlen dolog, amellyel el tudja terelni a figyelmemet, de belementem a játékba. Fehérneműben felmásztam az ágyra, majd terpeszben fölé emelkedtem. Szemeit végigfuttatta a testemen, s látszott, valami egészen izgalmas szituációt képzel el. A lábammal végigsimítottam a mellkasán, egészen le a combjáig. Nem bírt tovább tétlenkedni, a kezei vándorútra indultak a testemen.
A játékunk eltartott egy darabig, mígnem úgy éreztem, az izgalom nem fokozható tovább. Komoly arccal nézett rám, én pedig elérkezettnek láttam az időt a leckéztetésre.
– Akarsz engem, Massimo?
– Igen, csak téged.
Leguggoltam hozzá, majd mondanivalómat a fülébe súgtam, miközben kezét a legintimebb pontomra helyeztem.
– Ha akarsz engem, és mindent, ami hozzám tartozik, sürgősen változtatnod kell a stílusodon. Mindaddig, míg kezet emelsz rám, fenyegetsz és terrorizálsz, elérhetetlen leszek a számodra.
Rövidke üzenetemet hatásosnak találtam. Nyugodt léptekkel kisétáltam a fürdőbe. Szerepet cseréltünk. Valójában én is meglepődtem a tényen, hogy ellen tudtam állni a csábításnak. Büszke voltam magamra. Azt hiszem, a megelőző események adtak erőt és bátorságot ehhez a tetthez.
Massimo nem szólt semmit, de pár perc elteltével megjelent az ajtóban. Dühösen szemlélte, mint húzom le magamról a harisnyát, semmibe véve őt.
– Szórakozol velem, Suzanne? – kérdezte.
– Csak annyira, amennyire te velem.
– Remélem, a csattanó még hátra van!
Hanyagul ledobtam a melltartómat, ami tekintetét a melleimre irányította. A felismeréstől, hogy még jobban megalázhatom, vérszemet kaptam. Szembefordultam vele, a mellem a mellkasához simult, az orrunk pedig csaknem összeért.
– Semmilyen csattanó nincs. Kivéve persze, ha újra megütsz. Az valószínűleg csattanással fog járni.
Elfordította az arcát, bár nem tudom, ennek az volt-e az oka, hogy túlzottan felizgattam, vagy a méreg, ami tombolt benne…….”

Íme akönyről készült trailer: http://www.youtube.com/watch?v=ltgJt_LJVCQ

Kiadó: Álomgyár
288 oldal
Kötés: papír / puha kötés
ISBN: 9786155252211

Related Posts

Könyvajánló – Szívek dallama – Szeretni sokféleképpen lehet

Négy ismert, remek író – Balázsy Panna, Kalapos Éva Veronika, Lakatos Levente és Szabó T. Anna egy remek kis regénygyűjteménnyel leptek meg minket ezen a…

Könyvajánló – Kováts Judit: Elszakítva

Hol a haza? Menni vagy maradni? Ezekkel a kérdésekkel kell szembenéznie két felvidéki birtokos család, az Engelhartok és a Wildnerek két nemzedékének 1944 és 1953…

Férfiak nők nélkül – megjelent Murakami Haruki új novelláskötete

Mi történik a férfiakkal nő nélkül? Hogyan dolgozza fel az erősebbik nem, ha elhagyják, és hogyan hangzik mindez Beatles-számok dallamán? Murakami Haruki most megjelent Férfiak…

Könyvelőzetes: Szabó T. Anna: Senki madara

Az első nagy szerelem örök. Szárnyakat ad, átformál, megtanít a másikra és önmagunkra. De mi történik, ha annak, akit szeretünk, titka van? Ha nem akar…