A Panasonic új LUMIX fényképezőgépei

A Panasonic új LUMIX fényképezőgépeket mutatott be: a TZ55, az SZ8 és az LZ40 készülékeket. Kivételes képminőség, kreatív funkciók, ultra-széles látószög és kimagasló hálózati integráció jellemzi őket. 

666-Panasonic-Lumix-TZ60_61_ZS40s_slantjpg_1388746220

A TZ55 zsebben is elfér, kiváló képminőséget, Full HD videofelvételi lehetőséget és sokoldalú funkciókat kínál bármilyen körülmények között. A Panansonic új LUMIX LZ40-es fényképezőgépe erőteljes zoommal rendelkezik és széles látószög mellett is képes jó minőségű képeket készíteni – teljesítménye és sokoldalúsága miatt a igényes amatőr fotósok kedvence lehet. A LUMIX SZ8 stílusos, kiváló hálózati integrációval rendelkező kompakt fényképezőgép, amely a mindennapos fotózást teheti még élvezetesebbé.

LUMIX TZ55 – egy sokoldalú fényképezőgép utazóknak

A LUMIX TZ55 az első dönthető LCD-kijelzős készülék a Panasonic közkedvelt LUMIX TZ sorozatában. Ennek segítségével bármilyen szögből fényképezhetünk. Az ultrazoom, és a nagy érzékenységű, 16,1 megapixeles MOS szenzor, valamint a Sonic Speed autofókusz (AF) kiváló minőségű képeket és videókat eredményez bármilyen körülmények között. Készítője a felvételeket rögtön meg is oszthatja egy okostelefonon vagy tableten keresztül.

Továbbfejlesztett technológia a prémium kép- és videóminőségéért bármilyen helyzetben:
• A 16,1-megapixeles MOS szenzor és Venus képfeldolgozó motor kombinációja kiváló képminőséget és nagy sebességű jelkimenetet eredményez még gyenge fényviszonyok mellett is.
• A készülék Full HD, MP4 filmek készítésére képes. A gép tetején egy külön ‘motion picture’ gomb szolgál a filmezés indítására, így azonnal el lehet kezdeni a felvételt.
• A készülék gyorsan üzemkész állapotba kerül az indítást követően, így a Sonic Speed Auto Focus (AF) funkcióval együtt a LUMIX TZ55 képes megragadni a pillanat varázsát.
• Ultra-széles látószög: A 24 mm-es objektív látószöge körülbelül 213 százalékkal nagyobb, mint egy 35 mm-es objektívvel rendelkező fényképezőgépé.
• A LUMIX TZ55 nagy teljesítményű, 20-szoros optikai zoommal rendelkezik, így az egészen távoli objektumok is úgy fotózhatók, mintha csak karnyújtásnyira volnának.
• A Panasonic által kifejlesztett Optikai Képstabilizátor, a POWER O.I.S. technológiának köszönhetően a LUMIX TZ55 a kézmozgás okozta elmosódást minimálisra csökkenti.

Add vissza az élményeidet a rád jellemző módon!

• Dönthető LCD kijelző: A három hüvelykes LCD-kijelzőt akár 180 fokkal is el lehet forgatni, így a LUMIX TZ55-tel remek képeket készíthetünk saját magunkról is.
• Kreatív Funkciók: A képekhez és videókhoz változatos egyéni hatások adhatók: 15 fotóeffektus és Creative Retouch.

Hálózati integráció

• Távvezérléssel működtethető zárkioldás (remote shooting): A LUMIX TZ55 beépített Wi-Fi-vel (IEEE 802.11 b/g/n) rendelkezik, amely lehetővé teszi a készülék távoli vezérlését egy okostelefon vagy tablet segítségével.
• Azonnali geotagging és megosztás: Az Instant Transfer funkció segítségével a készülék automatikusan átküldi a fénykép helykoordinátáit is az okostelefonra vagy tabletre. Ezek a fényképhez társíthatók az okos eszköz GPS adatainak felhasználásával – a kép ezt követően megosztható bármilyen közösségi internetes oldalon.

LUMIX LZ40 – ultrazoom és a ultra-széles látószög

666-Panasonic-Lumix-LZ40_slantjpg_1388746316
Az ultrazoom mezőny legújabb készüléke egyszerre nyújt kiváló képminőséget, kreatív funkciókat és hosszú üzemidőt – mindezt kézhez álló formában.

Sokoldalú teljesítmény

Az új LUMIX LZ40 kivételesen nagy, 42-szeres optikai zoomos és 22 mm-es ultra-széles látószögű objektívvel rendelkezik, amely a képminőségre igényes felhasználók számára nyújt nagyobb rugalmasságot és teljesítményt. Az ultrazoom fényképezőgépnek nagy, három hüvelykes, 460 ezer képpontos LCD-kijelzője van, amely erős fényben is jól látható képet biztosít.

A készülék tetején lévő ‘motion picture’ gomb azonnal elindítja a dinamikus HD (1280 x 720p) videofelvételt. A beépített optikai képstabilizátor gondoskodik arról, hogy a kézmozdulatok a fényképező és videó mód közötti váltások közben se okozzanak elmosódást, a kép éles marad.

 

Kapcsolódó tartalom

Minden eddiginél nagyobb technikai eszközpark az olimpiai játékokon

A Panasonic soha annyi kép- és hangrögzítő eszközt nem bocsátott még az olimpiai játékok szervezői és közvetítői rendelkezésére, mint amennyit az idei londoni játékokra szállít.…

André Kertész fotográfiáiból nyílik kiállítás Belgiumban

André Kertész magyar származású fotóművész fényképeiből nyílik kiállítás szombaton a dél-belgiumi Charleroi Fényképmúzeumban. A Liszt Intézet, brüsszeli Magyar Kulturális Központ támogatásával megvalósult tárlat André Kertész…

Fényterápia, Tombor Zoltán fotókiállítása

A karanténidőszakban tapasztalt érzéseket örökített meg első önálló, intézményi kiállításán Tombor Zoltán. A fotográfus Fényterápia című tárlata kedden nyílik a Mai Manó Házban, ahol válogatás…

Ismét látható Máté Bence természetfotós kültéri kiállítása

Hatalmas méretű, ultramodern paravánok csempészik be a jelenkor természeti csodáit Székesfehérvár főterére. 333 négyzetméter üvegfelületen 623 olyan fotót csodálhatunk meg, amelyek több száz nemzetközi versenyen…