Könyvajánló: Csak szeretni akartak…

Tudjuk, hogy kell a romantika. A szerelem, a szenvedély, a vágyódás. Jó elnyúlni pár ilyen könyvvel, és nevetve, vagy kicsit szipogva olvasgatni őket. Íme két olyan könyv, amit érdemes. 

ahern_fb

Cecelia Ahern: Életed regénye

A szerző legújabb világsikere. Kitty Logan újságírónő karrierjét egy csúnya botrány kettétöri, ráadásul, akihez segítségért fordulhatna a nehéz időkben, legjobb barátnője és mentora akkor tudja meg, hogy halálos beteg. Constance utolsó kívánsága, hogy Kitty írja meg helyette élete regényét, amire már nem maradt ideje. Az egyetlen sorvezető, amit Constance hátrahagy, egy 100 nevet tartalmazó lista, semmi több. Kik ezek az emberek? Valóban léteznek vagy csak a fantázia szülöttei? Milyen kapcsolatban állnak egymással, és mi lehetett a sztori, amit Constance hétpecsétes titokként őrzött? Kitty mindent feladva elindul, hogy beteljesítse barátnője végakaratát, és a rejtélyekkel teli, fordulatokban gazdag nyomozás során nem csak annak a száz embernek a meglepő és torokszorító történetét érti meg, akik a listán szerepelnek, de a nem mindennapi küldetés a saját életében is megannyi pozitív változást hoz.
Terjedelem: 396 oldal
Méret: 135 x 215 mm
Kötés: füles, kartonált
Ára: 3490 Ft
ISBN: 978 963 293 276 7

Cecelia Ahern: Utóirat: Szeretlek!

A szerző első nagy sikere végre újra kapható! Holly Kennedy élete tündérmesébe illő: férjhez ment a gimis szerelméhez, a jóképű Gerryhez, akivel hét éve élnek boldogan Dublinban, egy pici lakásban. Egy nap azonban Gerry fejfájása elviselhetetlenné válik, és az orvosok agydaganatot állapítanak meg nála. Van-e élet Gerry után? Vannak-e hétköznapok nélküle? Hollynak ezekkel a kérdésekkel kell szembenéznie. Holly Gerry halála után pár hónappal meglepő módon üzenetet kap férjétől, amelyben egykori szerelme őrangyalként vezeti át a lányt az új élete felé… Sikerül-e új munkát találnia? És új szerelmet? Sikerül-e nemcsak túlélnie az életet, hanem megélni is azt az üzeneteknek köszönhetően? Kivételes tehetséggel megírt regény gyászról, barátságról és az elveszett majd megtalált szerelemről. Egyszerre megindító és felemelő, kifejezetten az érzékeny női regények rajongóinak.

Cecelia Ahern alig huszonhárom éves volt, amikor az Utóirat: Szeretlek! megjelent és nyomban világsiker lett. Azóta több mint negyven országban adták ki, és a könyv alapján készült film is nézők millióit vonzotta a mozikba. Az írónő teljes életműve az Athenaeum gondozásában jelenik meg.
Terjedelem: 440 oldal
Méret: 135 x 215 mm
Kötés: füles, kartonált
Ára: 3490 Ft
ISBN: 978 963 293 277 4

A könyvek rendelhetők a www.athenaeum.hu oldalon.

Related Posts

Könyvajánló – Sylvia Day: Rabul ejtve

Végre itt a nemzetközi sikersorozat várva várt 4. része: Eva és Gideon szenvedélyes szerelmének története folytatódik!

Könyvelőzetes – Elisabeth Gifford: Elhallgatott szavak

Ha a legféltettebb titkainkat épp azoknak nem mondjuk el, akiket a leginkább szeretünk, vajon miben reménykedhetünk?

Könyvelőzetes – Colleen Oakley: Nem hagylak egyedül

Daisy Richmond gyermekkora óta tudja, hogyan szervezze az életét, még a mellrák sem zökkentheti ki. Tennivalói listájára a heti bevásárlás és a szakdolgozat megírása mellé…

Könyvelőzetes – Nicholas Sparks: Mindig van holnap

A szerető férj és odaadó apa, Miles Ryan harmonikus élete semmivé foszlott azon a napon, amikor a felesége meghalt egy cserbenhagyásos balesetben. Noha továbbra is…