Alkoss szabadon a Samsung Galaxy Note8-cal!

Az Infinity Display, az okosabb S Pen és az optikai képstabilizátoros duál kamera segít, hogy az életben és a munkában is többet érj el!


A Samsung bemutatta a Galaxy Note8-at, a Note széria új generációját, amelyet azoknak terveztek, akik szeretnének kötöttségek nélkül alkotni. A Galaxy Note8 az elődjénél nagyobb Infinity Display, határtalan kijelzővel érkezik, ennek ellenére kényelmes egykezes használatot biztosít. A személyre szabott kommunikációt a készülékhez tartozó S Pen biztosítja, míg a Samsung eddigi legjobb okostelefon kamerájának köszönhetően a Samsung Galaxy Note8-cal lenyűgöző fotók készíthetők. A Galaxy Note8-at a felhasználók igényei és életmódja alapján tervezték meg.
„Nagyra értékeljük a Note-közösség elkötelezettségét a készülékcsalád mellett. Folyamatos inspirációt jelentettek számunkra, a Samsung Galaxy Note8-at nekik terveztük – mondta DJ Koh, a Samsung Mobilkommunikációs üzletágának elnöke. – Az Infinity Display, határtalan kijelzőtől kezdve, az okosabb S Penen keresztül, a minden eddiginél erősebb duál kameráig a Galaxy Note8 minden elemével segíti a felhasználókat olyat alkotni, amiről korábban nem gondolták, hogy lehetséges.”
„A magyarországi okostelefon-piacon tapasztalható komoly gyártói verseny ellenére is évek óta stabilan őrizzük piacvezető helyünket, de még ennél is fontosabb, hogy a prémium árkategóriájú készülékeink egyre nagyobb arányt képviselnek a hazai értékesítésünkből. A Note8 bevezetésével ez a szegmens most egy újabb készülékkel bővül, reményeink szerint, még tovább erősítve az elégedett és lojális Samsung felhasználók népes táborát” – mondta el Kunos Balázs, Samsung Electronics Magyar Zrt. mobil üzletágának vezetője.
Emellett azok a magyar vásárlók, akik előrendelik az új Galaxy Note8-at az ajánlatban résztvevő partnereken és viszonteladókon keresztül, egy Samsung DeX dokkolót kapnak ajándékba. A Samsung DeX dokkolóval összekapcsolható a telefon az asztali gépek monitorával, billentyűzetével és egerével, így az okostelefon használata számítógép-élménnyé válik. A Samsung DeX dokkoló segítségével a felhasználók szerkeszthetik dokumentumaikat, kivetíthetik prezentációikat, játszhatnak, kapcsolatba léphetnek a barátaikkal és közvetlenül is megtekinthetik a Galaxy Note8-on lévő tartalmakat egy nagyobb kijelzőn, így a munka és a mindennapok is egyszerűbbé, gyorsabbá és okosabbá válnak. Az új User Interface-nek (UI), amely megkönnyíti az applikációkhoz való hozzáférést és a multitaskingot, valamint a teljesítmény és a szórakoztató célú applikációk, illetve szolgáltatások terén is megnövelt energiatakarékosságnak köszönhetően a felhasználók a maximumot hozhatják ki a Galaxy Note8-ból a DeX dokkolóval.
A Samsung 2011-ben mutatta be a Note-szériát. Azóta a Note-ok ismertetőjegyének számító kiszélesített képernyő és az S Pen köré valódi rajongói közösség szerveződött. A Samsung piackutatása szerint a Note-felhasználók 85 százaléka büszke a Note készülékére és ajánlja is barátainak, 75 százalékuk pedig állítja, hogy ez az eddigi legjobb telefonja.
Élvezd és alkoss jobbat az Infinity Display, határtalan kijelző segítségével!
A Galaxy Note8 minden eddiginél nagyobb képernyővel rendelkezik a Note-készülékek között, keskeny kialakítása miatt mégis kényelmesen elfér egy kézben is. A 6,3 coll méretű Quad HD+ Super AMOLED Infinity Display, határtalan kijelzőn több látszik egyszerre, így kevesebbet kell görgetni. A Galaxy Note8 nagyobb felületet biztosít a videónézéshez, olvasáshoz és rajzoláshoz – ez teszi egy valódi multitasking telefonná.
A Note-felhasználók a Multi Window-nak köszönhetően régóta többre képesek. A Galaxy Note8 az új Alkalmazáspár funkcióval lehetővé teszi két tetszőleges applikáció egy időben történő futtatását az Edge-panelen. Nézz videót, miközben a barátaiddal beszélgetsz, vagy kezdeményezz egy konferenciahívást úgy, hogy közben a naptárad is nyitva van előtted!
S Pen: A kommunikáció új formája
Az S Pen a Note-széria bevezetése óta a készülékek meghatározó kiegészítője. A Galaxy Note8 továbbfejlesztett S Penje teljesen új távlatokat nyit az írásban, a rajzolásban, a készülékkel való interakcióban és a barátok közötti kommunikációban. Az új S Pen finomabb heggyel, továbbfejlesztett nyomásérzékelővel és olyan funkciókkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik, hogy a felhasználók úgy fejezzék ki magukat, ahogy más elektronikus tollal vagy okostelefonnal eddig nem volt lehetséges.
Ha a szöveg már nem elég, az Élő Üzenet alkalmazással lehetőséged van megmutatni személyiségedet és igazán kifejező történeteket mesélhetsz. A Galaxy Note8 segítségével mostantól animált szöveget vagy rajzolt tartalmakat is meg tudsz osztani minden olyan platformon, amely támogatja az animált GIF-ek (AGIF) megjelenítését. Az S Pennel a kommunikáció teljesen új módja nyílik meg: élethű, érzelmekkel teli kapcsolatot teremt, ami életre kelti az üzeneteket.
Az Always On képernyő lehetővé teszi, hogy a felhasználók minden értesítést lássanak, anélkül, hogy fel kellene oldaniuk a telefonjukat. Ez a funkció a Galaxy Note8-ban még többre képes! A Jegyzet a kikapcsolt képernyőn funkciósegítségével akár százoldalnyi jegyzet is készíthető, melyek kitűzhetők az Always On képernyőn, később pedig ugyanitt közvetlenül is szerkeszthetők.

Related Posts

A Huawei bemutatta a Mate 10-et és a Mate 10 Pro-t

A világ leggyorsabb okostelefonjai mesterséges intelligencia vezérelt funkciókkal debütálnak!

Samsung S-Drive: megnyílt a világ első drive-through szervizpontja Magyarországon

Új fejezetet nyit a Samsung az ügyfélkiszolgálás történetében a világ első drive-through szervizpontjának létrehozásával, ahol a felhasználók gyorsan és kényelmesen vehetik igénybe a Samsung szervizszolgáltatásait.…

A lehetőségek végtelen tárháza – megérkezett a Samsung Galaxy S8 és S8+

A Samsung Electronics bemutatta új Galaxy S8 és S8+ okostelefonjait, amelyek a lényegében keretmentes kialakításukkal áttörik az okostelefonok megszokott határait, miközben számos új szolgáltatást kínálnak.…

Magyar módszer segítségével változtatja meg milliók életét a Samsung

A Samsung legújabb innovációja, amelyet egy magyar kutatócsoport módszerét használva fejlesztett, színtévesztő emberek millióinak életminőségét fogja jelentősen javítani. A SeeColors a világ első olyan mobilalkalmazása,…