54 000 palack vitaminitalt adományoztak

Több mint 7 millió forint értékben adományozott vitaminitalt az akasztói R-Water Kft. a Máltai Szeretetszolgálatnak. Az adomány rászoruló családokhoz, idősotthonokhoz, hajléktalanszállókhoz és gondozókhoz jut el országosan.
Összesen 50 raklapnyi vitaminitalt juttatott el a Máltai Szeretetszolgálathoz az akasztói R-Water Kft. A hatalmas mennyiségű adomány mintegy 54000 palackot jelent, körülbelül 7 millió forint értékben. A vitaminitalok C és D-vitaminos, B-vitaminos és multivitaminos kiszerelésben kerültek a szeretetszolgálat kecskeméti raktárába.


– Szeretnénk hangsúlyozni a jelenlegi helyzetben az összefogás fontosságát. Számos adomány érkezik az egészségügybe, a kórházakhoz, ugyanakkor sok segítségre van szüksége azoknak, főleg a vidéki Magyarországon, akiknek tartalékok híján akár a gyermekek étkeztetése, illetve a vitaminpótlás gondot okozhat. Őket és a szociálisan rászorulókat szeretnénk támogatni – mondta Nagy Ervin, az akasztói R-Water Kft. tulajdonos-ügyvezetője.
– Az adományt Bács-Kiskun, Csongrád és Békés megyében juttatja el a rászoruló embereknek a karitatív szervezet, szükséget szenvedő családok, intézményekben élő idősek, hajléktalan emberek részesülnek az adományból – mondta Romhányi Tamás, a Máltai Szeretetszolgálat kommunikációs vezetője.
Az R-Water Kft. magyar vállalkozásként már korábban is támogatott óvodákat, iskolákat és különböző szervezeteket. Termékeiket elsősorban az aktív közönség vásárolja. Legújabb termékfejlesztésük egy innovatív immunrendszert erősítő vitaminital, amelyből jelentős tételt a jelenlegi adományozás keretei között is biztosítottak a Máltai Szeretetszolgálaton keresztül a rászorulóknak.

Related Posts

Köszönjük, hogy mész

5 millió forint értékű adományt jutatott el a Scitec a frontvonalban lévők megsegítésére Nagyszabású támogatói programot indított el a sport-táplálékkiegészítőket gyártó Scitec a koronavírus helyzetre…

A Harley Davidson Budapest átadta a Cipősdoboz adományokat

A Harley csapata büszkén adta át a Cipősdoboz akció keretén belül összegyűjtött csomagokat, adományokat a Baptista Szeretetszolgálat Tündérének hétfőn a Deák téren lévő Cipősdoboz Várban.

A Harley-Davidson Budapest cipősdoboz akciója

A Harley-Davidson Budapest idén csatlakozott a Babtista Szeretetszolgálat jótékonysági akciójához, a „Cipősdoboz akcióhoz”, amely a szegény sorsú kisgyermekek Karácsonyát kívánja szebbé tenni.

Rákkal diagnosztizáltak…Hogyan tovább? Mik legyenek az első lépéseink?

Természetes, hogy egy rosszindulatú daganat híre mindenkit letaglózhat, holott hazánkban évente körülbelül 70.000 embernek kell szembenéznie a rák diagnózisával. Nem meglepő, hogy egy ilyen rossz…