Könyvajánló: MCLAUGHLIN, HEIDI: Forever My Girl – Örökké a csajom

Szinte mindenkinek van olyan gyerekkori szerelme, akit nem felejt el az évek során, és arról álmodozik, hogy egyszer visszatér hozzá, híresen, gazdagon, és féléled a régi szenvedély.

B1058426

Nem mindig könnyű követni az amerikai álmot: kisvárosi élet, feleség a gimnáziumi pomponlányok közül, kert, kutya, gyerekek…Eddig a történet még tucatból egy. De épp a tucattörténetekből lehet valami egészen különlegeset alkotni. Ez a könyv pedig különlegesre sikerült, igazán érdemes elolvasni.
Ez egy olyan kor, amelyben a tinik érzelmeit többnyire felületesnek, gyorsan műlónak és túlzottnak ítélik  a felnőttek. Liam és Josie története bebizonyítja, hogy vannak mélyebb, nem múló és értékes érzések is ebben a korosztályban. Ráadásul mindezt mindkét szereplő szemszögéből olvashatjuk, ami egy egyéni látásmódot ad a történetnek.
A szereplőket és a történetet sem mindig kedveljük. A szerelmét az álmai miatt elhagyó Liam elsőre nem lopja magát a szívünkbe, Josie határozatlansága érthető, de sürgetnénk a válaszokat, szóval kétesélyes, hogy egy szomorú végű, rossz döntésekkel teli történetet kapunk, vagy igazolást az örök szerelemről.
De a karakterek kidolgozottak, egyáltalán nem borítékolható a végkifejlet, és bőven akadnak benne meglepetések is.

És hogy van-e örök szerelem? Hogy összehoz-e egy tragédia két embert újra, és hogy lehet-e család egy, az apját sosem látott kisgyerek, egy megbántott és elhagyott szerelmes nő és egy híres sztár? Kiderül…
Kiadó: Ulpius-ház, 2013
300 oldal

Ára: 3499 Ft

Related Posts

Könyvajánló: Lesley Pearse: Bízz bennem

Lesley Pearse szeret írni, én pedig szeretem olvasni. Minden egyes könyve egy nagy utazás. Nem vidám, nem könnyű, de érdemes elmerülni benne.

Könyvajánló – Sylvia Day: Rabul ejtve

Végre itt a nemzetközi sikersorozat várva várt 4. része: Eva és Gideon szenvedélyes szerelmének története folytatódik!

Könyvelőzetes – Elisabeth Gifford: Elhallgatott szavak

Ha a legféltettebb titkainkat épp azoknak nem mondjuk el, akiket a leginkább szeretünk, vajon miben reménykedhetünk?

Könyvelőzetes – Colleen Oakley: Nem hagylak egyedül

Daisy Richmond gyermekkora óta tudja, hogyan szervezze az életét, még a mellrák sem zökkentheti ki. Tennivalói listájára a heti bevásárlás és a szakdolgozat megírása mellé…