Indul a Mikulásgyár!

December 6-án nyitja meg kapuit az év legnagyobb jótékonysági gyűjtő akciója, a Mikulásgyár, amely elsősorban tartós élelmiszert, tisztító- és tisztálkodási szereket, játékokat, édességet vár adományként.

Mikulásgyár
Mikulásgyár

A legfőbb látványosságot nyújtó félgömbben az elmúlt években több száz önkéntes segítette a lakossági adományok válogatását, szelektálását. A szervezők idén is számítanak önkéntesekre az 56-osok terén. A december 21-ig tartó akcióra november 22-ig várják a jelentkezőket.

További helyszínek

December 6. és 21. között az 56-osok terén, a Budapesti Vörösmarty Téri Karácsonyi Vásáron, Budapesten a bevásárlóközpontok közül kizárólag a WestEnd City Centerben, vidéken az Alba, Debrecen, Kaposvár, Miskolc, Szeged, Zala Plazában, a Kecskeméti MALOM Központban, a Győri ETO Parkban és minden postán folyik a gyűjtőakció.
Milyen feladatok várják a jelentkezőket?

A manók többféle feladatra jelentkezhetnek. Szükségünk van fürge válogató manókra, ügyes kezű dobozkészítő manókra, erős pakoló manókra, és figyelmes regisztráló manókra is.

Mikulásgyár
Mikulásgyár

Milyenek a munkakörülmények?

A manók a Mikulásgyár buborékjában dolgoznak, amely egy fűtött sátornak tekinthető. A Mikulásgyárba előfordul, hogy rövid időn belül nagy mennyiségű adomány érkezik, ezért adódhatnak olyan helyzetek, amikor nagyon intenzív munkavégzés vár a manókra. A Mikulásgyár két műszakban, 8.30-15.00 és 14.30-21.00 között várja a lelkes önkéntesek segítségét. A feladatok jellege miatt csak egész műszakra tudnak önkéntest fogadni.

Mit biztosít a Vöröskereszt az önkénteseknek?

Minden műszakban élelmet és meleg teát kapnak a manók. A munkaruhát (póló és mikulássapka) a munkavégzés idejére biztosítják.

A jelentkezés feltételei:
– betöltött 18 életév
– teljes műszak vállalása
– könnyű fizikai munkára való alkalmasság
– csapatjátékos
– nincs porallergiája 😀

Jelentkezés módja:
– online: http://gyar.eu/5T
– e-mailben: mikulasgyar@voroskeresztbp.hu
– kerületi irodáinkban nyitvatartási időben
Vöröskereszt Budapest
Arany János utca 31., Budapest, Hungary, 1051
Térkép megjelenítése · Útvonaltervezés

Related Posts

Hajnóczy Soma mosolyt varázsolt hajléktalan emberek arcára – Rendhagyó módon cselekedett jót a bűvész világbajnok

Több mint 50 000 hajléktalan ember él Magyarországon, akiknek az utca jelenti az otthont. Ezek az emberek napról napra élnek, és már a legapróbb feléjük…

ÖNKÉNTESSÉGBŐL JELES: VÁROST SZÉPÍTETTEK A MŰEGYETEMISTÁK

Példás hagyomány, hogy a budapesti Műegyetemnek otthont adó XI. kerületet évről-évre csinosítják a hallgatók. Az idei Önkéntes Napjukon kerítést festettek, közterületeket tisztítottak, illetve több bölcsőde,…

Több mint 300 önkéntessel segített a BT

Budapesten és Debrecenben 1800 órányi önkéntes munkát végeztek el a BT (British Telecommunications) munkatársai a vállalati önkéntességi nap keretében.

Aurora: Összefogás „Lópici Gáspárért”

„Kedves Barátaink! Összefogást hirdetünk! Mint ahogyan azt bizonyára a média ilyen-olyan felületeiről megtudtátok, jó barátunk, több videoklipünk főszereplője, a színművész-legenda (a sokak által csak Lópici…