Vasárnap rendezik a III. FociFesztivált

Készen áll a szeptember 8-án, vasárnap rendezendő FociFesztivál programja.
Az esemény reggel 9 órakor nyitja meg a kapuit a Vasas Fáy utcai sportcentrumában, és este 19 óráig folyamatosan zajlanak a programok.

998160_652552144772289_907047358_n

A tavaly és tavalyelőtt 3000 vendéget fogadó FociFesztiválra idén még több látogatót várnak.
Az MLSZ hivatalos rendezvénye, a FociFesztivál célja, hogy jó hangulatú családi eseményként mutassa be: a foci közösségépítő, szeretnivaló játék. A FociFesztiválon mindent ki lehet próbálni, aminek köze van a focihoz, ezért a szervezők kérik, hogy mindenki sportos ruházatban jöjjön.
Lesz gombfoci, csocsó, freestyle, lábtenisz, tengo, footgolf, buborékfoci, bossaball, futsal, kis- és nagypályás futball, 11-es rúgó és dekázóverseny, női sátor.
13 és 15 órakor a futsal válogatott szövetségi kapitánya, Tomas Rivera bemutató edzéseket tart, amihez akár csatlakozni is lehet.
A Kelet-Nyugat kispályás tornára még mindig lehet nevezni. A László Atya Kupán pályára lép többek között az írók, a diplomaták, a dj-k, az orvosok és az ügyvédek csapata is.
15 órakor kerül majd sor a Budapest Honvéd – Viktória Trend Optika FC női NBI-es bajnoki mérkőzésre.
17 órától SZÚR, azaz Színész-Újságíró Rangadó zárja a programot.
A FociFesztivál vendégsportja idén a krikett, a magyar krikett válogatott bemutató edzést és mérkőzést is tart.
Az Őrzők Alapítvány, a Tűzoltó utcai gyerekklinika alapítványa az idei FociFesztivál partnere. Gyógyult gyerekekből és a klinika orvosaiból álló csapatuk a magyar vízilabda és krikett-válogatott tagjaival kiegészülve bemutató focimeccset játszik majd.
Pályára lépnek a Speciális Olimpia és a Fogyatékosok Országos Diák- és Szabadidősport Szövetségének (FODISZ) fogyatékos labdarúgói is.
Az I. Nemzeti Sport Szabadrúgáslövő Bajnokságra már NBI-es játékosok is neveztek, a Kecskemét, a Videoton és a Kispest Honvéd futballistái. A nevezés továbbra is nyitva áll férfi és női játékosok számára egyaránt, a fődíj férfi kategóriában 500.000 forint, a nőknél 100.000 forint.
A FociFesztiválra a belépőjegy egységesen 500 forint, a fesztivál programja a www.focifeszt.hu oldalon olvasható.

 

Related Posts

Megindult a nevezés a FociFesztivál szabadrúgáslövő bajnokságára!

Szeptember 8-án, vasárnap a Vasas Fáy utcai sportcentrumában megrendezendő FociFesztivál egyik újdonsága lesz az I. Nemzeti Sport Szabadrúgáslövő Bajnokság.

Idén is Bánkitó Fesztivál

A Bánkitón idén tűvel megyünk a lufiknak, megpróbálunk kitörni a buborékokból és az éterből visszanézni, mi az, ami elválaszt és mi az, ami megköt. Civilekkel,…

Önkéntes Mentorokat keresünk a Sziget Fesztiválra

A Fesztivál Önkéntes Központ tavaly 1000 önkéntessel dolgozott együtt a Szigeten. Idén még több jelentkezőt várunk, így alaposan fel kell készülnünk a fogadásukra. Mentor programunk…

A paprika, a sercli és a sör az idei Gourmet Fesztivál slágertémái

Kétcsillagos bécsi séf, a koreai, az orosz és az albán konyha fenegyerekei és a legjobb olasz pezsgő is bemutatkozik a május 16-19. között tartott OTP…