Ideális táplálékkiegészítő: itt a Wemma!

Íme a Wemma, az ideális táplálékkiegészítő, ami már több mint kiegészítő, maga az ideális táplálék. Naponta 1 kupica jóízű folyadék, és frissebb, fittebb, energikusabb lesz az ember, nem lesz fontos a kávé, heteken belül megszépül a bőr, lecsökken vagy el is múlik beteges tüneteink nagy része.

Vemma-Vs-Other-MLMs-Internet-Marketing

A terméktapasztalatok alapján javulás állt be a következő tünetek/panaszok esetén:

– Agyműködés: koncentráció, memória, tanulás, osztályzatok;
– Aktivitás: energia, fáradtság, fittség, frissesség, kimerültség, munkabírás, teherbírás;
– Állapot: hangulat, kedélyállapot, közérzet, nyugodtság, optimizmus;
– Alvás, álom, ébredés,
– Anyagcsere, emésztés, gyomor, túlsúlyból fogyás;
– Bőrtünetek: állapot, kiütés, pattanás, pikkelysömör;
– Egyéb: arcidegzsába, dagadás, fájdalom, görcs, hőhullám, köröm, látás, méregtelenítés, szénanátha;
– Immunitás: fülfájás, influenza, légzés, torokfájás;
– Laboreredmények: vércukor, vérnyomás.

A Vemma tulajdonképpen egy multi tápanyag koncentrátum, hiszen a 91 létfontosságú tápanyagból több mint 86‐ot tartalmaz. 12 féle esszenciális alapvitamint 65 féle, test azonos formátumú ásványi anyagot és nyomelemet (szabályozók), többek között olyan ritkán előfordulókat, mint germánium, molibdén, vanádium, stroncium és szelén. Az aloé vera tartalmán keresztül többféle aminosavat, enzimeket és esszenciális zsírsavakat. Mindezt folyékony, kolloidális, ionikus formában. A kolloidális állapota és az ásványi anyagok szerves formája miatt a biológiai hasznosíthatósági értéke eléri a 97%‐ot.
A szervezetben történő hasznosulás alatt egy tápanyag azon mennyisége értendő, amelyet a szervezet az adott élelmiszerből vagy tápanyagból ténylegesen fel tud venni. Ez a mennyiség nem feltétlenül felel meg annak a mennyiségnek, amelyet a táplálék tartalmaz. Tudjuk, hogy a tabletták, kapszulák és porok nagy részben kiválasztásra kerül a szervezet által. Ennek oka, hogy az élőszervezetekben zajló valamennyi kiválasztási folyamat az úgynevezett kolloidoldat‐elvre épül.
Életfontosságú kolloidoldatok például a vér és a nyirokrendszer. Valamennyi növényi nedv is kolloid oldat. Kolloidális állapot esetén megfigyelhető, hogy az oldott állapotban lévő alkotó elemek még különböző súly esetén sem válnak külön, vagy süllyednek le. Ez azt jelenti, hogy minden apró alkotóelem megmarad finom, szabadon lebegő részecske formájában, a mindenkori folyadékban.
Ahhoz tehát, hogy valamennyi esszenciális tápanyag hasznosulhasson a szervezetben, az ásványi anyagokat a legkisebb, ionizált formára kell alakítani, és folyékony tápanyag formájában kell tárolni. Ez másrészt megfelel egy kolloidoldat hatékonyságának. Így tudja az emberi szervezet a tápanyagokból a maximumot felvenni, miközben a tabletták nagy része kiválasztásra kerül. Sajnos a törvényi rendelkezés értelmében az egyes termékek csomagolásán azt kell feltüntetni, hogy mennyi hatóanyag van az adott termékben, nem pedig azt, hogy abból mennyi tud hasznosulni az emberi szervezetben. Ezért a Vemma sok, – kevésbé biztonságos – készítményt, illetve táplálék kiegészítőt feleslegessé tesz.

Vemma Verve – A Vemma „radikálisan más” formátumú energia itala

Az egészséges energia italok listavezetője, az egyedülálló Vemma tápanyag komplex teljes napi hatóanyag tartalmával („Vemma formula inside”), plusz 80 mg Guarana, természetes koffeinnel és testazonos taurinnal. A Verve ötlete zseniális: adjunk egészséges sejtregenerátort energiaital formájában a szintetikus kutyulmányok helyett a fiataloknak, a kimerítő életvitelt űzőknek, és a sportolóknak! A Verve hatásai annyira gyorsak és érezhetők, hogy sokan kételkednek abban, hogy létezhet-e ilyen energiát adó tápanyag, miközben nem doppingszer. Mindamellett a Verve nem „pörget túl” és tökéletesíti a regenerációnkat.
Taurin: egy bizonyos fajta aminosav. Az epénk természetes alkotóeleme. Legelőször a bika epéjében azonosították. A megnevezés a latin „fel tauri” (bika epe) latin kifejezésből származik. A taurin egy színtelen kristályszerkezetű anyag. Erős antioxidáns. Az anyatejben sok található, mert a gyerekek szervezetében még nincs kellő mennyiség belőle. Fontos a gyerekek szervezetének, mert az idegrendszer és a szívfunkciók kialakulásában van jelentős szerepe. A felnőttek szervezete képes előállítani, így a plusz bevitel nem feltétlenül szükséges. Megfelelő szerves hatóanyag közegben, biztonságos élénkítő hatású, stimulátor. Főleg az izmokban tárolódik illetve az agyban is található. Elégtelen mennyiségű taurin pl. vese-elégtelenséget okozhat. Gyorsítja az anyagcserét, segíti a felszívódást. Katalizátorként hat.

Érdemes az információkat tanulmányozni, és élvezni a meglepő információkat bennük!

Terméket vásárolni Ecsenyi Filoména brandpartner-nél lehet a biofutar@index.hu email-címen. Minden kérdésre szívesen válaszol. 

Related Posts

Keressük a Mellrák Elleni Küzdelem Hétköznapi Hőseit

Egy emlődaganatban szenvedő nőnek a betegségen felül is rengeteg nehézséggel kell szembesülnie. Éppen ezért a mellrák elleni mindennapi küzdelmében egy kedves bátorító szó, lelki támogatás…

NOVEMBER 12-ÉN, VASÁRNAP EGY CSEPP VILÁGNAP ÉS DIABÉTESZ SÉTA

Az Egy Csepp Figyelem Alapítvány november 12-én, vasárnap 10-18 óra között új helyszínen, Budapesten a Millenáris B épületében tartja ingyenes családi egészségnapját, az Egy Csepp…

Így turbózd fel gyermeked immunrendszerét az őszi szünetben

Dübörög az iskolai szezon, így a gyerekek alig várják már az október 30-án kezdődő őszi szünetet. Az egyhetes vakáció nemcsak a pihenésre jó alkalom, hanem…

Szeretteink hallása

Ha valaki közel áll hozzánk, akinek a hallásánál problémákat észleltünk, kedves dolog az illetőt elkísérni egy vizsgálatra. Jobb, ha két ember van jelen, különösen akkor,…