Együttműködési megállapodást kötött az FC Barcelona és a Panasonic

Nemzetközi együttműködési megállapodást írt alá az FC Barcelona és a Panasonic Corporation, amelynek értelmében a japán cég a klub hivatalos partnere lesz, marketing és promóciós jogokat kap az elkövetkező három évre.

LLIGA DE CAMPIONS - 1/8 TORNADA - FC BARCELONA - AC MILANA 2016-ig érvényes megállapodás eredményeként a Panasonic egy sor reklámjogot megszerez, ideértve többek között a márkák együttes használatának jogát, így a Barça vizuális anyagait a Panasonic is használhatja a jövőben, és részesül a klub szponzorprogramjának előnyeiből. A Panasonic a jövőben a klub hivatalos partnerének nevezheti magát, és az FC Barcelona hivatalos televíziómárkája lesz.
A japán cég a globális kereskedelem területén is együttműködik majd az FC Barcelonával, és a VIERA televíziókat az „FC Barcelona hivatalos televíziómárkájaként” fogja reklámozni. A megállapodás szerint többek között a klub meccseit 3D formátumban közvetítik a boltokban, üzletek kirakataiban, és termékmarketing-kampányok során feltüntetik a Barça képét és logóját a cég honlapján és Facebook profilján is.
Az FC Barcelona a világ egyik legsikeresebb és legnépszerűbb futballcsapata, a VIERA pedig a televíziók piacán törekszik vezető szerepre – ez a fontos párhuzam az alapja a két fél együttműködésének.

Related Posts

Egy legenda visszatér: a Technics lemezjátszót dobott piacra!

A Technics legújabb közvetlen hajtású lemezjátszó rendszerei, az SL-1200GR és az SL-1210GR új fejezetet nyitnak a zene történetében

A Panasonic elérhetővé tette a Netflix hozzáférést

A Panasonic bejelentette, hogy a 2014 és 2016 között gyártott televízióin is elérhető az online videószolgáltatást nyújtó Netflix. „Azoknak a felhasználóknak, akik olyan prémium márkát…

Sosem látott képek kerültek elő az Aranycsapatról

Kincset rejtettek a Kozák Lajos sportfotós hagyatékából előkerült tekercsek. 

A Magyar Labdarúgás Napja az Óbudai Kulturális Központ Civil Házában

A Magyar Labdarúgás Napját rendezi meg az Óbudai Kulturális Központ Civil Háza (1032 Budapest, Kolosy tér 2.)  2013. november 23-án.