Kampány indul: butuljon Ön is Dr. Mogáccsal!

Átlátszóak a pártok ígéretei? Zavarja a fogyasztói társadalom által önre tett rabszolgalánc? Ön egy értelmes ember, de már nem akar az egyre zsugorodó, szűk, gondolkodó réteghez tartozni? Itt a segítség!

00016392

Dr. Mogács, országos kampánykörútra indul, hogy az ép eszűek maradékát is meggyőzze arról, hogy a gondolkodás veszélyes.  Ne gondolkodjon, és nem lesznek problémái!
Egy est, ami megváltoztatja az életét. Gyötrelmet okozó, briliáns elmével érkezik, ostobán, és boldogan távozik.
A tökéletes butaság nem csupán álom, hanem a közeli valóság…

Miután dr. Mogács a Kétfarkú Kutya Párt politikusaként szánt szándékkal vereséget szenvedett az előző választásokon, hozott egy nehéz, önzetlen döntést: oligarcha lesz. Hisz a politikus csak hínár a fehér cápa akváriumában.
Dr. Mogács, egy fehér cápa, akivel a hétköznapokban médiamultik bőrkanapéin, élelmiszeripari konszernek magán yachtjain, értelmetlenül drága éttermekben vagy luxusprostik szilikonerdeiben találkozhatunk. Filmjeit követhetjük az interneten: youtube, facebook.

Related Posts

Innen tudhatod, hogy magyar vagy!

Külön Istened van: a magyarok Istene.Úgy tudsz káromkodni tíz percig, egy levegővel, hogy nem használod ugyanazt a szót kétszer, sőt, még rokon értelmű szavakat se…

Iskolai karrierem pár pillanata

Van itt ez a fiú, Barna, aki, ha beszélni is úgy tud, mint írni, bármelyik stand up színpadán is megállná a helyét. Eddig a Pesten…

Kalandok Trabanttal

Van itt ez a fiú, Barna, aki, ha beszélni is úgy tud, mint írni, bármelyik stand up színpadán is megállná a helyét. Eddig a Pesten…

A Dumaszínház saját YouTube csatornája 1.000.000 néző

A Dumaszínház saját YouTube csatornája elérte az 1.000.000 nézőt, amit alapításuknak évfordulójával együtt egy dokumentumfilmmel ünnepelnek.