Nyitnak a budapesti koncerthelyek!

Régi kedvencek nyitnak a napokban és újak is csatlakoznak melléjük néhány pillanaton belül. Lássuk, mivel készülnek a legnagyobb szabadtéri szórakozóhelyek!

Nyitnak a budapesti koncerthelyek
Nyitnak a budapesti koncerthelyek

Zöld Pardon

Nyitóbuli: április 18.

Mi lesz? PASO

Helyben futó gyakorlatokkal indul az idei szabadtéri szórakozószezon, ami nem is baj, hiszen zöldek a levelek, zöld a pardon, ahol minden eddiginél jobb felhozatallal készülnek a kedves vendég maximális elégedettségének érdekében.

Április 20-án máris a N.O.H.A. pörgeti fel a tavaszt, később azonban olyan nevek is bekacsintanak, mint a Testament (június 24.), DJ Shadow (július 16.) és a Front Line Assembly (augusztus 14.). És ami a legszebb, ők 800 forintért lesznek láthatóak. Hát mi ez, ha nem egy visszautasíthatatlan ajánlat?

Kik jönnek még? Subscribe, Omen, Esti Kornél & Charlotte DJ szettje a The Subways-ből, DSP & Killakikitt, Alvin és a Mókusok, VHK, The Grenma, Our Youth, Ganxsta Zolee és a Kartel, Anti Fitness Club, ByeAlex, Background, Junkies.

Budapest Park

Nyitóbuli: április 25.

Mi lesz? Irie Maffia-lemezbemutató. Április közepén kerül a boltokba az Irie Maffia új,Nagyon jó lesz című albuma. “A lemez mind a koncerteken, mind a klubokban nagyot fog szólni” – állítja a zenekar az egyszerre maffiás és korszerű anyagról. A Park nyitásán élőben lehet tesztelni, méltó lesz-e a címéhez.

A Park egyébként idén nagyon nagyot szeretne durrantani, erre pedig minden esélye meg is van, hiszen bármennyire is hihetetlen, de már biztos, hogy június 17-én fellép a Paramore, július 30-án pedig az Anthrax, de belefuthatunk majd Quimby-, Nouvelle Vague- és Boban Markovic-bulikba is a nyár elejéig.

Kik jönnek még? Kultur Shock (USA), Supernem, Brains, Punnany Massif, Zagar, Hősök, Ocho Macho, Hooligans, Majka, Curtis, BLR, Kaukázus.

Holdudvar

Nyitóbuli: április 19.

Mi lesz? Barabás Lőrinc, Marge, TMX. Tizenegyedik alkalommal nyitja meg kapuit a változatos, korszerű zenei felhozatallal, gasztronómiai kalandokkal és művészi élményekkel szolgáló szabadtéri szórakozóhely. Az április 19-i megnyitón Barabás Lőrinc trombitás, a több hazai formációban éneklő Marge és TMX, a Kollektíva dj-je egy exkluzív programmal várja az érdeklődőket. Másnaptól pedig a jó öreg Holdudvar-partisorozat veszi kezdetét, avagy eszméletvesztés a Margitszigeten: indul!

WNDRLND

Nyitóbuli: április 26.

Mi lesz? Flyer-versennyel és kreatív-hedonista partival nyitja meg kapuit a margitszigeti Holdudvar tőszomszédságában a belvárosi romkocsmák lazaságát, a budapesti galériák vizuális gazdagságát és válogatott zenei kalandokat kínáló urbánus klubok hangulatát egységesen képviselő szórakozóhely, a WNDRLND.

A hely maga egy kreatívsziget, amely teret kíván adni tehetséges, fiatal alkotóknak és azoknak a kiszakadni és szórakozni vágyó budapestieknek és külföldieknek, akik belefáradtak az egytónusú dizájnbárok világába. Nem egy aktuális vizuális trendet követ, hanem azok az alkotók határozzák meg hétről hétre az arcát, akik maguk meghatározó szereplői a magyar vizuális kultúrának.

ChaChaCha Cabrio

Nyitóbuli: április 26.

Mi lesz? Ace Ventura. De nem az az Ace Ventura. Ellenben ő is merész, és olyan lemezeket pakol, amire egy rossz szavunk nem lehet. 2007-ben is a VégrePéntek! jóvoltából hallhattuk az izraeli psytrance szcéna őstehetségét, akkor a Royalban. Ez alkalommal egy háromórás szettel érkezik a Cha-Cha-Cha teraszára. Programja mint rendesen, most is egy live acttel indul – aki már hallotta, tudja, hogy Yoninak mindig sikerül meglepni a közönséget: szinte mindig előkerülnek soha nem hallott szerzemények. Utána pedig aktuális kedvenceiből pakolgat majd: biztosan nem fogunk csalódni az ízlésében.

A warm-upról a biztos kezű Tsubi gondoskodik majd – érdemes korán érkezni! Ace Ventura után a nagy visszatérő Wegha folytatja a sort, aki újabban kifogyhatatlan a friss, büntető psytrance-ekből. A belső teremben Josko és Naga technóval oldják a feszültséget.

Kobuci Kert

Nyitóbuli: április 19.
Mi lesz? Budapest Nu Folk Revolution, Ferenci György és a Rackajam
Minimum fergeteges szezonnyitást ígér a Kobuci Kert, amit illik el is hinni nekik, hiszen már az első nap két koncertet kap az ember a 800 forintos belépőért cserébe. A hangulat, az italok és az ételek a régiek, szóval továbbra sem nagyon lehet majd mellényúlni a Kobucival.

Forrás: player.hu
Fotó: Szauer Lilla

Related Posts

És itt van a Sziget fesztivál nulladik napi programja!

A Sziget fesztivál idei nulladik napján, augusztus 6-án a „Fesztiválköztársaság” átalakul Csodaországgá, melynek közepén, a Nagyszínpadon a Quimby egy ide komponált, egyszeri és megismételhetetlen világot…

Idén is lesz, idén is fergeteges – Balaton Sound

A fesztivál még méltó követője idősebb – Volt, Sziget, Félsziget – testvéreinek, sőt már élete első évében fergeteges sikert aratott, nem hagyva kétséget egyetlen igazi…

Ezekkel indul a FEZEN: Deeep Purple, Fear Factory és a többiek

Azt, hogy a székesfehérvári FEZEN evolúciója csodával határos mértékben felgyorsult, az elmúlt évek kiválóan bizonyították, azt pedig, hogy ez a fejlődés idén is folytatódik, azt…

A Depeche Mode végre Budapesten

A Depeche Mode tagjai, akik dalaikkal újradefiniálták a zenei hangzást, bejelentették, hogy jövő nyáron új turnéra indulnak, amely kétségtelenül az egyik legjobban várt zenei esemény…