A Panasonic új LUMIX fényképezőgépei

A Panasonic új LUMIX fényképezőgépeket mutatott be: a TZ55, az SZ8 és az LZ40 készülékeket. Kivételes képminőség, kreatív funkciók, ultra-széles látószög és kimagasló hálózati integráció jellemzi őket. 

666-Panasonic-Lumix-TZ60_61_ZS40s_slantjpg_1388746220

A TZ55 zsebben is elfér, kiváló képminőséget, Full HD videofelvételi lehetőséget és sokoldalú funkciókat kínál bármilyen körülmények között. A Panansonic új LUMIX LZ40-es fényképezőgépe erőteljes zoommal rendelkezik és széles látószög mellett is képes jó minőségű képeket készíteni – teljesítménye és sokoldalúsága miatt a igényes amatőr fotósok kedvence lehet. A LUMIX SZ8 stílusos, kiváló hálózati integrációval rendelkező kompakt fényképezőgép, amely a mindennapos fotózást teheti még élvezetesebbé.

LUMIX TZ55 – egy sokoldalú fényképezőgép utazóknak

A LUMIX TZ55 az első dönthető LCD-kijelzős készülék a Panasonic közkedvelt LUMIX TZ sorozatában. Ennek segítségével bármilyen szögből fényképezhetünk. Az ultrazoom, és a nagy érzékenységű, 16,1 megapixeles MOS szenzor, valamint a Sonic Speed autofókusz (AF) kiváló minőségű képeket és videókat eredményez bármilyen körülmények között. Készítője a felvételeket rögtön meg is oszthatja egy okostelefonon vagy tableten keresztül.

Továbbfejlesztett technológia a prémium kép- és videóminőségéért bármilyen helyzetben:
• A 16,1-megapixeles MOS szenzor és Venus képfeldolgozó motor kombinációja kiváló képminőséget és nagy sebességű jelkimenetet eredményez még gyenge fényviszonyok mellett is.
• A készülék Full HD, MP4 filmek készítésére képes. A gép tetején egy külön ‘motion picture’ gomb szolgál a filmezés indítására, így azonnal el lehet kezdeni a felvételt.
• A készülék gyorsan üzemkész állapotba kerül az indítást követően, így a Sonic Speed Auto Focus (AF) funkcióval együtt a LUMIX TZ55 képes megragadni a pillanat varázsát.
• Ultra-széles látószög: A 24 mm-es objektív látószöge körülbelül 213 százalékkal nagyobb, mint egy 35 mm-es objektívvel rendelkező fényképezőgépé.
• A LUMIX TZ55 nagy teljesítményű, 20-szoros optikai zoommal rendelkezik, így az egészen távoli objektumok is úgy fotózhatók, mintha csak karnyújtásnyira volnának.
• A Panasonic által kifejlesztett Optikai Képstabilizátor, a POWER O.I.S. technológiának köszönhetően a LUMIX TZ55 a kézmozgás okozta elmosódást minimálisra csökkenti.

Add vissza az élményeidet a rád jellemző módon!

• Dönthető LCD kijelző: A három hüvelykes LCD-kijelzőt akár 180 fokkal is el lehet forgatni, így a LUMIX TZ55-tel remek képeket készíthetünk saját magunkról is.
• Kreatív Funkciók: A képekhez és videókhoz változatos egyéni hatások adhatók: 15 fotóeffektus és Creative Retouch.

Hálózati integráció

• Távvezérléssel működtethető zárkioldás (remote shooting): A LUMIX TZ55 beépített Wi-Fi-vel (IEEE 802.11 b/g/n) rendelkezik, amely lehetővé teszi a készülék távoli vezérlését egy okostelefon vagy tablet segítségével.
• Azonnali geotagging és megosztás: Az Instant Transfer funkció segítségével a készülék automatikusan átküldi a fénykép helykoordinátáit is az okostelefonra vagy tabletre. Ezek a fényképhez társíthatók az okos eszköz GPS adatainak felhasználásával – a kép ezt követően megosztható bármilyen közösségi internetes oldalon.

LUMIX LZ40 – ultrazoom és a ultra-széles látószög

666-Panasonic-Lumix-LZ40_slantjpg_1388746316
Az ultrazoom mezőny legújabb készüléke egyszerre nyújt kiváló képminőséget, kreatív funkciókat és hosszú üzemidőt – mindezt kézhez álló formában.

Sokoldalú teljesítmény

Az új LUMIX LZ40 kivételesen nagy, 42-szeres optikai zoomos és 22 mm-es ultra-széles látószögű objektívvel rendelkezik, amely a képminőségre igényes felhasználók számára nyújt nagyobb rugalmasságot és teljesítményt. Az ultrazoom fényképezőgépnek nagy, három hüvelykes, 460 ezer képpontos LCD-kijelzője van, amely erős fényben is jól látható képet biztosít.

A készülék tetején lévő ‘motion picture’ gomb azonnal elindítja a dinamikus HD (1280 x 720p) videofelvételt. A beépített optikai képstabilizátor gondoskodik arról, hogy a kézmozdulatok a fényképező és videó mód közötti váltások közben se okozzanak elmosódást, a kép éles marad.

 

Related Posts

Minden eddiginél nagyobb technikai eszközpark az olimpiai játékokon

A Panasonic soha annyi kép- és hangrögzítő eszközt nem bocsátott még az olimpiai játékok szervezői és közvetítői rendelkezésére, mint amennyit az idei londoni játékokra szállít.…

Páratlan összefogás a Balaton-felvidék természeti kincseiért

Indul a „Sokszínű Balaton-felvidék” fotópályázat „Sokszínű Balaton-felvidék – Theodora különdíj” címmel közös fotópályázatot hirdet az ország egyik legrangosabb természetfotó-pályázata, a Varázslatos Magyarország és a kékkúti…

André Kertész fotográfiáiból nyílik kiállítás Belgiumban

André Kertész magyar származású fotóművész fényképeiből nyílik kiállítás szombaton a dél-belgiumi Charleroi Fényképmúzeumban. A Liszt Intézet, brüsszeli Magyar Kulturális Központ támogatásával megvalósult tárlat André Kertész…

Fényterápia, Tombor Zoltán fotókiállítása

A karanténidőszakban tapasztalt érzéseket örökített meg első önálló, intézményi kiállításán Tombor Zoltán. A fotográfus Fényterápia című tárlata kedden nyílik a Mai Manó Házban, ahol válogatás…