Könyvajánló: Victoria Jordan Stone: A világ legjobb masszázstechnikái

A masszázs a legrégebbi gyógyeljárások közzé tartozik. Nem tudjuk, ki volt az első, aki alkalmazta, de feltételezhetően az emberek ösztönösen kezdték el először önmagukon, majd egymáson gyakorolni.

835992_5

Amikor megfájdul valamink, ösztönösen is odakapunk, dörzsölni, simogatni, nyomkodni kezdjük. Ezek a mozdulatok tekinthetők a masszázs alapjának, mely gyógyító hatásának és erejének felismerése után elindult hódító útjára.

Az érintés az egyik legmélyrehatóbb érzékünk, s nyugtatóképessége szinte végtelen. Ez a csodálatos, gyakorlatias útmutató megtanít arra, hogyan alkalmazzuk szakszerűen más kultúrák hihetetlen, egzotikus masszázs- és testmunkatechnikáit relaxálásra, stresszoldásra és egészségjavításra.
A könyv a svédmasszázs, a forró lávaköves masszázs,a thai jóga masszázs, a reflexológia, a lomi lomi, a tantsu a polaritás és a shiacu rejtelmeibe vezeti be az olvasót, és tanítja meg az alapjaira.

Kiadó: GABO KÖNYVKIADÓ ÉS KERESK.KFT.
Oldalak száma: 256
Borító: PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
ISBN: 9789636895280
Kiadás éve: 2011

Related Posts

Könyvajánló – Nicola Yoon: Minden, minden

A Minden, minden egy érdekes alaphelyzetre építve indít, talán még az írásmódot is lehet szokatlannak nevezni, a sok kis apróság közbevetése miatt, ám sajnos a…

Harry Potter – Mágikus tárgyak színezőkönyv

A Harry Potter színezőkönyv, a Mágikus lények, valamint a Helyek és karakterek után itt a Mágikus tárgyak színezőkönyve. A sorozatot mind a gyerekek, mind a…

Könyvajánló – Karen Harvey: Arcfestés

Több mint 30 mintát mutat meg a kötet, lépésenként illusztrált, könnyen követhető leírásokkal, amelyek bármilyen gyermekrendezvényre, vagy éppen a közelgő halloween-re örömöt okozhatnak a gyerekeknek.

Jay Barbree: Neil Armstrong – Az első ember, aki a Holdra lépett

Neil Amstrong az egész világot érdekelte. Ő pedig egy visszahúzódó, szerény emberként keveset adott magából. Ez a könyv azokról az életeseményekről beszél, amit mindig szerettünk…