Légy a Fishing főszponzora!

Visszalépett a Fishing on Orfű egyik főtámogatója. A már teltházas fesztivál mégsem búslakodik: a támogatói jegyeket elérhetővé teszi, a nagyszínpad nevét pedig megszavaztatja. Ezzel egyidőben a fesztivál a pécsi futball előtt tisztelegve középső helyszínét PMFC színpadra kereszteli.

30334_fishing_on_orfu_2015
Június 17-én indul a Fishing on Orfű, amelyre május elején már minden jegy elkelt. Az orfűi fesztivál már második éve elővételben teltházas, most mégis felszabadul párszáz jegy: az egyik távozó főtámogató számára félretett 300 db 3 napos bérlet szerdától bárki által megvásárolható lesz.

A szervezők nem hagyják név nélkül a nagyszínpadot. 2013-ben már elárverezték a fesztivál legnagyobb zenei helyszínének nevét, a befolyó pénzösszeget pedig jótékony célra fordították. A Fishing idén szavazást hírdet, így a publikum lehet a főszponzor, és döntheti el a 2015-ös nagyszínpad nevét. Egy szabály van: a nevet a fesztivál egyik idei patinás fellépője kell, hogy ihlesse! Íme pár tipp:
• Sika, kasza, léc nagyszínpad (Kispál és a Borz)
• Tudom, hogy szeretsz titokban nagyszínpad (HS7)
• Közelítő – távolító nagyszínpad (Isten Háta Mögött)
• Betyár a holdon nagyszínpad (Amorf Ördögök)
• Felhő nagyszínpad (30Y)
• Halleluja nagyszínpad (Quimby)
• Lehetek én is nagyszínpad (Vad Fruttik)
• Dob+Basszus nagyszínpad (Hiperkarma)
• Tebeléd nagyszínpad (Bëlga)
• Álomtégla nagyszínpad (Subscribe)
• Apuveddmeg nagyszínpad (Wellhello)
• Tudományos-fantasztikus nagyszínpad (Supernem)

A szavazás lebonyolításáról a fesztivál Facebook oldalán értesülhetnek az érdeklődők. A 300 db bérlet értékesítése június 3-án szerdán 12:00-kor kezdődik meg a Ticketportal országos hálózatában, valamint a ticketportal.hu oldalon. A szavazásban részt vevők között a szervezők 10 db 3 napos bérletet sorsolnak ki.

A Fishing on Orfű a harmadosztályba száműzött Pécsi Mecsek Futball Club előtt tisztelegve középső színpadát a patinás futballklubról nevezi el. A PMFC színpadon olyan független, leginkább az undergroundban tevékenykedő zenekarok lépnek fel, mint a Kipu, a Junkie Jack Flash, a Ricsárdgír, a Hollywoodoo, a Jazzékiel, a Grand Mexican Warlock, az Uzipov, a Blind Myself, az Apey and the Pea, a Téveszme, az AWS vagy a S O N Y A.

Related Posts

Itt a majdnem teltházas Fishing on Orfű zenei programja

A fesztivál fellépőinek bejelentésekor már majdnem teltházas a Fishing on Orfű. A szerdai nulladik napra – amelyen a Kispál és a Borz ad koncertet –…

Fishing tudnivalók fesztiválozóknak

A belépőjegy megvásárlása csak akkor jogosít a Fishing on Orfű fesztiválra történő belépésre, ha elfogadod a fesztivál jelen házirendjét és tudomásul veszed, hogy annak betartását…

Lassan összeáll a Fishing!

Természeten idén is már júniusban megkapjuk a kedvenc orfűi fiesztánkat: 2016. június 22. és 25. között, az utóbbi pár évben megszokottól eltérően egy héttel később…

Víziszínpaddal ünnepli a teltházat a Fishing

Csak úgy mint tavaly, idén is már elővételben elkelt az összes jegy a Fishing on Orfűre, pedig még tartogatnak meglepetéseket a szervezők.