A Wasabi Kht. új videója

A Wasabi Kht. hazai rockzenekar, melyet Nagy Gábor, a Zanzibár egykori gitárosa alakított 2010-ben. Új videójuk, az „Aranyat ér” most jelent meg a piacon.

A Wasabi Kht. új videója
A Wasabi Kht. új videója

Az együttes öttagú – Nagy társai dzsessz-képzettségű Hajdú Nelli énekesnő, a már több hazai formációból ismert Hain Réka basszusgitáros, Bodzsár Tamás trombitás-billentyűs, valamint Kludovácz Csaba dobos.

„Egy év alkotómunkája, elszántsága és az együttzenélés örömébe vetett hite mára azt eredményezte, hogy büszkén kijelenthetjük: zenekar vagyunk, dalokkal, koncertekkel és tervekkel.” – olvasható a Wasabi Kht. internetes oldalán. S valóban: az együttes – melynek dalai egyszerre merítenek a gitárpopból, a folkból, a jazzből és az elektronikus zenéből – bő egy év alatt teljes repertoárt állított össze, s túl van már több klub- és fesztiválfellépésen is, valamint elkészítette első videoklipjét a Hol halnak meg a galambok? című számhoz.

Több ízben is játszottak már a Kiscsillag, a Magashegyi Underground, és a Carbonfools előtt, felléptek már számos fesztiválon (Pafe, Fishing on Orfü, Veszprémi Utcazene, Sziget), és egyéb rendezvényeken (Magyar Dal Napja, Hangfoglalás, Szerencse Szombat).

Új videójuk, az „Aranyat ér”

Fotó: wasabi

Related Posts

És itt van a Sziget fesztivál nulladik napi programja!

A Sziget fesztivál idei nulladik napján, augusztus 6-án a „Fesztiválköztársaság” átalakul Csodaországgá, melynek közepén, a Nagyszínpadon a Quimby egy ide komponált, egyszeri és megismételhetetlen világot…

Megújul a Sziget Fesztivál az idén

Nemzetközi trendekhez igazodva a látványra kíván a korábbinál is nagyobb figyelmet fordítani idén a Sziget, amely augusztusban több új helyszínnel jelentkezik.

A zene szárnyain – swing és gospel Vácon és Bánkon

2013. júniusában igazán különleges programban lehet része a jazzkedvelő közönségnek Vácon és Bánkon. A Jazz and gospel – A zene szárnyain 2013. június 29-én egy-egy…

Nyitnak a budapesti koncerthelyek!

Régi kedvencek nyitnak a napokban és újak is csatlakoznak melléjük néhány pillanaton belül. Lássuk, mivel készülnek a legnagyobb szabadtéri szórakozóhelyek!