ZENE ÉS MÁLNASZÖRP A MÚZEUMOK ÉJSZAKA MEGNYITÓJÁN!

Június 21-én, szombaton 18 órakor meglepetészene a Szépművészeti Múzeum lépcsőjén!  A Budapesti Fesztiválzenekar lépcsőzenéje nyitja idén is a Múzeumok Éjszakája programsorozatot. Fischer Iván és zenekara június 21-én, szombaton 18 órakor játszik a Hősök terén, a Szépművészeti Múzeum lépcsőjén. A helyszínen málnaszörppel várnak mindenkit a zenészek és lesz tombola is, amelyen éves bérletet lehet nyerni a Fesztiválzenekar jövő évadjára. A BFZ továbbá keres 50 olyan embert, aki még soha nem volt koncerten, ők a lépcsőn kapnak majd helyet!

unnamed
A Múzeumok Éjszakáját idén is egy rendkívüli esemény, a Budapesti Fesztiválzenekar ingyenes meglepetéskoncertje nyitja. A BFZ lépcsőzenéjét június 21-én 18 órakor a Szépművészeti Múzeum előtt hallhatja a múzeum- és zenekedvelő közönség. Két évvel ezelőtt is Fischer Iván és együttese nyitotta a Múzeumok Éjszakáját, akkor a zenekar történetének legrövidebb koncertjét adták. Aki ott volt, láthatta, hogy a BFZ negyedóra alatt is képes elvarázsolni a publikumot!
Idén a zenekar keresi azt az 50 embert, aki „kikezd” velük, azaz, akik először hallgatnak komolyzenét élőben. Nekik a karmester közelében tartanak fenn helyeket, hogy minél közelebbről tapasztalhassák meg életük első komolyzenei élményét. Erre a marketing@bfz.hu e-mail címen lehet jelentkezni.
A Budapesti Fesztiválzenekarnál régi hagyomány a meglepetéskoncert, ahol a program csak közvetlenül a karmesteri pálca felemelkedése előtt derül ki. Most is így történik majd, de egy biztos: a világ egyik legjobb szimfonikus zenekaraként számon tartott BFZ most sem fog csalódást okozni!

unnamed (1)A zenekar nem csak a lépcsőzenével, hanem egy-egy pohár málnaszörppel is várja a közönséget, sőt, még tombola is lesz! A helyszínen és az esemény előtt városszerte matricákat osztogatnak, mely tombolajegy is egyben. Aki bedobja szelvényét a helyszínen kihelyezett gyűjtődobozba, Fischer Iván A Vörös Tehén című operájának előadására jegyeket, vagy 5000 forintos BFZ kártyát nyerhet. A főnyeremény egy 2 személyes éves bérlet a zenekar 2014/2015-ös koncertszezonjára.

Akik pedig a matricát magukra ragasztva szelfiznek is egyet (azaz készítenek egy képet önmagukról) és feltöltik azt a BFZ Facebook oldalára, további jegyeket és utalványokat nyerhetnek.

Matricát a helyszínen kívül a Rózsavölgyi Zeneműboltban, a Szépművészeti Múzeumban vagy a BFZ ingyenes, Budapest Napja alkalmából a Margitszigeten rendezett koncertjén lehet szerezni.
Találkozzunk június 21-én, szombaton pontban este 6-kor a Szépművészeti lépcsőjén a Múzeumok Éjszakája megnyitóján!
www.bfz.hu https://www.facebook.com/Fesztivalzenekar

Related Posts

Kísérleti tankönyv sátor a Diákcsemege Fesztiválon

2014. augusztus 31-én 10 és 16 óra között önálló sátorral jelenik meg az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet az Őszköszöntő és Diákcsemege Fesztiválon, a budapesti Bikás…

Kiscsillag interjú, mert megjelent a Szeles

Március 7-én mutatta be először a Kiscsillag zenekar a Szeles című új albumot az A38 hajón. A lemez harmadikán jelent meg, de a koncerten nyolcszáz…

A palacsinta a gyerekek kedvence – zenekarban is!

Kevés jó gyerekzenekar van. Mi itt most ajánlunk egyet, kipróbáltuk, finom, illetve jó volt:) Ez a Palacsinta Zenekar Székesfehérvárról.

Szent fogadalmak a Sziget utolsó napján

Az idei Sziget Fesztivál tanulságos utolsó napot zárt számunkra vasárnap. A szerkesztőség tagjainak le kellett fektetniük a következő aranyszabályt: Sziget Fesztivál után soha, érted, soha…