A 2. ELŐDÖNTŐ FELLÉPŐI, VALAMINT INDUL A SZTÁRCHAT

KÜLDJ PONTSZÁMOT ÉS SZAVAZZ A KEDVENC MÁSODIK ELŐDÖNTŐS DALODRA, HOGY BIZTOSAN OTT LEGYEN A KÖZÉPDÖNTŐBEN

2015121563

Az első tíz dal megmérettetése után folytatódnak az előkészületek és a próbák a második elődöntőre, hogy szombaton újra egy színvonalas és izgalmas zenei műsort láthassanak a nézők. A második elődöntőben színpadra lép: C.E.T., Gáspár Laci, Group’N’Swing, Karmapolis & Szécsi Böbe, Kállay Saunders Band, Maszkura és a Tücsökraj+ Sika Finuccsi, Oláh Gergő, Passed, Patai Anna és Vásáry André. Az első elődöntőhöz hasonlóan ezúttal is hatan jutnak tovább a középdöntőbe.
Az első elődöntő igényes és minőségi dalai, látványos extra produkciói, valamint fellépőinek színes egyénisége megalapozta A Dal 2016 alaphangulatát, amely folytatódik a második elődöntőben is. A szombati fellépők és dalaiknak a címe:
C.E.T. Free
Gáspár Laci Love And Bass
Group’N’Swing Szeretni fáj
Karmapolis & Szécsi Böbe Hold On To
Kállay Saunders Band Who We Are
Maszkura és a Tücsökraj + Sika Finuccsi Kinek sírjam
Oláh Gergő Győz a jó
Passed Driftin’
Patai Anna Colors
Vásáry André Why

Indul A Dal Sztárchat!
A Dal 2016 idén számos újdonsággal várja a versenyzőket és a nézőket a megújult díszleten át, az újszerű intro-n és nyitótáncon keresztül egészen a különdíjakig. További újdonság a ma induló Dal Sztárchat. Hétfőként 10.30-tól Buda Marci vendége lesz egy-egy versenyző A Dalból, akik az MR2 – Petőfi Rádió Facebookon oldalán (https://www.facebook.com/petofiradio) is bejelentkeznek, és kommentekben várják a nézői és rajongói kérdéseket.
A mai vendég: Freddie, aki a Pioneer című dalával a legmagasabb pontszámot szerezte meg az első elődöntőben és jutott tovább a középdöntőbe.
A Dal 2016 a Duna és a Duna World csatornákon szombatonként 19.40-től látható. A zenei műsor 3 elődöntőből, 2 középdöntőből és a fináléból áll, amelyre február 27-én kerül sor. Az egyes elődöntőkben 10, a középdöntőkben 9, a döntőben 8 versenydal hangzik el.

Related Posts

ByeAlex és a Slepp dalol szombaton

Visszatér A Dal színpadára a 2013-as műsor nyertese ByeAlex, aki ezúttal csapatával, a Sleppel lép fel. A fülbemászó dalairól és az extravagáns stílusáról ismert ByeAlex…

Magyarország az Eurovíziós Dalfesztivál első elődöntőjében lép színpadra Stockholmban

A Dal 2016 győztese az Eurovíziós Dalfesztivál első elődöntőjében lép színpadra, olyan országok nyerteseivel, mint például Finnország, Görögország, Hollandia vagy Oroszország.

A Karmapolis ismertségét is segíti a dal

A Karmapolis zenekar elsődleges célja A Dal 2015-be való jelentkezéssel a top 30-ba kerülés volt és hogy megmutathassák magukat az élő show-ban. Ezt a céljukat…

Wolf Kati újra a Dalban!

Wolf Katit most hétvégén a Dal színpadán hallhatja a közönség, miután a 2015-ös versenyben a legjobb 30 közé került a „Ne engedj el!” című száma.…