Könyvajánló – Emelie Schepp: Mementó

Figyelemreméltó skandináv szerző, aki méltatói szerint Jo Nesbo méltó utódja és Gillian Flynn, Karin Slaughter, Heather Graham vagy Lee Child sikerére hivatott.

covers_407583

A trilógia első részében egy magas rangú bevándorlási hivatalnokot saját nappalijában lőnek agyon. A nyomozás nehézkes, gyanúsított nincs, a házkutatás során gyerekujjlenyomatokat találnak a gyermektelen család otthonában. Jana Berzelius, a fiatal, de briliáns ügyész kapja meg a rejtélyes esetet.
Emelie Schepp a skandináv krimi új csillaga, akinek regényeit immár közel 30 országban adták ki. A Jana Berzelius- trilógia először magánkiadásban jelent meg, majd az olvasók rajongása juttatta a bestseller listák élére. Méltatói szerint a svéd írónő Gillian Flynn, Karin Slaughter, Heather Graham vagy Lee Child sikerére hivatott. (fotó: Helen Karlsson)

Insomnia: Ébren tart a vágy, az izgalom, a szenvedély. Ez az INSOMNIA könyvek birodalma. Ne várd a hajnalt, olvasd ki az éjszakát!

Kiadó: Libri
ISBN 9789633108840
terjedelem: 400 oldal
kötészet: füles kartonált
megjelenés: 2016-10-11
Eredeti ár: 3 599 Ft
Akciós ár: 2 879 Ft

Related Posts

Megjelent Kondor Vilmos új kötete, A budapesti gengszter és újra kapható a Bűnös Budapest!

Kondor Vilmos új regényében a szesztilalom idejének Amerikájába kalauzolja az olvasót, ahol minden az alkohol, a pénz és a hatalom körül forog.

Könyvajánló – Kondor Vilmos: Szélhámos Budapest

Kondor Vilmos nemzetközi sikerű Bűnös Budapest regényfolyamát már nem kell bemutatni az olvasónak. Legújabb regénye azonban a Budapest Noir előzménytörténete, amelyből fény derül Gordon Zsigmond…

Könyvajánló – Leif G. W. Persson: A Linda-gyilkosság

A Bäckström-sorozat első kötete – Svédországban szokatlanul perzselő a nyár. Május óta tart a kánikula, egy csepp eső sem esik, szellő sem rezdül. Aki csak…

Könyvajánló – Jo Nesbo: Fehér éjszaka

Jo Nesbo az első, Magyarországon megjelent könyvével feltette a lécet, és köszönte szépen, azóta sem adta alább. Most sem. Szinte minden itt van, ami kell…