Indul a Dal 2014, komoly esélyesekkel

A Waterfall című popszámmal Tóth Johanna „Joni” a Dal 2014 verseny egyik esélyese. A ma még szinte ismeretlen zeneszerző és énekesnő azért költözött haza Svédországból, hogy többet tudjon meg magyar gyökereiről.

20140112-Joni-Waterfall-7

Joni, aki korábban gyakornokként dolgozott az Universal Music lemezkiadónál úgy került be a Dal 2014 elődöntőjébe, hogy besétált a Magyar Televízió székházába és leadta nevezését. A zsűri a Waterfall (Húz az ár) című dalt mégis beválasztotta a legjobb 30 elődöntős közé, annak ellenére, hogy a tavalyi 250 után idén rekordszámú, 435 nevezés érkezett a versenyre.

„Rengeteg emberbe nevelik bele gyerekkorában, hogy nem tehetséges, hogy nem jó semmire. A Waterfall arról szól, hogy el kell ereszteni a félelmeinket, a rossz gondolatainkat és negatív élményeinket ahhoz, hogy továbbléphessünk, és elkezdjük élni a saját életünket” – mondja Joni, aki szeretne másokat is arra ösztönözni, hogy a pozitív dolgokat gondolatokat engedje be az életébe.

A videoklipet Puskás Péter és öccse, Puskás Dani forgatta le a Sín Kulturális Központ egy szabad próbatermében. A szereplők önkéntes rajongók voltak, akik Joni Facebook oldalán keresztül jelentkeztek statisztának. A végleges verzió várhatóan egy héten belül felkerül a YouTube-ra, ahol az énekesnő csatornáján lesz megtekinthető. A Waterfallt emellett hamarosan a nagyközönség is megismerheti az Eurovíziós Dalfesztivál előválogatójában, az M1 Dal 2014 műsorában, amelyben február 1-jén fog bemutatkozni.

Előzetesnek a dal: https://www.youtube.com/watch?v=PQ2SAIXrKIo#t=0

Kapcsolódó weboldal:
http://www.joni-music.com/

Related Posts

ByeAlex és a Slepp dalol szombaton

Visszatér A Dal színpadára a 2013-as műsor nyertese ByeAlex, aki ezúttal csapatával, a Sleppel lép fel. A fülbemászó dalairól és az extravagáns stílusáról ismert ByeAlex…

A 2. ELŐDÖNTŐ FELLÉPŐI, VALAMINT INDUL A SZTÁRCHAT

KÜLDJ PONTSZÁMOT ÉS SZAVAZZ A KEDVENC MÁSODIK ELŐDÖNTŐS DALODRA, HOGY BIZTOSAN OTT LEGYEN A KÖZÉPDÖNTŐBEN

Magyarország az Eurovíziós Dalfesztivál első elődöntőjében lép színpadra Stockholmban

A Dal 2016 győztese az Eurovíziós Dalfesztivál első elődöntőjében lép színpadra, olyan országok nyerteseivel, mint például Finnország, Görögország, Hollandia vagy Oroszország.

A Karmapolis ismertségét is segíti a dal

A Karmapolis zenekar elsődleges célja A Dal 2015-be való jelentkezéssel a top 30-ba kerülés volt és hogy megmutathassák magukat az élő show-ban. Ezt a céljukat…