Könyvajánló: Kozári Dorka: Marcsi szeretetre vágyik

Marcsi, a kismacska, kalandos utat jár be, amíg szerető gazdihoz kerül. Megismerkedik állatokkal és emberekkel, sokat tanul a világról és segít, ahol tud.

1484135_10202688057551845_313025940_n

„Minden gyereket lenyűgöz a mese világa. Kozári Dorka esetében azonban a varázs a felnőttkor beköszöntével se foszlott szerte. Az ifjú írónő képes volt arra, hogy megőrizze, és felnőttként továbbvigye magában a gyermekmesék csodálatos világát.” – mondja interjújában Széles L. Gábor.

A mesét László Maya illusztrációi teszik még kedvesebbé.Csukás István író, és Szabó Balázs Márton pszichológus-esztétának köszönhetők az ajánló sorok.

A második kötet már a kiadóvezető előtt van, abban Marcsi és gazdija nyaralni mennek és a Balaton partján élnek át izgalmas kalandokat. A harmadik és a negyedik kötet is készül már.

Kiadja a Könyvmolyképző Kiadó

Megjelenés ideje: december 15.

Related Posts

Könyvajánló – Richard Paul Evans: Michael Vey sorozata

Tudom, relatív, hogy egy regény mitől jó. Ízlések és pofonok ugye, meg a szokásos blabla. Nos, Ez a sorozat 13+-os, tehát a fiatal olvasókat célozza…

Benedek Elek magyarul és angolul a Corvina Kiadónál

Magyar és angol nyelvű válogatás Benedek Elek népszerű meséiből, Kun Fruzsina gyönyörű illusztrációival. Válogatta és fordította Elizabeth Demeter. Meseszép kötetek!

100 magyar népmese – A teljes sorozat egy kötetben

Folytatódik a Mesemúzeum és az Alexandra Kiadó közös programja. Decemberben egy kötetben jelenik meg a Magyar népmesék sorozat száz darabja. Az egyedülálló gyűjtemény egyik története…