Új köntösben az Alfa Fesztivál! – Tervezz pólót!

A fesztiválra várni kell még pár hónapot, de a szervezés már nagyban zajlik: április elején többek között elindult a fesztivál új weboldala. Az oldal dizájnos megjelnéssel és egyre több információval, érdekességgel és hírekkel várja a látogatókat. A honlapon, ahogy a Facebookon is már megtalálható a 4 új fellépő, és a jövőben is minden szerdán 4 további előadó nevét teszik közzé, így a fesztivál közeledtével folyamatosan rajzolódik ki a végleges program.

79743140220120515_alfa_2014

Hogy a hetek gyorsabban teljenek a nyárig, egy kis kreatív tervezésre invitálják a szervezők az érdeklődőket. „TERVEZD MEG AZ ALFA FESZTIVÁL HIVATALOS PÓLÓJÁT!” címmel indul pályázat, melyre várják a jobbnál jobb terveket. A részvételhez csupán be kell küldeni a tervezett mintát, feliratot, és a nyertes dizájnja kerül majd az augusztusi fesztivál hivatalos pólóira. A pályázatok leadására 2014. május 18-ig van lehetőség, további részletek pedig megtalálhatóak lesznek a Facebook oldalon: www.facebook.com/AlfaFesztival.

Az ígérethez híven, a fellépőkről és a programokról hétről hétre egyre több információt közölnek a szervezők, de az nem is kérdés, hogy számos színvonalas, pörgős zenekar szórakoztatja majd a fesztiválozókat Várpalotán.
A könnyebb műfajok kedvelőinek örömére idén fellép a Kiscsillag valamint a Paddy and the Rats. Az előbbi forntemberét, Lovasi Andrást kérdezték a fesztivál fellépésekről: „Fesztiválon fellépni a zenélés egyik igazi élményét adja mind a hallgatónak, mind a muzsikusnak. Ilyenkor szemtől szembe találkozhatunk a közönségünkkel, együtt bulizhatunk és megpróbálhatjuk átadni, amit a dalok nekünk jelentenek. A Kiscsillaggal sok mindent tervezünk a 2014-es évre, és a nyarat záró Alfa Fesztivált különösen várjuk.”
Akik a zúzós koncerteket kedvelik, számukra is a megszokott hangulatot ígéri többek között Deák Bill Gyula vagy a Road zenekar. „Sose szerettünk volna olyan zenekar lenni, akiket csak posztereken láthat a közönség” – monda Kádár Imre, a Road gitárosa. „Szeretünk a koncertek után találkozni a rajongókkal, aláírunk pólókat és bögréket, fotózkodunk mindenkivel, ha megkérnek rá. Úgy látjuk, hogy a jó közönség-zenekar kapcsolat záloga a kommunikáció, és ehhez a fesztiválok egy nagyon jó lehetőséget kínálnak.”
A héten jelentettek be 4 további zenekart, ők pedig a Depresszió, az Auróra, az EDDA és az Alvin és a Mókusok. Róluk és a a fesztivál többi programjáról minden információ elérhető a hivatalos honlapon, a www. alfafesztival.hu-n.

A felsorolt előadók tehát már biztosan ott lesznek Várpalotán, ahogy Sub Bass Monster, az Intim Torna Illegál és még sokan mások.
A szervezők idén is mindenkit szeretettel várnak az Alfa Fesztiválra, a programokról és a helyszínről a megújult honlapon folyamatosan tájékozódhatnak az érdeklődők, és a Facebookon is érdemes követni az eseményeket.
Auguszutus 28-30., Várpalota, Cseri Parkerdő – ALFA FESZTIVÁL!

ALFA – Ahol a fesztivál kezdődik.

 

Related Posts

Három hét múlva Alfa Fesztivál!

Egész pontosan 3 és fél hét a nagy nyárbúcsúztató programjáig: augusztus 28. és 30. között mindenkit vár az Alfa Fesztivál Várpalotán! A természet lágy ölén,…

Viharos rajtot vett a FEZEN

Viharral és rock n’ rollal indult a 18.-ik FEZEN Fesztivál. Bár a természet másként akarta, a fesztivál személyzete és a fellépők nem hagyták, hogy a…

Idén szezonnyitó az Alfafesztivál!

Jöjjenek hát a legfontosabb infók dióhéjban: 1. Igen, lesz Alfa Fesztivál 2016-ban és igen, Várpalotán lesz, az eddigi helyszínen! Ahogy a képen is láthatjátok az…

Pünkösdi ajándék: Alfa Fesztivál Mindenkinek

Idén Pünkösdkor duplán lesz mit ünnepelni, hiszen május 22-én nyitja kapuit az Alfa Fesztivál. A 2015-ös év szezonnyitó 3 napos eseményén egymás után lépnek majd…