Vörös ajkak és V8-as vasak hódítanak a Monostori Erődben

Dudaszóval és gumicsikorgással kísért, óriási amerikai piknik, természetes szépségekkel és custom lányokkal, élő bikákkal és hajnalig tartó rock and roll-lal! Beröffent és sebességbe kapcsolt az ország legnagyobb amerikai autós találkozója, a Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivál! Valami Amerika!

NAAF_01Corvette, Lincoln, Mustang, Chevrolet, Chrysler, Dodge, Cadillac, GMC, Buick.. – ami csak szem szájnak ingere, lehet válogatni a szebbnél szebb járgányok között. A veterán autóktól a modern sportkocsikig, a szexi amerikai zászlós bikiniktől az Elvis Presley sérókig, színes társaság és különleges négykerekűik alkotta fesztiválhad vette be a Monostori erődöt.
Az erőd védelmező falai között egy óriási amerikai piknik vette kezdetét pénteken. A kapun egymás után gördültek be az amerikai nagyvasak és táboroztak le, szaporodtak a sátrak és a vidám csapatok alkotta szubkultúrák. Vakító napsütés és kék ég fogadta az amerikai autók szerelmeseit, akik felkészülten érkeztek, fokozatosan előkerültek a műanyag, felfújható medencék és az ácsi tűzoltóság jóvoltából hűs vízzel teltek meg.
Csikorgó kerekek, gumifüst és táncoló autók a betonplaccon. Délutántól egészen hajnalig ment a driftelés, folyt az őrület, durrantak el a gumik. A német Európa bajnok LowRider csapat bemutatóját tátott szájjal nézte a közönség.
Bikák és riderek a porondon, a kék és piros félhold gyűrűjében az állati és emberi erők csaptak össze a délután folyamán. Az első bika, Ice coffee, már az elején megmutatta, hogy milyen veszélyes is lehet ez a sportág. A hátáról levetette a ridert, majd a bohócok, hárman is alig bírtak vele, a bikától való eltávolodás is majdnem 8 másodpercig tartott. Persze láttunk tökéletesen kivitelezett ride-okat, vakmerő mutatványokat és a show-nak még nincs vége. A megmérettetés folytatódik szombaton, 18 órától kezdetét veszi az Európa bajnoki döntő! A Monostori Erődben eldől, hogy ki lesz a bajnok, ki lesz 2015-ben az övcsat tulajdonosa.
Este a gázpedálról a táncparkettre lépett fesztiválozók fék nélküli rock and roll buliba kezdtek. A hangulatot a Prison Band alapozta meg, a pöttyös rock and roll szoknyákba öltözött csinos lányokat vidáman pörgették az Elvis Presley-re hajazó férfiak. Majd következett az Elvis Presley emlékest, ahol a Flying Times zenekar 3 kiváló énekessel karöltve elevenítette fel a rock and roll királyának életművét. Mr. Crazy Cat, Elvis by Fly és Ed Philips hangján keresztül szólaltak meg az örökzöld slágerek, a buli, ahogyan azt kell, hajnalig tartott.
A hétvégén tovább dübörög a buli, bárki belekóstolhat az amerikai életérzésbe Komáromban, a 14. Nemzetközi Amerikai Autó Fesztiválon.

Related Posts

Amerikai autók, Enduro Bajnokság és Rednex Komáromban

Már izzítják a V8-as vasakat, hétvégén kezd a 18. Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivál Az amerikai autósok, az extrém endurosok és a freestyle motocrossos fenegyerekek is…

Vakmerő rodeósok az erődben az amerikai autók árnyékában

Autós őrület, benzingőz, lélegzetelállító amerikai autók, rock and roll koncertek, hajnalig tartó bulik – augusztus 14. és 16. között hamisítatlan amerikai életérzés fog uralkodni a…

2015-ben újra Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivál Komáromban

Szemet gyönyörködtető, dögös autók a tengerentúlról, szexi lányok Magyarhonból, gumifüst és motorzúgás, őrült rodeósok, klasszikus rock és country dallamok és vidám hangulat – 2015 nyarán…

A 13. Nemzetközi Amerikai Autós Fesztivál programjai

Low Rider és Big Foot – a táncoló autóktól az óriásokig – Az autócsodák szerelmesei egyértelműen izgatottan várják a Fesztivált augusztusban, azonban érdemes a felvonuláson és…