Közép-Európa legnagyobb kozmetikai vállalatává akar válni a Farmec

Először mutatta be Magyarországon a hazánkban is elérhető Gerovital termékcsaládot Románia legnagyobb kozmetikai gyártója, a Farmec. A márka sikertörténete az egyedülálló természetes összetevőinek, a professzionális kutatómunkának és a folyamatos fejlődésnek köszönhető

Gerovital-Plant

A 120 éves múlttal rendelkező romániai kozmetikai vállalat termékei több mint 20 országban elérhetőek, hazájában pedig a nagy nemzetközi márkák megjelenése ellenére évek óta töretlenül piacvezető.
A nemzetközi díjakat elnyerő cég 35 éve saját kutatás-fejlesztés részleggel rendelkezik, ahol folyamatosan új eljárásokon és alapanyagokon dolgoznak. Kiemelkedő laboratóriumi munkájuk eredményeként a vállalat elsők között használta a számos kozmetikum egyik alapvető összetevőjének számító hialuronsavat. Népszerűségét és szakmai elismertségét alátámasztja, hogy több áruházlánc sajátmárkás termékeinek beszállítójaként is jelen van a piacon.

Professzionalizmus és alázat

A gyógynövények évszázadok óta ismert jótékony hatását a legmodernebb kutatási eredményekkel ötvöző készítmények egyedülálló összetevőit a Farmec laboratóriumának vezetője, Sofia Irmie mutatta be.

Gerovital-Plant-Tratament- (2)

A Gerovital Plant bőrápoló termékcsalád az évtizedes kutatómunka eredményeként kifejlesztett organikus havasigyopár-kivonatot tartalmazó formulának köszönheti nemzetközi sikerét. A keratinban és vitaminban gazdag Tratament hajápolók és samponok a kozmetikai termékek és a gyógyszerészeti készítmények határán helyezkednek el, így megoldást kínálnak a fejbőr és a haj problémáira. A kifejezetten problémás bőrre kifejlesztett Stop Acnee készítmények a bőrirritációt gátló Boswelia serrata-kivonatnak köszönhetően klinikailag bizonyítottan 83 százalékos hatékonysággal kezelik az aknés bőrt.

A tudományos háttér

A Farmec a gerontológia anyjaként számontartott prof. dr. Ana Aslan védjegyének kizárólagos tulajdonosa, a világ első anti-age krémek, a Gerovital H3 készítményeknek és emulzióknak gyártója. Az öregedés elleni termékcsalád gyártása már 1967 óta töretlenül zajlik, a termékek összetevői között megtalálható a kakaóvaj, avokádó olaj kivonatok és az uborka-kivonat is. A termékcsalád egyik fő alkotóeleme a leghatékonyabb antioxidáns hatású enzimként ismert szuperoxid-diszmutáz (SOD), amely védi a sejteket az oxidációt okozó stressztől és óvja a bőr rugalmasságát.

“Laboratóriumunkban folyamatosan a természetes alapanyagok használatának új módjait kutatjuk, a hipoallergéneket és a tartósítószereket pedig elkerüljük. Követjük a modern szépségipar professzionalizmusát, azonban nem felejtjük el az évszázados hagyományok iránti tiszteletet sem” – hangsúlyozta a laboratórium vezetője. A szakértő kiemelte, hogy a megfelelő kozmetikumok kiválasztásához egy speciális bőrtípus vizsgálat elvégzését ajánlják, ugyanis elsősorban a saját adottságoknak megfelelő hatóanyagú ápoló termékek garantálják a szép és egészséges megjelenést.

A Gerovital termékek hazai forgalmazója, Tóth Balázs többek között a márka magyarországi fogadtatásáról is beszélt. “A termékek sikerét mi sem mutatja jobban, mint az, hogy szeptemberben megnyílt az első Gerovital márkabolt Budapesten, a Corvin pláza közvetlen szomszédságában” – nyilatkozta a szakember.

A dinamikusan fejlődő Farmec célkitűzése, hogy a minőségi természetes alapanyagoknak, az egyedülálló laboratóriumi háttérnek, valamint a folyamatosan bővülő termékkínálatnak köszönhetően a magyarországi piacon is növekedjen.

 

Related Posts

Nem csak a húszéveseké a világ – Luxus felsőfokon a Gerovital termékeivel

Bár a 21. században a „most azonnal” felfogás jellemzi a külsejükön változtatni kívánó hölgyek legtöbbjét, szerencsére akadnak még olyanok, akik szépségük megtartása érdekében nem folyamodnak…

Rákkal diagnosztizáltak…Hogyan tovább? Mik legyenek az első lépéseink?

Természetes, hogy egy rosszindulatú daganat híre mindenkit letaglózhat, holott hazánkban évente körülbelül 70.000 embernek kell szembenéznie a rák diagnózisával. Nem meglepő, hogy egy ilyen rossz…

Zöld színnel a fenntarthatóságért és a tudatosabb döntésekért

Egyedi zöld színt vezet be termékein a kulacsokat és Microdrinkeket forgalmazó Waterdrop vállalat. A feltűnő, élénk színnel a vállalat kifejezi elköteleződését a környezetvédelem és fenntarthatóság…

10 tipp, hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket

Gyorsan változó világunkban, ahol a gyerekekre nap mint nap számos kihívás vár és könnyen elfoghatja őket a bizonytalanság érzése, az önbizalom az egyik legnagyobb ajándék,…