Életmódváltás és fogyás a HARDSIDE KETTLEBELL GYM csapatával!

Mi kell ahhoz, hogy változtass az életeden? Le akarsz fogyni? Izmokat akarsz? Jobban akarod bírni a mindennapokat? Először is kell jó nagy elkeseredettség. Ez nem így kéne, hogy legyen, de a mai világban a legtöbbeknél ez az, ami legelőször jön. Kétféle kiút van: a depresszió, illetve az, hogy eldöntöd, csinálsz valamit az ellen, ami zavar.

2

Nézzük mondjuk a fogyást. Adunk egy tippet. Fotózd le, mi mindent eszel meg iszol egy nap alatt. Biztosan van okostelefonod – erre még visszatérünk –, és este nézd vissza, mennyi kép készült. Ne csalj! Egyvalakit vernél át vele: önmagadat.
Nézd vissza egy hét után, mennyi kép készült, és főleg azt, mikről! Ezután a legegyszerűbb internetes kereséssel megállapíthatod, mi az a 2-4 dolog, amit el kéne hagynod ahhoz, hogy kényelmesebben beleférj a nadrágjaidba… Ne agyald túl! Majdnem bármelyik túlfinomított szénhidrát, édesített ital, cukor, sütike elhagyása már változást okoz.
Ha ennyit megteszel, már sokat tettél az egészségedért. Mert az első ok, ami miatt fogyni szeretnél, az a nadrágod. De a fő ok, az egészséged.
Lépjünk eggyel tovább.

unnamedJegyezd fel, mikor ülsz le a tévé elé, facebookozni, vagy csak úgy az internet elé, mert jobb dolgod nincs. És jegyezd fel, mikor állsz fel, alszol be. Mennyi időd ment el a napból?
Igen, hazabeszélek, de szinte biztos, hogy heti kétszer 45-60 percnél többet töltöttél ezekkel az elfoglaltságokkal. Egy kettlebelledzés ennyi időt vesz igénybe. Legyünk nagyvonalúak. Oda el is kell jutni. Átöltözni. Utána letusolni. Hazaérni. Akkor ez heti két alkalommal 120 perc, de akkor még bandáztál is az edzőtársaiddal. Több ez, mint a tévé-gép előtt töltött üres idő? Kötve hiszem.
Mi, az edzők is bambulunk a neten, nézünk tévét, van családunk, munkánk, kötelességeink, kutyánk, macskánk. Mégis, napi 3-6 órát eltöltünk a teremben (igen, ez a melónk, mondhatjátok), képezzük magunkat, és mégis éljük az életünket.
Ahhoz, hogy a mai világban ki tudj lépni a taposómalomból, időt kell szakítanod magadra. Aránylag nem túl sokat. Viszont azt minőségben. Mi ebben tudunk segíteni.

Jelentkezz most!

http://hardsidegym.wordpress.com/indulo-csoportok/
Darvas Rachel

SFG Team Leader
Flexible Steel instruktor
SMR system tanácsadó

 

Related Posts

„Minden felesleges kiló teher”

Minden várakozást felülmúlt BAJI BALÁZS, aki bronzérmet szerzett a 110 méteres gátfutás döntőjében a londoni atlétikai világbajnokságon. Az állatorvosként is praktizáló magyar sprintert a verseny…

LifeTilt – bele az arcodba!

Fogyni akarsz, és elhagyni a narancsot? Akkor irány a LifeTilt! De jobb, ha veszel egy nagy levegőt, mert itt nincs kamu: csak tényleges életmódváltással lehet…

Fokozza a zsírégetést az edzés előtt fogyasztott erős kávé

Az edzés előtt fél órával fogyasztott erős kávé fokozza a zsírégetést egy spanyol kutatás szerint. A Granadai Egyetem (UGR) pszichológiai karának tudósai kimutatták, hogy a…

Dallos Bogi & Camila Cabello: Imádják a chunky sneaker trendet!

Dallos Bogi szerint ez az év a női előadók tekintetében mindenképpen Camila Cabello esztendeje volt! A világhírű énekesnő slágereivel az élre tört és hat (!)…